Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 12., szerda 23:15

KAG írta: Akkor lett volna sima, ha 1-4, nem 1-2.
Ahhoz azért Neuernek is volt nem kis köze. Az egyetlen nagyobb negatívum nekem az James volt, szabályosan fájt nézni, ahogy elsétálgat, de most ez is lényegtelen. Egyelőre a saját kezünkben van a sorsunk, kicsit bízhatnánk a srácokban meg Zidane-ban, hogy tudják, hogy mit csinálnak.

Idegenben megvertünk a Bayernt. 2:12-es kapuralövési aránnyal. Nem lett Ramos és Modric eltiltott, sőt oda ment egy teljesen jogos piros. A jogtalan tizit kihagyták. Ennél sokkal jobban nem nagyon alakulhatott volna a meccs.

Értem én, hogy lezárhatta volna Zidane, de tippre nem véletlenül nem rontottunk nekik 10 emberrel sem. Nekem ennyi a világos.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 12., szerda 23:15

Realista24 írta:
RaúlCF írta:aztán annyira lerendezzük ezt a meccset hogy a szokásos nagy arccal tolnak egy psgt. lehetett volna több, helyzetek megvoltak kimaradtak ez van visszavágón ugyanez a mentalitás és előnyben vagyunk.
Nem tűnt fel, hogy mi a REAL MADRID vagyunk?
de. és hányszor játszották el az évek alatt azt hogy nagy az arc és koppannak. nyílván kényelmesebb lett volna egy nagyobb győzelem csak azt akartam mondani hogy ez is teljesen rendben van.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. április 12., szerda 23:15

Ez az előny egészen addig szép és jó, amíg nem tol nálunk is véletlen valaki egy Javi Martinezt, vagy hasonló. Ez a Bayern nagyon erős, az első félidőben lerendezhettek volna minket, aztán a másodikat meg mi hoztuk. Csak az a bajom ezzel, hogy ez a Bernabeuban is előfordulhat akár fordítva is. Ma lerendezhettük volna, és szerintem nem szégyen bevallani azt, ha ettől sokan félnek, mert mi leszünk a világ hülyei egy ilyen második félidő után, ha mégis ki tudunk esni - hazai pályán ráadásul! Ezt azért nem kívánom magunknak. Úgyhogy ezután minimum, hogy be kell húzni, mert nagyon keserű volna innen kiesni.

(Szóval szép volt, meg minden, de el ne csesszük innen!)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 12., szerda 23:13

Borzasztó nyugodtan és profin játszottunk egész meccsen. Uraltuk a dolgokat.

A kiállítás után pedig ment az egy kapuzás.

Én elégedett vagyok, viszont ennyi helyzetből mehetett volna a 3-1 minimum.Ez a 2-1 kevés lehet, ha rossz napot fogunk, mivel a Bernabeu sem garancia semmire.

Mindenesetre bízom a továbbjutásban.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 23:13

Nehogymár kitaláljuk, hogy jobb ez az 1-2 egy 1-3/4/5-nél úgy, hogy 4 napra rá jön a Barca. :lol:
ZIDANE

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 12., szerda 23:13

Veszélyes eredmény lett volna azért a 3-1-is...ismerve a játékosainkat nagy lett volna azért a mellény...így viszont muszáj élesnek maradni, mert a Bayern az életéért fog játszani...remélem otthon a szurkolóink is odateszik majd magukat...poklot kell csinálni a Bernabeuból!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 23:12

RaúlCF írta:aztán annyira lerendezzük ezt a meccset hogy a szokásos nagy arccal tolnak egy psgt. lehetett volna több, helyzetek megvoltak kimaradtak ez van visszavágón ugyanez a mentalitás és előnyben vagyunk.
Nem tűnt fel, hogy mi a REAL MADRID vagyunk?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 12., szerda 23:11

aztán annyira lerendezzük ezt a meccset hogy a szokásos nagy arccal tolnak egy psgt. lehetett volna több, helyzetek megvoltak kimaradtak ez van visszavágón ugyanez a mentalitás és előnyben vagyunk.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 23:09

Rasta írta:Komolyan hogy tudtok még a mai meccs után is károgni? :lol: Úgy simáztuk őket, hogy Neuer ilyen napot fogott ki, itt meg csak az megy, hogy jaj, ha kiesünk ZZ csomagolhat... Édesjóistenem :shutup:
Azért károgunk (legalábbis én), hogy simán le lehetett volna rendezni a meccset, de nem tették. Innen még simán ki lehet esni. Ezért károgunk. Örülök én nem arról van szó, de van egy nem kis hiányérzetem.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 23:08

Rasta írta:Komolyan hogy tudtok még a mai meccs után is károgni? :lol: Úgy simáztuk őket, hogy Neuer ilyen napot fogott ki, itt meg csak az megy, hogy jaj, ha kiesünk ZZ csomagolhat... Édesjóistenem :shutup:

Akkor lett volna sima, ha 1-4, nem 1-2.
Azért károgunk, mert bőven lett volna lehetőség lezárni a meccset és szerdán picit félgőzzel kimenni, a barcára rápihenve.

Remélem így már világos minden. :)
ZIDANE

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 12., szerda 23:07

Ennyi helyzetbol altalaban megnyerunk 2-3 meccset, de most sajnos nem jott ki. Neuer sokat tett ezert. De a 2-1 bitang jo eredmeny. Hazain ha lehozzuk legalabb ezt a jatekot akkor nagyon nagy esely van a tovabbjutasra. Fajhat a feje Ancelottinak. Azert a Bernabeuban forditani... Hat nem konnyu. De meg kell dolgozni erte. Lehet jobb is ez igy, legalabb semmi okunk nem lesz lazara venni.

Vamos Real!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 12., szerda 23:04

Komolyan hogy tudtok még a mai meccs után is károgni? :lol: Úgy simáztuk őket, hogy Neuer ilyen napot fogott ki, itt meg csak az megy, hogy jaj, ha kiesünk ZZ csomagolhat... Édesjóistenem :shutup:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. április 12., szerda 23:03

Ez igen, várakozáson felüli eredmény született. Bele lehet menni, hogy mi lett volna, ha, meg ilyenek, de a fanyalgóknak csak annyit, hogy tegnap ezt az eredményt bárki aláírta volna, de még akkor is, amikor Vidal odaállt.
Örömmel láttam, hogy a csapat végre összekapta magát, úgy látszik, a BL a Real igazi közege, még akkor is, ha most állítólag a bajnokság élvez prioritást.
A meccs legjobbja Neuer, ha a két kapust megcseréltük volna, biztos, hogy a visszavágó formalitássá silányul. CR végre odatette magát rendesen, Javi Martinezt kiküldte és kellett a zsenialitása, hogy a remek napot kifogó Neuer eszén túl lehessen járni. Ha Benzemára lett volna bízva, akkor holnap reggelig sem rúgtunk volna gólt.
Piszok nehéz lesz a visszavágó, kis dolgok döntenek majd. Az esélyesek most mi vagyunk, a baj csak az, hogy nálunk még tart a bajnokság, hála Messi utolsó perces góljainak, a németeknél meg már ilyenkor nem szokott, úgyhogy nyugodtan készülhetnek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. április 12., szerda 23:02

Sokat számított, hogy az első 3-as is védekezett. Így kellene mindig. Ronaldo igazi vezérként játszott, emellett hihetetlen rutinnal állíttatta ki Martinezt. Egyértelműen meccs embere. Kár a sok kihagyott helyzetért. Mondjuk tegyük hozzá, hogy Neuer egészen elképesztő volt. Jó volt ez :agree:
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 12., szerda 23:01

MorataMartin írta:Benzema hogy sosem lő gólt ez valami nevetséges. Komolyan mondom én olyan ideges vagyok mintha kikaptunk volna. Ez nem egy jó eredmény. Ezt el mellett volma dönteni. Ez keves lesz.
A BL-ben soha :lol: Ha meg ha Higura mondod ezt... :coffee:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 23:00

sonic írta:Valaki azt mondja a meccs elott hogy nem leszek 100% elegedett egy 2-1es gyozelemmel akkor lehet megmerem a lazat. De ez... Akar el is donthettuk volna.

A vegen szerintem hozni kellett volna Moratat a faradt Bayern ellen, szerintem jo esellyel vert volna egyet. James hiba volt, nem is ertem. Egyebkent elegge rendben volt ez. Ronaldo vegre hozta a klasszisat es vert 2-t, meg kipontozott egy embert. Kis hijan mar ma eldontotte a parharcot. Rettento sokat erhet ez a ket gol. En Nachot nem bantom, lemaradt, de egyebkent korrekt meccset hozott. Osszessegeben nagyon orulok, de kar a kimaradt helyzetekert.

Neuer... Elkepeszto. Mi is kerunk egy ilyet a csapatba!!!
Sztem azt gondolta Zizu hogy majd James majd a szélen lesz és beadogatja Ronci fejére. csak hát James nem volt sehol. A kihagyott helyzeteken meg csak röhögök. Szerintem rajtunk kívül senki sem packázik el ennyi helyzetet.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. április 12., szerda 23:00

Benzema hogy sosem lő gólt ez valami nevetséges. Komolyan mondom én olyan ideges vagyok mintha kikaptunk volna. Ez nem egy jó eredmény. Ezt el mellett volma dönteni. Ez keves lesz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 22:59

Szeretem, amikor a twitteren a szakikat olvasom és nem felejtik el kiemelni Karim fontosságát. Itt jöhet a kula rá. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 12., szerda 22:58

Végén már ott tartunk, hogy Casilla meg Danilo is gólt vágott volna, ha behozzuk őket bakker.... :lol:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 12., szerda 22:57

Valaki azt mondja a meccs elott hogy nem leszek 100% elegedett egy 2-1es gyozelemmel akkor lehet megmerem a lazat. De ez... Akar el is donthettuk volna.

A vegen szerintem hozni kellett volna Moratat a faradt Bayern ellen, szerintem jo esellyel vert volna egyet. James hiba volt, nem is ertem. Egyebkent elegge rendben volt ez. Ronaldo vegre hozta a klasszisat es vert 2-t, meg kipontozott egy embert. Kis hijan mar ma eldontotte a parharcot. Rettento sokat erhet ez a ket gol. En Nachot nem bantom, lemaradt, de egyebkent korrekt meccset hozott. Osszessegeben nagyon orulok, de kar a kimaradt helyzetekert.

Neuer... Elkepeszto. Mi is kerunk egy ilyet a csapatba!!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: