HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 19., szerda 0:27
Na mivel valaki átjött, és szánalmasnak titulált valamiért, ezért itt is leírom a véleményem a meccsről,hátha olvassa.
Nálam a lesgól hiba, szerintem Cé második gólja egyértelmű les volt.
Kiállítás: annál az esetnél szerintem pont nem járt volna sárga, előtte már igen. Vidalra visszatérek lentebb.
Casemiro is megérdemelte volna bőven a második sárgát, 2 esetre is emlékszem, ami nagyon necces volt. Ő nem kapta meg, Vidal igen, ez szerintem hiba.
Ramos öngólja necces, mert Lewa lesen volt, de nem ment a labdára, de azt vissza kell nézni, mert elsőre egyáltalán nem figyeltem hogy mi volt ott, Mülleren röhögtem,hogy megint összeszerencsétlenkedett valamit.
És akkor Vidalra visszatérve, szerintem nagyot hibázott Carlo, hogy legkésőbb a félidőben nem szedte le. Életveszély volt a pali, már az elsőben megkaphatta volna a második sárgáját. Ilyen rutinos edző,ezt nem értem hogy nem látta. Jöhetett volna már akkor Müller, és lehet nincs ez az egész Kassais ámokfutás a meccsen.
Itt nagyot hibázott szerintem Ancelotti, meg is itta a levét.
Továbbjutást ti érdemeltétek, ezt leírtam nálunk is, de ettől függetlenül nagy hibák voltak a meccsen. Kassai elvesztette a gyeplőt, egyébként úgy vettem észre akkor, mikor megadta a bm tizit, ami jogos volt szerintem. (mint ahogy fújható volt a Case elleni is akár, de ott már nem tudta mi történik a pályán Vitya.)
(ha valami rosszat írtam, vagy támadót, vagy szánalmasat, akkor vállalom, lehet így van.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."