Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiértKerlon írta:(Coentrao?)
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Erre csak annyit tudok mondani, hogy VerthongenDavieS írta:de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.
Szerintem a Cityn és a Chelsean kívül fogható a számukra még a United is, de majd meglátjuk.DavieS írta:szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
4-5. hely környéke, de az eddig is megvolt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
4-5. hely környéke, de az eddig is megvolt.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Azért egy Lloris; Walker, Dawson, Verthongen, A-kotto(Coentrao?); Lamela, Dembelé, Siggurdson, Paulinho, Willian; Soldado név sor már nem rossz! Ráadásul nem egy embertől függenének, mert mind a 4 támadó egész ügyes játékos. +Chadli, Lennon, Sandro, Capoué, Defoe... Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
30 millió fontot írnak mindkét játékos esetében.árat esetleg nem írnak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Elvileg Willian átment az orvosin, öt évre ír alá. Lamela következik, aztán Bale.
árat esetleg nem írnak?
madridronie írta:Óriási az öreg Wenger,
azért várható volt, ha bekerülnek akkor vásárlás lesz, biztos megnyílt így egy-két pénztárca...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Óriási az öreg Wenger, pár hete még fikázza a Madridot, most meg, hogy ég a ház Londonban; innen várja a lepattanót (elsősorban Di María; Karimra ugye esélye sincs, legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg Willian átment az orvosin, öt évre ír alá. Lamela következik, aztán Bale.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet azért elég sokat nyom az összképen, hogy most már fix BL helyük van. Illetve ilyenkor a távozni kívánó játékosokat már viszonylag olcsóbban is meg lehet venni. Amúgy még rengeteg jó lehetősége van Wengernek igazolni.BBarni írta:Benzema totál esélytelen, kizárt, hogy elengedjék! Viszont Di Maria még lehet, bár őt a PSG is vinné elvileg szóval az sem lenne könnyű biznisz!BBC: Az Arsenal Karim Benzema és Angel di María leigazolásán dolgozik, emellett egy kapust és egy kp-t is akarunk.
Ez a Wenger meg!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."
Ezt egy picit hamarabb kellett volna elkezdeni BL kérdés ide vagy oda...
K
K
Ez az RVK van Persie akar lenni?Anis írta:RVK és Welbecken múlik minden,
Szerintem amúgy 1. Chelsea 2. MU 3. City 4. Arsenal 5. Tottenham
Wenger mindig megoldja
Viccet félretéve lehet az Arsenal 5. helyen végez és Wenger megy a PSG-be azt is el tudom képzelni.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Benzema totál esélytelen, kizárt, hogy elengedjék! Viszont Di Maria még lehet, bár őt a PSG is vinné elvileg szóval az sem lenne könnyű biznisz!BBC: Az Arsenal Karim Benzema és Angel di María leigazolásán dolgozik, emellett egy kapust és egy kp-t is akarunk.
Ez a Wenger meg!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."
Ezt egy picit hamarabb kellett volna elkezdeni BL kérdés ide vagy oda...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
én is ezen gondolkodtam amikor kiderült, hogy maradni fog. Úgy volt , hogy megy a Tottenhambe, de végül maradt. Amúgy szerintem rájött, hogy ráér még. Csinál még egy jó idényt sok góllal és bőven ráér egy év múlva is eligazolni. Nincsen rossz helyen ott sem, simán kezdő és ez nagyon fontos a VB előtti évben.Remy írta:Amúgy Bentekét, hogy a fenébe nem igazolta le egy nagyobb csapat sem? Tavaly is elég szépen termelt, idén már 3 gólnál jár, és ez még csak a 2. forduló. Nem rossz kis csatár.
amúgy meg számomra egyértelmű, hogy Chelsea - City lesz az első kettő. Nem tudom milyen sorrendben, de majd kiderül. Tottenham bár sort cserélt, de így más muszáj a 4be végezniük és a MU lesz a másik, őket a 3.helyre várom. RVK és Welbecken múlik minden, és minden meccsen (38+ és a többi kupa) nem lehet örökké szerencséjük, míg a többi csapatban sok-sok jó játékos és gólerős védők és középpályások vannak.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy Bentekét, hogy a fenébe nem igazolta le egy nagyobb csapat sem? Tavaly is elég szépen termelt, idén már 3 gólnál jár, és ez még csak a 2. forduló. Nem rossz kis csatár.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tudom már mért gyűlöltem mindigis ezt a cselszit
ez a lámpárd 98%-ban hátrafele passzol, okádni tudnék tőle, undorító
ez a lámpárd 98%-ban hátrafele passzol, okádni tudnék tőle, undorító
Ha Willian tudja azt hozni, mint a Donyeckben, akkor hatalmas erősítés lesz. Nem csodálom, hogy AVB már harmadjára próbálja megszerezniGT37 írta:Hamarosan megszülethet a megállapodás Willian és Lamela ügyében.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Igen, borzasztó gyenge volt ez a Newcastle hétfőn.. Szerintem most a Cardiff is megverné őket. Olyan volt, mintha pályára lett rakva 10 ember, aztán menjenek valamerre. Egyedül Krul volt a pozitív, ha ő nincs, még kaptak volna a szarkák 4 gólt alaphangon.Kerlon írta:Mondjuk a Newcastle és az előszezonjuk a számomra nem mérvadó, de én is a City-Chelsea kettőst várom előre.hehe írta:számomra a city olyan meggyőző, hogy sima bajnoki címet adok nekik.
totenem nem lesz 4-ben.
A Citynek viszont itt-ott már tetszetős volt a játéka nagyon is, mondjuk Dzekot én elfelejteném egy életre és inkább a kp-ra tennék be még egy embert, mert kicsit instabil (volt még) a Yaya-Fernandinho duó.. Mögöttük egy emberrel nagyon komoly lenne a csapat.
#happyshitting
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezen én is agyaltam, de nem tudtam a MU-t harmadiknak beírni, pedig lehet ott végeznek, mert minden meccsen nem lehet szerencséjük...hehe írta:számomra a city olyan meggyőző, hogy sima bajnoki címet adok nekik.
totenem nem lesz 4-ben.
Ettől független szerintem a Spurs verni fogja az Arsenalt...
Mondjuk a Newcastle és az előszezonjuk a számomra nem mérvadó, de én is a City-Chelsea kettőst várom előre.hehe írta:számomra a city olyan meggyőző, hogy sima bajnoki címet adok nekik.
totenem nem lesz 4-ben.
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
számomra a city olyan meggyőző, hogy sima bajnoki címet adok nekik.
totenem nem lesz 4-ben.
totenem nem lesz 4-ben.