Kifejezetten élvezetes néha azért a fasznak ennek a végén is lenni Úgy is utál minket a világ azon fele akik nem nekünk szurkolnak bármi is legyen, és amíg Piqué is bírózik meg a barcások teljesen nonszensz az egész, szóval én imádom látni ahogy pukkan szét a fejük a dühtől.Realista24 írta: Gondoltam szólok a habzó szájú okosoknak.
https://pbs.twimg.com/media/C9ucThoXYAgZYtb.jpg
Értékeld a legutóbbi meccset
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom miről beszélnek mert Kassai tartotta meccsben a Bayernt... nevetséges hogy mennyire inkább a Real ellen fújnak. De itt most fogadok bárkivel hogy a Barcelona holnap minimum 1 tizenegyest fog kapni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bajorokból most előjön a kispöcsű komplexus, ami korábban megvolt. Én az öregeik előtt meghajolok, nagyot kűzdöttek, de ennyi volt bennük. Egy ilyen öreg csapattal és 11 bejáratott emberrel nem lehet minket megverni.
Nem illik.
na.
bayerneseknek szavuk nem lehet mert vidalnak 25-30 perccel előtte le kellett volna mennie. utána már csak minden más kompenzáció volt kassaitól, az is hogy case a pályán maradt mert valljuk be neki is simán benne volt a két sárga. a les gól az les gól. mondtam hogy kassai rossz bíró, ma is bizonyította, de először mikor tzévdt akkor a bayern javára tévedt vidal esetében hogy nem állította ki. minden ami utána jött az csak kompenzálás.
Ronci 2 meccsen 5 gól a bayernnek. legenda. nincs más szó rá. mostmár így megvan a BL-ben lőtt 100 gólja is. ja és totál látszik hogy hol kell játszatni őt innen. ergó kell egy hazard a szélre.
bayerneseknek szavuk nem lehet mert vidalnak 25-30 perccel előtte le kellett volna mennie. utána már csak minden más kompenzáció volt kassaitól, az is hogy case a pályán maradt mert valljuk be neki is simán benne volt a két sárga. a les gól az les gól. mondtam hogy kassai rossz bíró, ma is bizonyította, de először mikor tzévdt akkor a bayern javára tévedt vidal esetében hogy nem állította ki. minden ami utána jött az csak kompenzálás.
Ronci 2 meccsen 5 gól a bayernnek. legenda. nincs más szó rá. mostmár így megvan a BL-ben lőtt 100 gólja is. ja és totál látszik hogy hol kell játszatni őt innen. ergó kell egy hazard a szélre.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Először írt valamit angolul mutatták itt a tv-ben, de mire oda értem már nem mutatták..rashidm írta:Nem használom, mit írt?Steve írta:Megjött a piké tweet..
Olvassátok szeretettel, puszil mindannyiunkat.
De úgy tűnik törölve lett.
Most csak nagy sejtelmesen ennyi van ott "..."
Neki mindenről van véleménye szerencsére.
Kassaiék igazából minket loptak meg. Hiába a két lesgólunk, mégis a hibái miatt nekünk lett bemocskolva a győzelem. 10 emberrel az 50. perctől ha következetesen fúj, meg lettek volna verve..Normál körülmények között.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ezt kérdeztem pár perccel korábban. Szavuk nem lehet, de már látom, hogy a média csak a "Madrid támogatását" fogja látni az egészbőlLewa lesen volt, Ramos öngóljánál. Gondoltam szólok a habzó szájú okosoknak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lewa lesen volt, Ramos öngóljánál. Gondoltam szólok a habzó szájú okosoknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Bernabéu közönsége élteti Xabi Alonsót, a Bayern közönsége inzultálja Kroost, amikor éppen a gyerekével van a pályán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy bíróznak az emberek, hogy szavak nincsenek. Igen bénák voltak, tévé előtt sokkal könnyebb, vonalazni, meg megállapítani lassításból, hogy volt-e kontakt. Akkor, abban a szituban mit lát a bíró. nem a bíró a hibás, a szövetség, hogy nincs még videóbíró. Továbbra is tartom halott az emberi játékvezetés, mert rengeteget hibáznak, nem tudnak mindig mindenhol ott lenni, nem látnak mindent pontosan 10-20 méterről... kijelző előtt, különböző technikák előtt könnyű. Az vesse rá szerintem az első követ, aki hibátlanul lehozna egy meccset úgy, hogy végig megy a játékvezető tanfolyamon, lehetetlenség. Mivel az emberi tényező már elegendő ahhoz, hogy hiba legyen a meccsben! Videóbírót kell bevezetni, ennyi!rashidm írta:
Jogos. De azt is nézd meg, hogy hol a partjelző. Mert, hogy nem egyvonalban, az kurvaisten.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ezen nem lepődöm meg. Kassai a Marcelo kifelejt labdáját a gólvonal előtt is megadta volna, ha nincs a technológia.Jogos. De azt is nézd meg, hogy hol a partjelző. Mert, hogy nem egyvonalban, az kurvaisten.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyit.rashidm írta:Nem használom, mit írt?Steve írta:Megjött a piké tweet..
...
Na még a Barcások kellenek ide maradjatok az eurobarcán, ott van miro meg a haverok. Együtt szidhatjátok a csapatunkat!
MI VAGYUNK A REAL MADRID!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jogos. De azt is nézd meg, hogy hol a partjelző. Mert, hogy nem egyvonalban, az kurvaisten.Matyi írta:http://oi66.tinypic.com/10g09ig.jpgrashidm írta:A Marcelo passznál áruljátok már el, hogy hogy volt az les?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem használom, mit írt?Steve írta:Megjött a piké tweet..
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
http://oi66.tinypic.com/10g09ig.jpgrashidm írta:A Marcelo passznál áruljátok már el, hogy hogy volt az les?
- Steve
Megjött a piké tweet..
Kicsit csalódott vagyok, mert most erről lesz szó, hogy a bírók miatt mentünk tovább. Vidalt már az 50. perc körül ki kellett volna szórni, de azt most mindenki elfelejti. Pedig ha ott jól dönt Kassai, akkor nem lenne téma sem Casemiro pályán maradása, sem a lesgól, sem Vidal későbbi kiállítása.
Ez mind szép és jo de Vidalt a tizenegyesetek előtt, 50-55. perc körül már le kellett volna zavarni mikor felvagta Casemirot.mia san mia írta:Itt is leírom aztán befejeztem mára
Vidalt ki lehetett volna zavarni
Casemiro már nem kellett volna pályán legyen réges régen
Egy lesgol volt igen...
Amire R24 kérdezem h ha fordítva van hogy reagalsz.
És igen 50-50 meccs volt.
Nem volt sok kidolgozott helyzetunk, nektek volt, de nagyon rosszkor nyúlt bele Kassai, mert hogy az tiszta labda volt az egészen biztos.
Az első meccs lehetett volna 1-6 de nem lett ezért szar ez ennyire sajnos
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
El kellis ismerni, nagyot küzdött a Bayern.
Ronaldo meg... 5 gól egy ekkora csapat ellen, nagyon kemény. Mégis talán elfogultan, de én úgy érzem a jobb csapat ment tovább.
Ronaldo meg... 5 gól egy ekkora csapat ellen, nagyon kemény. Mégis talán elfogultan, de én úgy érzem a jobb csapat ment tovább.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egyébként Vidal se véletlenül kapta a második sárgát, oké, hogy elrúgta a labdát, de lendítés közben előbb Asensio lábfejét tette arrébb.
- Steve
-Vidalt 2. félidő elején ki kellett volna tenni.mia san mia írta:Itt is leírom aztán befejeztem mára
Vidalt ki lehetett volna zavarni
Casemiro már nem kellett volna pályán legyen réges régen
Egy lesgol volt igen...
Amire R24 kérdezem h ha fordítva van hogy reagalsz.
És igen 50-50 meccs volt.
Nem volt sok kidolgozott helyzetunk, nektek volt, de nagyon rosszkor nyúlt bele Kassai, mert hogy az tiszta labda volt az egészen biztos.
Az első meccs lehetett volna 1-6 de nem lett ezért szar ez ennyire sajnos
-Casemiro..miről beszélsz?
-Les volt. Sajnos
-Nincs fordítva. Semmit nem csináltatok otthon, itt sem volt helyzetetek szinte. A Real töketlenkedése miatt nem lettetek kitömve otthon és itt is mi nem tettük el a sorra kidolgozott helyzeteket. Ne haragudj, de semmit nem érdemelt a csapatod, ez az igazság.Jobb csapat nem voltatok, az 50-50- től is messze..nem tudom mire a felháborodás?