Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Wertz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:18

DavieS írta:matracosék amúgy mire költötték fálkáó árát? :hmmm:
A pénznek legalább a fele, ment a Doyennek. Megvették Villat. A maradék pénz valószínűleg maradt a klub számláján

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:17

mahitoo(Henke) írta:Villáról a véleményem? Remek meccset hozott le, őszintén örültem is neki, megérdemli, hogy ismét vezéralak legyen valahol. Mindig is szimpatikus volt nekem. Nem lepődtem meg a gólörömén, jól tette, nem 10 évet játszott nálunk. Alba? Én jobban utálom a fetrengéseit mint ti. Gondolom ti is így vagytok Di Mariával, utálom, mikor ilyen idióta dolgok miatt szidják a kedvenc csapatomat. Kik az álszentek? Godin biztos csak azért mutatta, mert örült neki. Nyehhe. :D Játszottatok már focimeccset? Néztetek már paraszt csapatokat fociban, vagy kézilabdában?

Sajnálom a hangnemet, bár nem volt olyan sértő, mint itt sok ember hozzászólása, és a hülyeségekre nem is reagáltam. De egy ilyen jelenetnél megint az álszentséget felhozni, nem is értem. Engem nem a média vezet meg, megnéztem a videót magyar komment nélkül, nekem egyértelmű. Persze lehet tévedek. Vagy ti.

Azt meg végképp nem értem, alattomosságban, durvaságban miért véditek az Atleticot? Nincs olyan messze az a kupadöntő.
Mert ez egy olyan sport amit 22 férfi játszik, testi kontaktus elkerülhetetlen és a te csapatod úgy viselkedik mint egy csorda tinilány.Persze egyértelmű ,hogy Godin mit akart, azt hogy a sérült részét rúgják Messi-nek, nem szép dolog, és?Messi pontosan tudja ,hogy vadásznak rá a védők, CR is, mégis felmennek a pályára.Megmondom őszintén 100x inkább nézem ahogy egy védű durván odalép esetleg sérülést okoz, mint azt az undorító gusztustalan szinészkedést, amiben a barca bizony világelit, de nálunk is meg mindenhol vannak ilyen kis férgek.Egy férfi a ha fáj neki akkor is arra törekszik, hogy más ne vegye észre, ezek a díszbuzik meg dobálják magukat mintha nem látvá a félvilág a reaplay-ben.De hát nagy a tét stb...büntetni kéne kőkeményen utólagos eltiltásokkal.

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:04

Villáról a véleményem? Remek meccset hozott le, őszintén örültem is neki, megérdemli, hogy ismét vezéralak legyen valahol. Mindig is szimpatikus volt nekem. Nem lepődtem meg a gólörömén, jól tette, nem 10 évet játszott nálunk. Alba? Én jobban utálom a fetrengéseit mint ti. Gondolom ti is így vagytok Di Mariával, utálom, mikor ilyen idióta dolgok miatt szidják a kedvenc csapatomat. Kik az álszentek? Godin biztos csak azért mutatta, mert örült neki. Nyehhe. :D Játszottatok már focimeccset? Néztetek már paraszt csapatokat fociban, vagy kézilabdában?

Sajnálom a hangnemet, bár nem volt olyan sértő, mint itt sok ember hozzászólása, és a hülyeségekre nem is reagáltam. De egy ilyen jelenetnél megint az álszentséget felhozni, nem is értem. Engem nem a média vezet meg, megnéztem a videót magyar komment nélkül, nekem egyértelmű. Persze lehet tévedek. Vagy ti.

Azt meg végképp nem értem, alattomosságban, durvaságban miért véditek az Atleticot? Nincs olyan messze az a kupadöntő.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:59

Corleone írta:Nem idézek direkt, mert még akkor provokátor lennék, de.. Albat most nem menti ki senki? Most nincs magyarázat? Vagy ez természetes?

Szomorú.. :(
"Pedig Jordi Alba egy igazán szimpatikus fiatal ember"-Faragó Ricsi :mrgreen:

Tudom ,hogy minden nap ide írom ezt az idézetet, de ez annyira megmaradt bennem...valahol nekem ez szimbolizálja a sport tv stábját, a teljes fogalmatlanság. :D

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:49

A videón 0:23-nál jól látható, ahogy Godin jelzi egy csapattársának, hol fájna különösen a Barca sztárjának, ha rúgást vagy ütést kapna.

Remek példája annak, hogy hol tart a magyar média és az önálló, kritikus gondolkodásra képes olvasóközönség.
pfej... ez valami undorító :roll:
Nem idézek direkt, mert még akkor provokátor lennék, de.. Albat most nem menti ki senki? Most nincs magyarázat? Vagy ez természetes?
említésre sem érdemes :roll:

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:48

Nem idézek direkt, mert még akkor provokátor lennék, de.. Albat most nem menti ki senki? Most nincs magyarázat? Vagy ez természetes?

Szomorú.. :(
#happyshitting

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:35

hehe írta:mi alapján mondod ezt, hogy arra hívta fel a figyelmet, hogy rugdossuk még meg?
index, mai agymenés:
A videón 0:23-nál jól látható, ahogy Godin jelzi egy csapattársának, hol fájna különösen a Barca sztárjának, ha rúgást vagy ütést kapna.
Remek példája annak, hogy hol tart a magyar média és az önálló, kritikus gondolkodásra képes olvasóközönség.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:47

Nektek már csak az álszentség az egyetlen bűn a világon? Felhívni a csapattársad figyelmét, hogy sérült Messi combja, és lehetőleg rugdosd még... Gratulálok.
Megint egy jól informált..hagyjuk inkább, szarul jössz ki belőle. A hangnemen meg nyugodtan változtass, nem haragszok meg érte.

Ps.: Egyébként különösen vicces olvasni a véleményeteket Villáról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:46

Felhívni a csapattársad figyelmét, hogy sérült Messi combja, és lehetőleg rugdosd még...
mi alapján mondod ezt, hogy arra hívta fel a figyelmet, hogy rugdossuk még meg?

inkább örült neki, hogy le kell cserélni, így nem okoz majd gondot.
mi ezzel a baj?
vannak sokkal durvább dolgok is.
Kép
Kép
Kép

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:41

Realista24 írta:
0.25-nél godín. :taps:
Legalább nem álszent.

A tegnapi meccsből amúgy messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Októberben már körvonalazódhat a bajnokság, a bl meg tavasszal kezdődik.
Nektek már csak az álszentség az egyetlen bűn a világon? Felhívni a csapattársad figyelmét, hogy sérült Messi combja, és lehetőleg rugdosd még... Gratulálok.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:06

Victor írta:messi vasárnap már játszhat természetesen.
silva nem megy párizsból barcelonába, hosszabított :)
én pont azt olvastam, hogy a malaga elleni meccsen nem lesz ott, a mai vizsgálatok szerint vérömleny keletkezett a bal combjában.

mindegy, ha végül esetleg ott lesz, ha nem, sajnos valóban sérülés miatt kellett tegnap lecserélni.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:49

messi vasárnap már játszhat természetesen.
silva nem megy párizsból barcelonába, hosszabított :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:46

Még egyszer leírom itt nem Messivel van a bajom, mert meg lehet sérülni stb., hanem a média 
Mélyen egyet tudok érteni,az azért vitán fölül àll,hogy Messi nagyon jó futballista,de ez a mediahype,ami mostt már minden egyes mozzanatát,pozitiv irányba próbálja terelni,egy idő után kontraproduktivvá válik,ami sem a játékosnak,sem a klubjának,jót nem tesz...
Ez a jófiu imidzs megy egy darabig,de egy idő után magát Messit is idegesitheti,hogy mindig,minden egyes megnyilvánulására vigyázzni kell,mert a mindenhatóatyauristen media bearazta,kb ilyen dzsészeszkrájsz magasságokba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:43

Mythos90 írta:Neymar:
"Nagyon keményen dolgozó ellenféllel találkoztunk, amely próbált minket nyomás alá helyezni, Villa gólja pedig szép találat volt. Utána kellően türelmesek voltunk. Az viszont rossz volt, hogy nem tudtam Messivel együtt játszani, aki ugye a világ legjobbja, és minden futballista szeretne mellette játszani."
Úgy néz ki a srácnál elakadt a tű a lemezen. :mrgreen: Ha megkérdeznék, ma mit reggelizett, azt mondaná, hogy gabonapelyhet, de Messi viszont rántott cukkinit, aki ugye a világ legjobbja, és minden futballista szeretne mellette játszani.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű! Nálam év kommentje-gyanús. :)

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:39

Neymar:
"Nagyon keményen dolgozó ellenféllel találkoztunk, amely próbált minket nyomás alá helyezni, Villa gólja pedig szép találat volt. Utána kellően türelmesek voltunk. Az viszont rossz volt, hogy nem tudtam Messivel együtt játszani, aki ugye a világ legjobbja, és minden futballista szeretne mellette játszani."
Úgy néz ki a srácnál elakadt a tű a lemezen. :mrgreen: Ha megkérdeznék, ma mit reggelizett, azt mondaná, hogy gabonapelyhet, de Messi viszont rántott cukkinit, aki ugye a világ legjobbja, és minden futballista szeretne mellette játszani.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:36

Legalább nem álszent.

A tegnapi meccsből amúgy messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Októberben már körvonalazódhat a bajnokság, a bl meg tavasszal kezdődik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:34

Előre leszögezem, hogy nem Messi ellen vagyok, de szerintem szánalmas, hogy már azt is meg kell magyarázni, hogy miért cserélik le? Ez is a média felől egy komoly mentegetőzés Messiért. Soha nem ismerik el, ha szürkén játszik, ha eltűnik a mezőnyben stb. Tavaly pl. Messi miatt nem volt döntős a Barca, mert ha belövi a 11-esét eldőlt a továbbjutás. Még se volt bűnbak pedig minden máshol tuti az lett volna egy játékos. Annyira undorító, amit a média Messi köré misztifikál, mint mikor ellenünk gólt szerez. :mrgreen: Még egyszer leírom itt nem Messivel van a bajom, mert meg lehet sérülni stb., hanem a média munkájával.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:20

Toti írta:messi
az első 15 másodperc az hatalmas.. :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:16

messi
az első 15 másodperc az hatalmas.. :lol:

egyébként van már vmi infó, h mennyit kell kihagynia? jó hülye kérdés volt, mert hétvégén már úgyis játszani fog, még törött nyakkal is, de érdekel, h mit kommunikálnak le. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:16

hehe írta:szó nélkül mondott le barimeccset úgy, hogy mindenki megvette már a jegyet, mert neki nem tetszett valami :lol:
úgyhogy ezt inkább hagyjuk. persze a sajtó lábjegyzetben írt róla csak 6-os betűmérettel.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2259369

Vissza: