Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Toti

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:12

A fb post alatt micsoda kommentek vannak
:lol: :lol:
óriási.
Csak nehogy Isco húzza a rövidebbet.
kizárt dolog.

igazából még nagyobb és fontosabb feladat lenne a herceg kezdőből való kisöprése. viszont ezt már házon belül is megoldhatja carlo csak csinálja már. casemiro tökéletes lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:02

hehe írta:nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)
Na mondjuk ezt pont nem kötözködésnek szántam, csak érdekelt, mi győzött meg időközben. Ha marad a jelenlegi felállás, és Özilt söpri ki a kezdőből, az a kevés jó pont egyike lesz a szememben is. Csak nehogy Isco húzza a rövidebbet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:59

nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
A fb post alatt micsoda kommentek vannak :lol:
Kaptam hideget-meleget :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:58

vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.
Ez az egyik (már ami a többi, még ismeretlen új tehetségeket és felemelkedő klasszisokat érinti), a másik pedig Bale (nem lesz kint a vb.-n), aki ugye tavaly hosszabbított 2016-ig, így még jövőre is bőven jó pozícióban lenne a Tottenham (3 évvel a szerződésből hátra, ugyan mi indokolná, késztetné őket arra, hogy kevesebbért adják mint most; hát még ha idén is remekelne a walesi :hmmm: ).
jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
Így van; jövőre még egy jobb képességű kkp. (Gündogan, Vidal /aki bár közel a Juvés szerződéshosszabbításhoz azért most is picit benyalt a Madridnak/, esetleg Kondogbia, ha idén nem kel el) és max. egy csatár (Morata helyére) várható szerintem is!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 22., csütörtök 14:00-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:54

meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?
nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)
számomra bale egy túl drága, a jelenlegi focinkba nem igazán illő játékos, akinek aranylabdás közeli teljesítményt kell letennie a szememben, hogy engem meggyőzzön. legkésőbb tavaszig kap időt tőlem, mégiscsak más ország, más bajnokság. de a világ legdrágább játékosa lesz, innentől kezdve nincs kifogás.
ez volt mindig is az álláspontom, illetve mivel befolyásolni nem tudom, inkább támogatom a jövetelét, ha ez azzal jár, hogy az ilyen özilfélék eltakarodjanak a kezdő közeléből.
nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
amúgy meg ja...
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:54

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Gascoigne

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:48

hehe írta:nem értek egyet:
- vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni
Csak a vébé-üdvöskék ára szökik az egekbe, de ők később úgyis 10-ből 9-szer eltűnnek a süllyesztőben. A vébére ki se jutott, vagy ott leszereplő válogatottakból viszont gyönyörűen lehet válogatni, ők olyankor pont, hogy könnyebb prédának számítanak, a várható klubteljesítményükről pedig semmit, de semmit nem mond a vébészereplés.
jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk?
Mittudomén. Elég nyilvánvaló, hogy minden évben kiderül pár lyukas poszt, amit előtte erősnek gondoltunk. Ezzel az erővel idén kit kellene. Gondolom, szükség lesz majd egy minőségi társra CR mellé, de ez rohadtul nem muszáj, hogy mindenáron Bale legyen.
azonkívül mindenki rühell minket, basszunk oda az orruk alá, hadd sárguljanak még jobban. én élvezem
Ez megint azt feltételezi, hogy Bale egy b.szottdrága, de b.szottjó játékos. Legyen igaza RMCF-nek (meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?), én örülök majd a legjobban, ha tévedtem.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:35

besteve7 írta:
hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...

(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.
csak a bajnokság színvonala lófasz, így fejlődni negyedannyit se fog, mint amennyit fejlődhetne. persze ez már egyéni ambíció kérdése.
Még egy ok, amiért nem tetszik a Bale-üzlet.
nem értek egyet:
- vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.
- jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
- perez és csapata kiszámolták, hogy megéri-e bale vagy sem. ha egy percet se játszana nálunk sérülés miatt, a biztosításból akkor is megtérül az ára, ekkora pénz esetében biztos nem meggondolatlanul, szarral gurigáznak.
- azonkívül mindenki rühell minket, basszunk oda az orruk alá, hadd sárguljanak még jobban. én élvezem :D
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:25

Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
4 részletről és 3 évről beszélnek a fizetés ütemezését illetően!
amikor kis türelemmel jövőre összehasonlíthatatlanul jobb helyzetből tárgyalhatnánk.
Ezt már annyiszor átrágtuk, hogy egyszer sem biztos.
Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam.... :roll: csak az a baj,hogy nincs... :hmmm:
Szerintem is meg van már a megállapodás Cristianoval (a múltkori nyilatkozata la.is nagyon erre hajazott) és a MU.-s pletykák is teljesen elcsendesedtek!
Tovább erősödnek azok a hírek, amik arról szólnak, hogy Wenger Benzemát szeretné leigazolni. Angol lapok beszámolnak arról, hogy az Arsenal edzője akár 40 millió fontot is hajlandó lenne fizetni a francia támadóért, miután biztos, hogy nem tudja leigazolni Suarezt.
Továbbra is tartom, hogy inkább Karim az a rejtélyes európai játékos, akiért egy angol klub (az Arsenal) 40 millió fontot (~45 millió eurót) fizetne /ugye ennyit ajánlottak Suárezért is/ és nem Özil! A MU. a Baines, Fellaini duóért a 30 millió fontot is sajnálja, sokallja; akkor miről is beszélünk....
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Gascoigne

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:21

Még egy ok, amiért nem tetszik a Bale-üzlet.
Még ha el is fogadjuk, hogy ebben a pillanatban ő az egyetlen lehetőség nagy erősítésre, ez a helyzet jövő nyárig bőven megváltozik. Új tehetségek és klasszisok emelkednek fel, akikről most még nem is tudunk. Ostobaság egy egyértelműen túlárazott, sem posztra, sem stílusra nem tökéletesen illeszkedő játékosba hosszú távra beruházni, amikor kis türelemmel jövőre összehasonlíthatatlanul jobb helyzetből tárgyalhatnánk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:16

Azért durva, hogyha 4 részletben fizetünk az olyan, mintha 5 éven keresztül vennénk 5 darab 25-30 milliós játékost és mégse csak fizetjük. :/ :D 5 DB Isco. :mrgreen:

Raúl jelenlegi csapata honlapján számol be arról, hogy a Real Madrid korábbi kapitánya a hetes mezben fog pályára lépni a Királyi Gárda színeiben is. A szám jelenlegi birtokosa, Cristiano Ronaldo pedig a 11-es mezt fogja viselni ezen az estén.
Mindjárt jön a katalán sport, hogy CR szomorú, mert elvették tőle a 7-es mezt egy legenda kedvéért és távozna. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:53

Realista24 írta:Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek( :mrgreen: ).
Hát 20 részletben tényleg az lenne :D :lol:
Csávó árulná valahol a fagyit a nyugdíjas időkben, mi meg utalgatjuk az 5 millákat évente a Spursnek :mrgreen:

Azért igazán adhatnák Balet, ha már megvették (Gala figyelj!! :D ) Williant meg már Lamela is fél lábbal a Spursben...
Galacticos írta:levan.
ez majdnem olyan biztos mind hogy jön bale.
Ez jó :lol: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:50

levan.
Na majd csak nyugtàval a napot...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:45

morientes írta:Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam.... csak az a baj,hogy nincs...
levan.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:39

az már rég le van zsírozva...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.
Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam.... :roll: csak az a baj,hogy nincs... :hmmm:

Özil 50?Hol az a gurulós bőrönd,hadd segítsek... :mrgreen: de sztm kamu.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:31

morientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő... :coffee:
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba.... :roll: nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale... :taps:
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék... :salute:
az már rég le van zsírozva...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.
csabi87 írta:A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.
Nagyon jó kis játékos ám.
ez most ugye csak vicc?
láttad egy meccsen a nevét sem tudod, azt sem hogy honnan vették de mi miért nem veszünk ilyeneket? fernandinho már vagy 28-29éves.

DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira

HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:24

Géci írta:Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
sztem mondjuk Perezben alapból nem merült fel, hogy egyben fizessük ki...bár kitudja.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:24

Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek( :mrgreen: ).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:22

Mythos90 írta:
Perez biztosan megőrült....

kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
De ha végül 99.8 millióért hozzuk, akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem. :D
Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:20

Csak néző pont kérdése, mert 85 millió font az nincs meg 100. 109 euró viszont meg van. :mrgreen: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: