besteve7 írta:hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.
csak a bajnokság színvonala lófasz, így fejlődni negyedannyit se fog, mint amennyit fejlődhetne. persze ez már egyéni ambíció kérdése.
Még egy ok, amiért nem tetszik a Bale-üzlet.
nem értek egyet:
- vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.
- jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
- perez és csapata kiszámolták, hogy megéri-e bale vagy sem. ha egy percet se játszana nálunk sérülés miatt, a biztosításból akkor is megtérül az ára, ekkora pénz esetében biztos nem meggondolatlanul, szarral gurigáznak.
- azonkívül mindenki rühell minket, basszunk oda az orruk alá, hadd sárguljanak még jobban. én élvezem