Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 13., csütörtök 10:25

Nagyon nem szabad majd hátradőlnünk. 2 éve mikor a barca verte őket 3-0ra otthon,és idegenben félidőben is 1-2re vezettek ,onnan se adta fel a bayern. Nyert végül 3-2-re ,és akkor ott ter stegen hatalmasakat védett is. Feladni nem fogják ,amíg van esélyük bármire is. Nagyon kell majd tőlünk a gyors gól,hogy lenyugodjanak a kedélyek,és meglegyenek fogva az elején.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 10:21

KAG írta:
Realista24 írta:3600 madridista volt a helyszínen, és a helyszíni beszámolók szerint sokszor hangosabbak voltak, mint a németek. Ennyit megint arról, akik okoskodni szoktak, hogy szar a Real közönsége. :ike:

Rengetegszer hallottam en is a sajat rugmusainkat, tv-n keresztul is!

Egyebkent nem tetszenek ezek a nyilatkozatok a bayerntol, meg mindig nagyon magabiztosak.
Ossze kellett volna torni oket teljesen...
A Barca a PSG elleni 0-4 után és most is magabiztosan nyilatkozott, mi is ugyanezt tennénk. Ez csak külsőség, teljesen mindegy, mit mondanak. Ha hozzuk, amit tudunk, akkor nem lesz gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 13., csütörtök 10:20

Realista24 írta:3600 madridista volt a helyszínen, és a helyszíni beszámolók szerint sokszor hangosabbak voltak, mint a németek. Ennyit megint arról, akik okoskodni szoktak, hogy szar a Real közönsége. :ike:

Rengetegszer hallottam en is a sajat rugmusainkat, tv-n keresztul is!

Egyebkent nem tetszenek ezek a nyilatkozatok a bayerntol, meg mindig nagyon magabiztosak.
Ossze kellett volna torni oket teljesen...
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 10:16

3600 madridista volt a helyszínen, és a helyszíni beszámolók szerint sokszor hangosabbak voltak, mint a németek. Ennyit megint arról, akik okoskodni szoktak, hogy szar a Real közönsége. :ike:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 13., csütörtök 9:05

Pár észrevétel:

Riberyt megítélni ebből a meccsből nem szabad. Bale végig 1 méteres körön belül fogta, mint a vadászkutya. Ezzel ZZ megölte a bal oldalukat, de feladta a mi jobb oldalunkat. Idegenben a BM ellen ez egy nagyon jó edzői húzás volt.
Az megint csak elgondolkodtató, hogy ha elvárjuk hogy CR és Bale minden meccsen ennyire visszazárjon, akkor ki fog támadni, mert egy kontrát nem tudtunk végigvinni. Ehhez Karim egyedül elől már túl lassú, a lovak meg nem érnek fel. Gyönyörűen látszott, hogy mikor magasabb támadó fokozatba kellett kapcsolni, akkor CR ment be középre és Karim húzódott ki szélre, vagy lépett visszább. Persze tudjuk, hogy ez CR önálló és önkényes döntése, de én egy kicsit érzek benne némi edzői közreműködést is :D Ergó, ha mind a két szélsőnk visszazár, akkor jelen helyzetben, Karimmal egyedül elől nincs igazi támadó potenciálunk.
"James helyett mindenki jobb lett volna". Utólag igaz, de ezért ZZ-t ekézni nem szabad. Teljesen jogosan gondolhatta, hogy a múltkori vergődés után hajtani fog, mint a mókus a kerékben, és a beadásoknál, szöktetéseknél vettük már hasznát nem egyszer, illetve az átlövéseknél sem utolsó. Felállt védelem ellene ez a játék. Ezt James nem így gondolta. :(
Morata, Isco becserélése: felállt védelem ellen Moratat behozni annyira lett volna jó, hogy esetleg +1 ember a tömegben, aki talán fejelhet egyet. Itt nem voltak terek, megfutható védők, mert álltak a 16-osuk körül. Ez nem Morata terepe. Isco jó alternatíva lehetett volna, de én összeesküvés párti vagyok, valószínűsítem, ha aláírta volna már a szerződést, akkor jóval többet szerepelne.
Az, hogy nem sikerült többet rúgni nekik, engem is bosszant egy picit, szorítottam érte nagyon, de könyörgöm, ez még mindig az a BM volt, akitől a fórum 90%-a tegnap estig telerakta a gatyót, sőt, még most is kaka van. Nagy esély van rá, ha nem ők az ellenfelek tegnap a top1 Manuellel, akkor kitömjük őket, megkockáztatom, kiállítás nélkül is. Talán a Juve tud felmutatni még hasonló védekezési potenciált. Érett, megfontolt, jó játékot produkáltak a fiúk. Nagy, nagy gratuláció mindenkinek :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 13., csütörtök 8:23

Remélem, a visszavágón is ugyanilyen koncentráltan megyünk ki. Ott azért még meleg lesz a pite. Estünk már majdnem ki 2-0-ról (Schalke ellen 5-4-re kiszoptunk otthon).

A Barcát meg meg kell verni. Felőlem lehetne egy kamu tizivel is.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 13., csütörtök 8:17

Le kellett volna zárni a párharcot, így most nincs jó előérzetem, életbe hagytuk őket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 13., csütörtök 7:38

Így utólag nekem is van egy kis hiányérzetem, de baszki... Félidő végén még agyvérzés közelében álltam, hogy na... 11-es itt vége mindennek. Azért valljuk be (ha jogos volt, ha nem, csak belőnie kellett volna) hogy ha azt elteszi, akkor az akkora pofon lett volna, hogy legyünk bármilyen erősek fejben, lehet benyelünk mégegyet. Szóval tökéletes ez így. Bőven lesz még izgalom a visszavágón, de a Bernabéu-ban ezt innen nem tudom elképzelni, hogy elcsesszük. A Clásico miatt is jó lett volna eldönteni (ott gálát akarok, hogy minden ellendrukker száját fogják be végérvényesen!!! >:] , de szerencsére ők elvileg gála kezdővel nyomnak egy küzdős meccset a Sociedad ellen, mi meg Bvel egy Gijón ellen. Egy nappal később is játszák a visszavágót, ahol szintén kaparniuk kell, mint az állat. Ott is nekünk áll a zászló. Hát öcsém, általában optimista vagyok, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire meglepnek a srácok. Ha ezt a tegnapit tudják még hozni a rangadókra, akkor olyan szezonzárók lesz, hogy az összes kis majom elhalgathat, aki azt mondja, hogy Ramosból meg a beívelésekből állunk és a világ szégyene, hogy ez a foci nyer. Úgyhogy mindenkit seggből-szájba kell k**ni!!! :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 13., csütörtök 0:01

Na szóval.Először is szögezzük le,hogy nem jutottunk még tovább,de ez az eredmény tökéletes.Pont azért mert így még nem lesz nagy az arc,koncentráltan kimegyünk a Bernabeuban nem tudom elképzelni,hogy kikapjunk.De persze láttunk már ennél nagyobb fordítást.Ésszel kell kimenni, a bajorknak támadni kell majd mi meg kontrázgathatunk kedvünkre.

Én nem értem az elégedetlenkedőket,nyertünk Münchenben az allianzban. Ez mindig futballtörténelem hesteg.Főleg ahogy még itt is sokan leírtak minket.

Fejben a világ legerősebb csapata vagyunk,ez ma is kijött.A BBC végre feléledt,tudtam hogy a bl himnuszra összeszedik magukat :D de tényleg béla nagyot melózott,Benzema ügyesen kevergetett,Cé meg hozta klasszisát.Pacsi.
Ramos tanár volt,kár,hogy les volt a gólja,Nacho is piszkosul jó volt leszámítva a gólt.

Zidane-t lehet támadni,biztonsági foci stb...De a rangadókra mindig rendkívül összeszedetten megyünk ki ami az ő érdeme.És bejön neki,az érthetetlen James cserén kívül elégedett vagyok vele(aki olyan volt mintha a grundról állt volna be egy random ember egy bl döntöbe)...

Bayern:
Nem vagyok tőlük elájulva,szerintem megint kijött,hogy mennyire rossz egy ilyen ligából be esni a bl-be.

Az első félidő az övék volt,de valahogy nem éreztem azt a nagy nyomást mint ahogy sokan előrevetítették.Persze támadtak becsülettel,de ez a minimum egy hazai top csapattól.Mi a kiállításig szerintem sokkal nagyobb tempóra tudtunk váltani(és még van ott több is),ezt bennük nem láttam.

Az meg,hogy 10 emberrel így összezuhantak szintén azt mutatja,hogy fejben nem valami erősek.Mi 10 emberrel fordítottunk pl a Camp nouban,de ha nem is nyernek azért ez eléggé egykapuzás volt a végén.Ezt nem védeném azzal,hogy 10en voltak.Sokkal kisseb csapatok nagyobb tartással jatszottak már 10 emberrel.

Nagyon elégedett vagyok.Ez okosan meg Kell legyen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 12., szerda 23:56

realistahuni írta:Itt arra leszek kíváncsi, hogy mennyire bírja a bayern majd 11 emberrel az utolsó 15-20 percet, azért ma elég durván visszaestek, lehetett taktika része is, hogy az elejét nyomják meg, aztán a végén megtartják, nem tudom. Pihenni is több idejük volt illetve lesz.
Azért a mag elég öregecske náluk, ez ma kijött, plusz az emberhátrány. A fiatal titánok a padon penészedtek, ahogy a szezon fontos meccsein.
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 12., szerda 23:55

Az elso felidoben azt hittem foldhoz baszom a soros korsot. Nem jatszottunk jol, majdnem 2-0-as hatranyba kerultunk. A spori csunyan benezte, nem ertem egyebkent, videobiro nelkul is ra tudnanak szolni, hogy kirugas kovetkezik. Na mindegy. Ez volt a kulcs, 2-0-rol nem sok eselyunk maradt volna a tovabbjutasra. Aztan jott CR.

Es itt alljunk meg egy pillanatra. Nem szokasom izelni, meg hangulatot szitani, de ilyenkor hol vannak a karogok? Megertem a masik oldal kritikait, nagyreszuk jogos, es igaz is. Na de valaki hajlamos mar szo szerint kibacni a csapatbol, ami azert elegge szanalmas hozzaallas es tulzas. Jo az oreg a haznal, 32 evesen is eldonteni egy ilyen meccset, nem semmi. A sok suttyo peldat vehetne rola, de komolyan. Lehet, hogy megkopott, de idonkent meg felemeli a kozepso ujjat a sok karogonak. Az egesz idenyben gyengen teljesit, de majd ha lesz mas aki csak megkozeliti hozzaallasban es profizmusban, illetve kepes ennyi golt szerezni durvan szar formaban is, na majd akkor...

Bale nagyon halovany volt, max 60 %os allapotban van, egyertelmu. Tole meg varok egy durrantast a szezonban, hacsak mem serul le 2 honapra.
Kroos tanar volt, ahogyan Nacho es Ramos is, habar elobbi szerintem lemaradt Vidalrol 1-0-nal.
Marcelonak ahogy terulete nyilt, egybol ficankolt, az elso felidoben csak vedekezesre futotta, de jol hatastalanitotta Robbent. Ribery es Muller nem tudom hogy lehetnek a Bayernben, foleg Ancelottinal. Nagyon keveset tudnak hozzatenni.
Modric nekem kicsit Iniesta, jelentosen visszaesett, de meg mindig hasznos, viszont mindket jatekos eseteben igaz, hogy megfelelo igazolassal potolhatoak lennenek. Sajnalom a horvatot, hogy nem 26 eves... :'(

Casemiro... szerintem egyaltalan nem hasznos. Isco vagy Kovacic is le tudna hozni ezt, elsosorban tamadasban nem erunk vele sokat. Igy, hogy CR es Bale is visszazart, teljesen felesleges volt. Es a tovabbiakban is jo lenne, ha a ket ló visszazarna, mindig, ezaltal szuksegtelenne valna a szerepeltetese, es belephetne a rendszerbe Isco vagy Kova. Annyira adja magat...

Neuer. Szavak nincsenek ra, nem hittem el, miket fogott meg. Szeretem Navast, de DDG es a tobbi fiatal elit kapus a jovo, nekunk pedig a legjobbak kellenek, hosszutavra, szoval nyaron el kell hozni a spanyolt.

Lewandowskitol nagyon tartok, ha o lesz, sokkal veszelyesebb lesz a Bayern, ez az ember mar parszor megleckeztetett minket. Oda kell majd ra figyelni.

A 2. felidoben ideges voltam, mert eldonthettuk volna a meccset. Sajnalom, hogy azt a stilust kepviseljuk, hogy inkabb visszaveszunk. Volt mar ilyen a Barca ellen is, kitomhettuk volna oket, de akkor is inkabb lotyogtunk. Hianyzik az a mentalitas, hogy nem hasznaljuk ki ezeket a lehetosegeket. Mar a 3-1 is kedvezo lett volna, tekintve a menetrendunket. Nagyon kemeny lesz. Talan jobb igy, de azert orultem volna. Zidane tudja mit csinal, a biztonsagra jatszott, vegulis igaza van, az 1-2-ot alairtam volna barmikor, csak adott szituacioban azert bosszanto tud lenni...

Osszessegeben: turelemmel es szerencsevel vertuk a Bayernt, kivancsi leszek, eleg lesz e ez az elony... Vamos Real, Hasta el final! HALA MADRID!
:goat:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 12., szerda 23:53

Itt arra leszek kíváncsi, hogy mennyire bírja a bayern majd 11 emberrel az utolsó 15-20 percet, azért ma elég durván visszaestek, lehetett taktika része is, hogy az elejét nyomják meg, aztán a végén megtartják, nem tudom. Pihenni is több idejük volt illetve lesz.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 12., szerda 23:49

Mindkét német csapat hazai pályán kapott ki. Ezek után te mit mondanál. Kell valami extra pozitívum. Lewa lesz, ezt nem ússzuk meg még egyszer. Viszont a védelmük gyengül, ergo, ki kell használni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 23:47

Nekem is az volt róla az infóm, hogy több hónapra kiesett. :hmmm:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 23:46

Carlo.
Lewandowski és Hummels visszatérése: "Megvan rá az esély, hogy ott lehetnek. Van hat napunk, és úgy vélem, hogy sikerülhet.

Hát Hummels hogy?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 12., szerda 23:44

Kár, hogy nem döntöttük el, a bayern eléggé domináns volt teljes létszámban, azért kecinehéz lesz a visszavágó így. Jó volna előkapni a jó öreg kontrát aztán eldönteni a továbbjutást.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 12., szerda 23:39

Nyugodjon mar meg mindenki, jovoheten nem lesz nekik belso vedojuk. Gondolom Alaba megy be es ezzel a bal oldalukat is bukjak, mert egy Bernat nem jelent tamogatast Riberynek. Tovabba lattuk, hogy semmilyen cserejuk nincs es fizikalizisan se birtak mar a kiallitas elott se.

Innem en ugy erzem max akkor eshetunk ki ha befujnak ellenunk egy tizi+piros kombot. A kiallitasig is mindossze ketszer talaltak el a kaput, nem volt kidolgozott helyzetuk es nagyon ki kell majd tamadniuk. Meglesz es meg is kell lennie!

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 23:39

Rasta írta:Kedves egészségetekre a mérgelődést, engedelmetekkel én nem fogom szarul érezni magam az eredmény és a meccs képe miatt :)

Köszi, Zidane-al egymás vállán "sírunk"
Csalódást keltő, hogy nem tudtunk több gólt szerezni a második félidőben, de Neuer egy igazi fal volt.
Ennyi a baja mindenkinek, semmi több.

Te milyen pesszimista hangulatról beszélsz?!
Hol volt egy olyan HSZ-is, hogy bazdki, most kiesünk, mert csak 1-2 lett?!

Ez amúgy nem pesszimizmus meg sírás... ez csak az elhalasztott lehetőség utáni sóvárgás meg maximalizmus. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. április 12., szerda 23:40-kor.
ZIDANE

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 12., szerda 23:37

elnézést nem lötyögés hanem pihenés. egy Bayern ellen nincs pihenés. ha ma nyerünk 6-0ra akkor sincs pihenés, persze jobb többel nyerni de ez a pesszimista hangulat ami itt van miután nyertünk Münchenben vicc. elég is volt

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 12., szerda 23:34

Kedves egészségetekre a mérgelődést, engedelmetekkel én nem fogom szarul érezni magam az eredmény és a meccs képe miatt :)

Vissza: