![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Lassú a játék? Szerintem meg ilyen focit nem látsz manapság, két kurva jó csapat, akik nem szaladgálnak mint a verebek, hanem játszanak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 18., kedd 21:38
BlancoMark írta:Ki tudja azok lehet valogatott videok es ket delutan kellett es 500 loves hogy egy iylet ossze tudjanak vagni___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 18., kedd 21:37
Hát edzés videóból látsz 40 lovesbol 5t,ami beakadt.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 18., kedd 21:37
annyi lassan itt is meglesz, úgyhogy jöhetne már a gól.BlancoMark írta:Ki tudja azok lehet valogatott videok es ket delutan kellett es 500 loves hogy egy iylet ossze tudjanak vagni___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 18., kedd 21:37
Főleg ilyen lövőtechnikájú játékosoknál. Tudom én, nagy a nyomás meg meccshelyzet, de basszus szembe a kapuval azért illene felrakni a felsőbe vagy legurítani az üres szélre oszt' jónapot, szisszenhetnének a sörök tovább.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
Mennyeiben ennyi helyzetből már mesterhármast rúgtam a szomszéd elleni rangadón, második félidőre vissza se kellett menni, sörözhetett az ember a kulacsból a padonziro4vr írta:Mi is kurva okosak vagyunk itt, aztán rajtam kívül a pályán mind bénák lennétek.
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 18., kedd 21:37
Egyrészt edzésen minden más. Másrészt azok válogatott videók.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 18., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 18., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 18., kedd 21:35
Ki tudja azok lehet valogatott videok es ket delutan kellett es 500 loves hogy egy iylet ossze tudjanak vagni___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 21:35
Mi is kurva okosak vagyunk itt, aztán rajtam kívül a pályán mind bénák lennétek.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 18., kedd 21:35
Fasznak kell negatívkodni, jobbak vagyunk, tartani kell a szintet és meg lesz.H.E.H.E. írta:teljesen megérdemeljük, ha kiesünk a gecibe.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 18., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 18., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 18., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 18., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 18., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 18., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 18., kedd 21:30
Szerintem ez a taktika része, kifárasztani az ellenfelet és utána már könnyebb lecsapni... a vadászok is így csinálják... vagy lehet nem... a ragadozóállatok na azok csinálják így. Mi nem is fáradunk annyira, mint ők, szerintem a második félidőben robbanunk!Remy írta:ja, mert a bayern annyival többet tesz.H.E.H.E. írta:teljesen megérdemeljük, ha kiesünk a gecibe.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem