Megy a meccs!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Dani mi max gyroszozni szoktunk szünetben, nem vagyunk amatőrök...
Lassú a játék? Szerintem meg ilyen focit nem látsz manapság, két kurva jó csapat, akik nem szaladgálnak mint a verebek, hanem játszanak.
Lassú a játék? Szerintem meg ilyen focit nem látsz manapság, két kurva jó csapat, akik nem szaladgálnak mint a verebek, hanem játszanak.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BlancoMark írta:Ki tudja azok lehet valogatott videok es ket delutan kellett es 500 loves hogy egy iylet ossze tudjanak vagni___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
Ah, ott annyi idot van mint itt az osszes loves alatt a meccsen.
Siman azt csinalnam zizou helyeben hogy ott is a lepasszolt labda utan 1v1 vagy 1v2 es szitu van.
ZIDANE
Hát edzés videóból látsz 40 lovesbol 5t,ami beakadt.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
Ronaldot meg Casemirot leazamitva jól működik a csapat. A brazil is mondjuk 25 percig volt nagyon szar, igaz majdnem kaptunk róla kettőt, de utána oaazekapta kicsit magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
annyi lassan itt is meglesz, úgyhogy jöhetne már a gól.BlancoMark írta:Ki tudja azok lehet valogatott videok es ket delutan kellett es 500 loves hogy egy iylet ossze tudjanak vagni___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Főleg ilyen lövőtechnikájú játékosoknál. Tudom én, nagy a nyomás meg meccshelyzet, de basszus szembe a kapuval azért illene felrakni a felsőbe vagy legurítani az üres szélre oszt' jónapot, szisszenhetnének a sörök tovább.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
Mennyeiben ennyi helyzetből már mesterhármast rúgtam a szomszéd elleni rangadón, második félidőre vissza se kellett menni, sörözhetett az ember a kulacsból a padonziro4vr írta:Mi is kurva okosak vagyunk itt, aztán rajtam kívül a pályán mind bénák lennétek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Egyrészt edzésen minden más. Másrészt azok válogatott videók.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
Meglepődtem, milyen gyenge a bayern védelme, sok helyzetünk van.
Viszont nem tudom, hogy az izgalom, vagy mi miatt, de nekem olyan lassúnak tűnik a játék...Mintha magaslati levegőn játszanánk, és mindenki csak kocogna. Az ellenfél meg mi is.
A távoli lövésekkel megnyerhettük volna már a meccset...
Vidal sárga, Alonso lassú, Thiago nem egy keménykötésű...kicsit jobban rá kéne menni a középső területekre. Inkább ott verhetőek, mint szélen szerintem. De Modirc ma sem az igazi, voltak jó megoldásai, de átütő erő nincs benne.
Benzema mezőnyben nagyon jó, de verhetne igazán egy gólt...Casemiro sárga nem hiányzott, ő az, aki keményen oda szokott lépni. Így neccesebb lesz.
Viszont nem tudom, hogy az izgalom, vagy mi miatt, de nekem olyan lassúnak tűnik a játék...Mintha magaslati levegőn játszanánk, és mindenki csak kocogna. Az ellenfél meg mi is.
A távoli lövésekkel megnyerhettük volna már a meccset...
Vidal sárga, Alonso lassú, Thiago nem egy keménykötésű...kicsit jobban rá kéne menni a középső területekre. Inkább ott verhetőek, mint szélen szerintem. De Modirc ma sem az igazi, voltak jó megoldásai, de átütő erő nincs benne.
Benzema mezőnyben nagyon jó, de verhetne igazán egy gólt...Casemiro sárga nem hiányzott, ő az, aki keményen oda szokott lépni. Így neccesebb lesz.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
1 helyzetük volt nekünk meg 827. taktika jó jobbos védekezést rendbe tenni szünetben és kapu előtt koncentrálni. látszik hogy nem bírják a tempót jó lesz ez.
- BlancoMark
Ki tudja azok lehet valogatott videok es ket delutan kellett es 500 loves hogy egy iylet ossze tudjanak vagni___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
- ziro4vr
Mi is kurva okosak vagyunk itt, aztán rajtam kívül a pályán mind bénák lennétek.___Samy___ írta:Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
Nem illik.
Fasznak kell negatívkodni, jobbak vagyunk, tartani kell a szintet és meg lesz.H.E.H.E. írta:teljesen megérdemeljük, ha kiesünk a gecibe.
- ___Samy___
Ja, amúgy az a legszebb, hogy edzésen mennek a kumma nagy gólok szemben a kapuval, lekeszitett labdabol, ilyenkor meg sehol semmi. Ki érti ezt?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
DE gecc amikor nézem az edzésvideókat ilyen helyzetekből olyan gólokat vernek, szaggatják szanaszéjjel a kaput, itt meg mi a fenét csinálnak???
- ziro4vr
Hummels az állapotához képest top..az ütemérzéke félelmetes, de baszki Isco rámenne vagy Benzema, egy csel és vége. Boateng gyenge nagyon, őt csak Ronaldo nem tudja megverni, más igen.
Nem rossz amúgy, még van bennük 20 perc aztán jön a money time.
Nem rossz amúgy, még van bennük 20 perc aztán jön a money time.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Carvajal, Modric es Benzema tetszik. Gyorsan lement a felido, izgalmas kis meccs....vegre van kis foci.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nyugi nyugi, az eredmény a Bayernre nézve hízelgő, még nem találtak kaput. Nekünk viszont egyet már be kellett volna verni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
gecijól játszunk. a bájern egyet nem lőtt kapura 45 perc alatt. 1 nagy lehetőségük volt nekünk meg vagy 4-5.
BE
KELL
ŐKET
LŐŐŐNI!!!!
BE
KELL
ŐKET
LŐŐŐNI!!!!
- ___Samy___
Jók vagyunk, de egyrészt egy helyzetet illene már bebaszni, mert majd a végén megbosszuljak magukat, másrészt meg nem a legvenebbet kéne kifingatni jobbhatvedkent. Ezt nagyon sürgősen orvosolni kell Lucassal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BlancoMark
Carvajal mom
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez a taktika része, kifárasztani az ellenfelet és utána már könnyebb lecsapni... a vadászok is így csinálják... vagy lehet nem... a ragadozóállatok na azok csinálják így. Mi nem is fáradunk annyira, mint ők, szerintem a második félidőben robbanunk!Remy írta:ja, mert a bayern annyival többet tesz.H.E.H.E. írta:teljesen megérdemeljük, ha kiesünk a gecibe.