Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Baszdmeg..
Itt vonallal mutatják az eseteket kielemezve..
SZÖRNYŰ AMIT KASSAIÉK LEHOZTAK.
Marcelo gólpasszos gól is les volt..
Kész.
Két lesgól. Egy meg nem adott 11-es...
Gyönyörű.
Ez nem BL szint.
Itt vonallal mutatják az eseteket kielemezve..
SZÖRNYŰ AMIT KASSAIÉK LEHOZTAK.
Marcelo gólpasszos gól is les volt..
Kész.
Két lesgól. Egy meg nem adott 11-es...
Gyönyörű.
Ez nem BL szint.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Itt is leírom aztán befejeztem mára
Vidalt ki lehetett volna zavarni
Casemiro már nem kellett volna pályán legyen réges régen
Egy lesgol volt igen...
Amire R24 kérdezem h ha fordítva van hogy reagalsz.
És igen 50-50 meccs volt.
Nem volt sok kidolgozott helyzetunk, nektek volt, de nagyon rosszkor nyúlt bele Kassai, mert hogy az tiszta labda volt az egészen biztos.
Az első meccs lehetett volna 1-6 de nem lett ezért szar ez ennyire sajnos
Vidalt ki lehetett volna zavarni
Casemiro már nem kellett volna pályán legyen réges régen
Egy lesgol volt igen...
Amire R24 kérdezem h ha fordítva van hogy reagalsz.
És igen 50-50 meccs volt.
Nem volt sok kidolgozott helyzetunk, nektek volt, de nagyon rosszkor nyúlt bele Kassai, mert hogy az tiszta labda volt az egészen biztos.
Az első meccs lehetett volna 1-6 de nem lett ezért szar ez ennyire sajnos
- Galacticos
Roniij
Zizouo
Marciii
Kassainak meg pja be.. Tevedett ide oda. De a 3kozoooit
Zizouo
Marciii
Kassainak meg pja be.. Tevedett ide oda. De a 3kozoooit
-
Érdekes meccs volt. Semmiképp sem jó, de érdekes. Kassai valószínűleg jó ideig marad a blasz 3-nál, az jobban illik hozzá, mint a BL. CR előtt le a kalappal, a BBC legtöbbet fikázott tagja, de még öregen is többet ér, mint a másik kettő együttvéve. Zidanetól ettől már több kéne, megint rábaszhattunk volna a dolgaira.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
gondolom mikor 2-1nél a hosszabbításban UGYANARRA MINT ROBBENNÉL nem fújta be a 11-est is ezt gondoltad.mia san mia írta:Gartulalok Kassainak hogy továbbjutott a Bayern ellen.
Tilthatsz R24 mert ennek csúnya vége lesz.
Elozd meg szerintem
vidal kiállítása valóban kamu volt a végén.
őt már a 48. percben ki kellett volna állítani.
Simán. A tegnapi cseréje is inkább azért lehetett, hogy nehogy sok legyen neki ez így hirtelen. Nem vállalta túl magát, de nem is hibázott. A felfutasaiban most is ott a lendület. Én is rohadtul sajnálom.nzooli93 írta:Dolgoztam sajnos tegnap meccs alatt. Hosszú összefoglalót megnéztem,meg a meccsről írtakat elolvastam, viszont lenne egy kérdésem. Coentrao milyen volt ? Tudom ,hogy a sérülései miatt jövőre más lesz a helyén, viszont én mikor kezdőszint volt nagyon szerettem. Volt mikor Marcelonál is jobb volt. 14es bl-ben ugye ő volt a kezdő. Mit hozott tegnap? Jó lehet még 1-2 bajnokira idén? Rálehet majd bízni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Dolgoztam sajnos tegnap meccs alatt. Hosszú összefoglalót megnéztem,meg a meccsről írtakat elolvastam, viszont lenne egy kérdésem. Coentrao milyen volt ? Tudom ,hogy a sérülései miatt jövőre más lesz a helyén, viszont én mikor kezdőszint volt nagyon szerettem. Volt mikor Marcelonál is jobb volt. 14es bl-ben ugye ő volt a kezdő. Mit hozott tegnap? Jó lehet még 1-2 bajnokira idén? Rálehet majd bízni?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem Ronaldo azzal a hajjal már korábban bemelegedett.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Adom. Én annyira nyugodt voltam a szünetben. A második félidős játékunk és erőnlétünk nálam már legenda számba megy. Mintha akkorra melegednének be a játékosok, akkor pörögnek a csúcson, és ehhez csak plusz, ha hátrányban vagyunk.BlancoMark írta:Ertem mar miert erte meg Pintusert ekkorat kuzdeni meg egy esetleges buntetest is kockaztatva.
Egyszeruen nincs csapat amelyik birna ellenunk eronletileg a versenyt 70 percnel tovabb, elkepeszto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ertem mar miert erte meg Pintusert ekkorat kuzdeni meg egy esetleges buntetest is kockaztatva.
Egyszeruen nincs csapat amelyik birna ellenunk eronletileg a versenyt 70 percnel tovabb, elkepeszto.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Engem az baszott fel, hogy abba is beleért. Hát mondom, bazmeg ezt is kiszeded? Szerencsére nem.ziro4vr írta: Másik oldalon Neuernek jár a tisztelet, a második gól kicsit Kahnos volt tényleg.
- ziro4vr
SZerintem jól elemezhető meccs volt. Az elején nekünk jöttek, de aztán Carlo láthatta hogy stabilan visszazárunk, a két szélső visszasegít, így egy alapjátékra álltak át, ami egy gólos előnyt hozott, lehetett volna kettő is akár, bár X is ha Neuer hatalmas védését nézzük. Szerintem az egy reális félidei eredmény volt. Aztán a gól sokkolta őket, egy olyan befelé mozgásos Ronaldo helyzetből jött, amire készült a csapatunk. Utána nem tudtak felpörögni, itt a bundás átka is kijön, a kulcsembereik kora, a kiállítás meg persze a mi játékunk is. Onnantól lemenedzseltük szőrös tökű módjára a meccset, teljesen jó volt ez így. Egy dolgot kivéve, James minősíthetetlen volt, Bale sérülése miatt nem, de amúgy bacnám le a tarcsiba, aztán ott mutogathat meg sétálgathat. Beállása után egy perccel a félholt, félsérült Boateng futotta le hátrányból, mi a szart képzel ez a gyerek magáról?
Másik oldalon Neuernek jár a tisztelet, a második gól kicsit Kahnos volt tényleg.
Másik oldalon Neuernek jár a tisztelet, a második gól kicsit Kahnos volt tényleg.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
A helyzetein a Bernabeuban is meglesznek, főleg, hogy jönniük kell, nem játszhatnak kivárásra. Szerintem otthon is nyerünk 2-1re
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha nem idéznéd be én nem is látnám ezt a sok fasságot mondjuk hameszt még mindig fizikai fájdalom nézniziro4vr írta:Na az ilyen hszeid miatt kapok frászt, látod. Legyél már férfi bassza meg.ikarus93 írta:Kövezzetek meg, de szerintem ki fogunk esni.
Hogy miért?
Ennyi helyzetből több gólt kellett volna rúgnunk, ez nagyon csúnyán visszaüthet még.
Persze ne így legyen és remélem nem fog bejönni a jóslatom, de most a Bayern az underdog és ez nekünk nem jó, nagy arccal fognak kimenni a fiúk.
Most már rendesen félek a visszavágótól, főleg, hogy ha lesz Lewandowski meg Hummels is.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nem akkora a különbség, hogy nagy arccal menjenek ki. Ha belőttük volna a helyzeteket, én jobban aggódnék a visszavágó miatt.
- ziro4vr
Na az ilyen hszeid miatt kapok frászt, látod. Legyél már férfi bassza meg.ikarus93 írta:Kövezzetek meg, de szerintem ki fogunk esni.
Hogy miért?
Ennyi helyzetből több gólt kellett volna rúgnunk, ez nagyon csúnyán visszaüthet még.
Persze ne így legyen és remélem nem fog bejönni a jóslatom, de most a Bayern az underdog és ez nekünk nem jó, nagy arccal fognak kimenni a fiúk.
Most már rendesen félek a visszavágótól, főleg, hogy ha lesz Lewandowski meg Hummels is.
Nem illik.
Hogy valaki egy ilyen meccs után pesszimistán várja a visszavágót azt logikával nem lehet megmagyarázni.ikarus93 írta:Kövezzetek meg, de szerintem ki fogunk esni.
Hogy miért?
Ki fogunk esni mert túl sok helyzetünk volt és csak 2-1re nyertünk idegenben? Meccs előtt itt fosott a többség Ancellottitól hogy mennyire megaláz majd minket most pedig már az a baj hogy nem nyertünk több góllal.
Nagy arccal mennek majd ki? Nagy valószínűséggel nem.
Lehet Lewa meg Hummels lesz igen, léptek pályára már ellenünk jó játékosok, nem a világvége. Ribery-Robben duót is itt éltették még az emberek hogy mekkora formában vannak aztán mégse.
Ha valami Leicester lennénk akkor megérteném hogy fosik még mindig pár ember, de f.szom ez a Real Madrid. Persze benne van hogy kiesünk, de otthon leszünk, idegenben elértünk egy jó eredményt, szóval ha nem dől ki addigra a fél keret nem kell parázni mert reálisan nézve nagy valószínűséggel tovább fogunk menni.
- ikarus93
Kövezzetek meg, de szerintem ki fogunk esni.
Hogy miért?
Hogy miért?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erről jut eszembe... A Vidal gól előtti szituról nem lehet videót találni? Mert nem vennék mérget rá, hogy Marcelo már az alapvonal mögül tisztázott bedobásra. Teljesen mindegy már, csak akkor felkaptam a fejem, hogy nehogy ebből kapjunk gólt, erre bummm.misafeco írta:Úgy érted szöglet?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Gratulálok a Realnak a győzelemhez, de leginkább a mutatott játékhoz. Már az első félidőben látszott, hogy nagyon nem ízlik a Bayernnek Zidane taktikája, a második félidőben pedig jött a rémálom, csak Neuernek köszönhető, hogy nem lett csúnyább. Martinez nagy barom volt, ráadásul a visszavágón se lesz ott. Hummelst össze kell drótozni, nincs mese, különben Alaba lesz a belsővédő...
A párharc még nem lefutott, de innen bitang nehéz lesz. Én azért bízom a csapatban. Még egyszer gratula nektek.
A párharc még nem lefutott, de innen bitang nehéz lesz. Én azért bízom a csapatban. Még egyszer gratula nektek.
Úgy érted szöglet?El Unico írta:Az elso felidoben azt hittem foldhoz baszom a soros korsot. Nem jatszottunk jol, majdnem 2-0-as hatranyba kerultunk. A spori csunyan benezte, nem ertem egyebkent, videobiro nelkul is ra tudnanak szolni, hogy kirugas kovetkezik.