Ezt nem tudtam, de ezek szerint ő is bele illik a barcelonai megmondó emberek közé.torjack írta:
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:44
Ezt nem tudtam, de ezek szerint ő is bele illik a barcelonai megmondó emberek közé.torjack írta:
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 24., szombat 15:35
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.Kerlon írta:És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:28
És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 24., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 24., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 14:27
Ez csak amolyan angol humor akart lenni. Tavaly a bajnokságuk legjobb játékosa volt, illetve ennek a szezonnak ő lett volna az arca. Ennek ellenére úgy néz ki, hogy távozik. Szóval én nem várnék az angoloktól szép szavakat.h3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol![]()
![]()
![]()
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et"
Ez utan mondja nekem BARKI, ismetlem BARKI, hogy ez a mocskos semmirekello media nem utalja teljes szivbol a Madridot, siman szembe rohogom...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 24., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 24., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 23., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 11:35
Legalább Messi megint rúghat 4-5 gólt egy hulladék csapatnak és így megint jogosnak találják majd az újabb aranylabdáját a hozzáértő 5 éves bárszá drukkerek meg hegyi pisti.Remy írta:A Barcelona ellen két kapust, egy buszt és a spanyol gyorsvasutat (AVE) is a kezdőbe raknám” – mondta a COPE El Partido de las 12 című műsorában Schuster.
Biztos győzni mennek ki a pályára![]()
Nem buszok kellenek a barca ellen, hanem tökös focisták, akik vért izzadva küzdenek a győzelemért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 11:32
ő már egy "ide rúgj" céltáblával fog kivonulni a pályára...sokan úgy fognak gondolkodni, hogy nem megéri 1 sárga és lehet le kell cserélni, a barca megzuhan picit és mentünk egy pontot, a kis csapatok egész biztosan...meglássuk a bírók mit szólnak a dologhoz majdMythos90 írta:Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni, vagy úgy vannak vele, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg, ha meg "kifingik" (nem szó szerint értem), akkor meg már úgyis itt van Neymar? Godin valóban paraszt volt a kupameccsen, de azért én eléggé valószínűnek tartom, hogy még bőven futkosnak hasonló emberek a ligában, akik pontosan erre fognak játszani innentől kezdve, most hogy találtak rajta úgymond egy gyenge pontot. Oké, hogy legfontosabb játékos, meg eléggé függ is tőle a csapat, de szerintem ha ezt így folytatják tovább, akkor ennek nem lesz jó vége hosszútávon. Én egyáltalán nem kedvelem különösebben a srácot, de azért sajnálnám, ha idő előtt vissza kellene vonulnia, mert odaát olyan hülyék dolgoznak, akik hagyják, hogy tönkretegye saját magát.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 11:26
De ahhoz még egy nádi poszáta IQ-ja is elég, hogy tudják, ha ezt tovább erőltetik, akkor nem 2-3 hétig, hanem inkább 2-3 hónapig kell majd nélkülözniük a Bolhát, ha nem még tovább. Ez a sérüléshullám már tavaly elkezdődött, úgyhogy itt már mindenről lehet beszélni, csak apró sérülésről nem.Toti írta:teljesen egyértelmű, h ezt kellene csinálni, de egész egyszerűen nem merik messi nélkül felküldeni a csapatot és ennyi. lehet itt jönni, h de tavaly sem játszott az utolsó 3 fordulóban, oké nézzük már meg, h annak volt-e tétje?Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 23., péntek 11:22
teljesen egyértelmű, h ezt kellene csinálni, de egész egyszerűen nem merik messi nélkül felküldeni a csapatot és ennyi. lehet itt jönni, h de tavaly sem játszott az utolsó 3 fordulóban, oké nézzük már meg, h annak volt-e tétje?Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 23., péntek 9:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 0:42
na ezen majdnem becsináltam a nevetéstőlMezner2 írta: két nacho között
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 22., csütörtök 23:30
Ha már tavaly nem sikerült...Mezner2 írta:fog ő még eldönteni clássicot![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 23:21
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem