Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 18., kedd 15:08

cserepadi különbségek.
:lol:

náluk predátor, kimmich, komán
nálunk vázkez meg morata.

good luck.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 18., kedd 14:59

Első félidőben nagy izmozás lesz, aztán a második félidőben kijönnek a kondicionális és cserepadi különbségek.
(Remélem.)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 18., kedd 14:44

H.E.H.E. írta: sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
Most komolyan, már nem először olvasom ezt. Mikor volt jó Bale a kontráinknál, hogy ennyire hiányzik mindenkinek? Általában 2 eset fordul elő: vagy mire felkocog a félpályára már végeztünk a kontrával, vagy jól eladja/lelassítja. És ez nem csak a legutóbbi visszatérése után vehető észre nála, hanem rendszeresen. Régebben 1-2 alkalommal összejött neki egy-egy elfutás (pl Barca ellen), de az esetek 90%-ában lófing a kontra játékban és még is úgy van elkönyvelve, mint a könyörtelen kontrajátékos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 18., kedd 14:42

Benzematól gólt várok ma este, Roncitól az is elég nekem ha fegyelmezetten és motiváltan focizik, de persze elrakhat egy műesés kamutizit felőlem :mrgreen: Én nyugodt vagyok a továbbjutást illetően, inkább a sárgalapos emberkékért aggódom, főleg ha a Modric Kroos páros megkapja, és nem lehetnek ott a folytatásnál. Mai hajtásba benne lesz bőven bárkinél a lap sajnos, de a lényeg, hogy nyerünk 3-1-re :salute:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 18., kedd 14:40

Eredményre mit tippeltek?

En 1-1-et erzek, de a 2-2 is nagyon realisnak tunik, mi okosan fogunk jatszani, a Bayern meg rohanni fog elore, adok kapokba nem hiszem hogy belemegyunk, ahhoz Zidane nagyon bizonsagos focit jatszat, Casemironak olnie kell kozepen minden tamadast, o lesz az utkozo ember, mivel tobben is veszelyben vannak a KP-n plusz Ramos. O ra nem is szamitok az elodontoben, biztos hogy kapni fog lapot. :lol:
:goat:

pepe0807
Kedvenc játékosaid: -

HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2017. április 18., kedd 14:28

H.E.H.E. írta:ma bármi lehet.

sztem ancelotti baszta el - meg nyilván a sérülések is - a müntyeni meccset, ha a fiatal futógépekkel és rendes nem a kiégett riberykkel állnak fel, akkor elverhettek volna minket, aztán ha a kamutizit berúgják, akkor sem hiszem, hogy 2:0-ról felállunk.

szóval ma is benne van bármi, ezért sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
ha meg kapunk egy gólt az elején, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk az utolsó percben is kapni egyet, ott meg már nem tudunk javítani és kiesünk a gecibe.
ilyen apró dolgokon fog múlni sztem.

főni, én már legalább 3-szor voltam véglegesre kirakva, legalább az el clasicot várd meg most :mrgreen:
Adom amit írsz annyit még hogy akármilyen dörzsölt Carlo tuti orosz rulettezni fog a bayern...ami a csövön kifér mert ez már nem a Pepes tingli tanglizós felfogás éppen ezért várok (hogy egy kis nyomás legyen Realistán :mrgreen: ) Benzemátol extra teljesítményt,nagyon remélem megzörgeti ma a hálót mert a lehetőségünk biztos meglesz bőven.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 18., kedd 14:19

Inkább hangolódjunk Ninoval :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=hAaDwWAx4ag :zoldsalas: :rock:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 18., kedd 14:04

ma bármi lehet.

sztem ancelotti baszta el - meg nyilván a sérülések is - a müntyeni meccset, ha a fiatal futógépekkel és rendes nem a kiégett riberykkel állnak fel, akkor elverhettek volna minket, aztán ha a kamutizit berúgják, akkor sem hiszem, hogy 2:0-ról felállunk.

szóval ma is benne van bármi, ezért sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
ha meg kapunk egy gólt az elején, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk az utolsó percben is kapni egyet, ott meg már nem tudunk javítani és kiesünk a gecibe.
ilyen apró dolgokon fog múlni sztem.

főni, én már legalább 3-szor voltam véglegesre kirakva, legalább az el clasicot várd meg most :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

pepe0807
Kedvenc játékosaid: -

HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2017. április 18., kedd 13:57

H.E.H.E. írta:
A mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.
pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibe

:mrgreen:
:lol:
Hehe egyébként mit vársz a meccstől tökösök leszünk és hamar lerendezzük őket vagy kivárva túlságosan magunkra húzzuk őket.....?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 13:54

H.E.H.E. írta:
pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibe

Na, felébredtél? :mrgreen:

Csak szólok, meccs alatt nem leszek gépnél, de utána nyugodt szívvel kivágok mindenkit, aki rászolgál :shifty: Nem tudom miért pont miattad jutott ez eszembe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 18., kedd 13:49

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 12:09

Ramos' CL record for Real Madrid: 99 matches - 58 wins - 20 draws - 21 defeats - 10 goals - 7 assists - 8,937 minutes played.

Csak Iker, Raúl és Roberto Carlosnak van több BL meccse a Realban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 12:03

flori írta:Iscónak nagyon fontos a mai meccs, bizonyíthatja klasszisát. Ha itt jót megy, akkor a Barcelona ellen is kezdhet, onnan meg ki tudja már mi lesz. Szorítok neki, spanyol, játékos, imádják a drukkerek.

Az is az igazsághoz tartozik, hogy úgy gondoltam, hogy soha nem fog kitörni a jó cserejátékos szerepéből, de fejlődik, változik, és küzd a helyért. Le a kalappal.
7 nap alatt nem szabad három meccset rábízni, főleg nem akkor, ha az utolsó a Barca elleni. Hétvégén top volt, ha ma is ismétel, akkor fizikailag szinte lehetetlen lesz ugyanazt lehoznia harmadszor is. Amivel nincs is gond. Ma adja ki magából a maximumot, hétvégén meg mehet Bale vagy Kovacic.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. április 18., kedd 11:59

Iscónak nagyon fontos a mai meccs, bizonyíthatja klasszisát. Ha itt jót megy, akkor a Barcelona ellen is kezdhet, onnan meg ki tudja már mi lesz. Szorítok neki, spanyol, játékos, imádják a drukkerek.

Az is az igazsághoz tartozik, hogy úgy gondoltam, hogy soha nem fog kitörni a jó cserejátékos szerepéből, de fejlődik, változik, és küzd a helyért. Le a kalappal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 11:08

petiamadridista írta:
+ a Bayern hat alkalomból csak kétszer tudtak továbbjutni, ha hátránnyal érkeztek a visszavágóra
És amikor otthon szedték össze a hátrányt és úgy mentek idegenbe a visszavágóra??
Vagy te eleve úgy értetted ezt a 6ból 2 alkalmat, vagy általánosan??
Bayern Munich have qualified just twice from the 6 times where they lost the first leg at home [all European competitions].
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 18., kedd 11:06

+ a Bayern hat alkalomból csak kétszer tudtak továbbjutni, ha hátránnyal érkeztek a visszavágóra
És amikor otthon szedték össze a hátrányt és úgy mentek idegenbe a visszavágóra??
Vagy te eleve úgy értetted ezt a 6ból 2 alkalmat, vagy általánosan??

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 10:55

Whenever Real Madrid eliminate Bayern in the quarterfinals or semis, they go on to win the Champions League (8th, 9th, 10th CL).

Real Madrid qualified 31 of the 32 times after winning the 1st European leg away from home. Only defeat came in 1994/95 against Odense

Whenever Real Madrid win the first leg 1-2 away from home in European competitions, they always qualify to the next round (4 times).

+ a Bayern hat alkalomból csak kétszer tudtak továbbjutni, ha hátránnyal érkeztek a visszavágóra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 18., kedd 10:34

a vége zseniális :lol: :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 18., kedd 6:41

Amúgy az is benne van, hogy taktikai húzás és begyogyozva se tudnak játszani. Mondjuk a fiainknak csak jót tesz, ha komolyan veszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. április 17., hétfő 23:26

Ramos is játszott fájdalomcsillapítókkal, meg is látszott a játékán. A BL döntőben Simeone is megpróbálta, neki nem jött be.

Nem emlékszem pontosan, talán Agger fakadt ki egyszer, hogy 30 évesen lépni sem tud, és el sem tudja képzelni, hova tart ez a világ, akkora a terhelés és az elvárás, pedig ők is csak emberek, mint mindenki más. Talán nekünk "átlag embereknek" valóban elképzelhetetlen lenne egy ilyen sérülést, és vele együtt talán az egész karriert kockáztatni, de ezek a játékosok így nőttek fel, ilyen elvárások közepette simán beleugranak még egy ilyen hülyeségbe is. Én mindenesetre nagyon csípem ezeket a mentalitású játékosokat, az egész életüket feltették a focira, és simán kinézem Hummels-ből is, hogy képes akár 20 percre is beszállni. Arról pedig nem is beszélve, hogy nem féltem a csapatot, szinte teljesen mindegy ki az ellenfél, a Bernabeu a saját katlanunk, ahol bármelyik védelem hátrányból indul.

Vissza: