Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:47

Realista24 írta:
mia san mia írta: Sokat hozzátettél a beszélgetéshez. ;)
Írjak ész nélkül, mint te? Járassam le magam, mint te? :lol: Nem veszed észre, hogy miért nem teszlek ki? :ike:

Gondolom még fogadtál is a Real ellen, ahogy legutóbb :lol:
Nem fogadtam ma semmire. Újabb kapufa.
És szerintem semmi olyan nem írtam, ami szembemegy a fórum szabályzatával.
De javíts ki ha tévedek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mia san mia 2017. április 19., szerda 1:48-kor.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:47

El Unico írta:Mindket oldalra tevedett, fogd mar fel. A jatekvezetes szar volt, ezt mindenki tudja es elismeri, most a Real jott ki jobban ebbol a szarbol. Az elet ugyis x-re jatszik, meg amugyis annyit szoptunk mar a jatekvezetokkel... ideje volt mar hogy a mi javunkra is legyen mar egy kis tevedes. A Muncheni KAMU buntetovel majdnem kiestunk, halistennek egalizalt az elet.
Szar volt, csak nem ismeri el mindenki. El van bagatellizálva, mondván, hogy tiétek volt a több helyzet.
Erre annyit tudok mondani, hogy nálunk volt a jobb kapus.
Azt, meg, hogy kamu tizi volt, nekem nem kell kiemelni.
Ott élőben mondtam a többieknek (Isten és ők a tanúim) örülök, hogy kihagyta, mert így volt igazságos.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. április 19., szerda 1:46

Realista24 írta:
Írjak ész nélkül, mint te? Járassam le magam, mint te? :lol: Nem veszed észre, hogy miért nem teszlek ki? :ike:

Száz százalék, de sajnos nem a koccintós ára lett kockáztatva :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:44

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 19., szerda 1:42

mia san mia írta:Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...
Nem azt írtam, hogy ellenünk fújt. De vitán felüli, hogy Vidal kis túlzással feleslegesen jött vissza a 2. felesre, mert 3-4 perc után mehetett is volna le. Ha ezek után nem tudod belátni, hogy teljesen más lett volna a játék képe és ha 6x újjá születnek Robbenék sem hozzátok le a plusz 2X15-öt, akkor nincs miről beszélni. Főleg, hogy láthattad az odavágón és ma is, hogy mi történt a kiállítások után.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 1:42

Mindket oldalra tevedett, fogd mar fel. A jatekvezetes szar volt, ezt mindenki tudja es elismeri, most a Real jott ki jobban ebbol a szarbol. Az elet ugyis x-re jatszik, meg amugyis annyit szoptunk mar a jatekvezetokkel... ideje volt mar hogy a mi javunkra is legyen mar egy kis tevedes. A Muncheni KAMU buntetovel majdnem kiestunk, halistennek egalizalt az elet.
:goat:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 1:40

Atyaeg ezek a nyilatkozatok Ancelotti es Vidal, de főleg Vidal... :ozil:
Ancelotti miért nem tud úgy, mint ZZ, hogy elegánsan nem beszél a birokrol?
Vidal meg ,,sehol se volt a Real". Nagyon remelem, hogy ezt a hangnemet amit mutatott szankcionálja az UEFA! Hihetetlen, hogy miért nem lehet emelt fővel viselni a vereséget (xabi, azért látszik a minőség, hogy honnan is ment oda :mrgreen: ) es nem pocskondiázni meg sart dobálni. Hihetetlen, na jo éjszakát!

Hala Madrid y Nada mas!

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:40

Realista24 írta:
Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...
Tedd a kezed a power gombra. Bár nem vagyok az ellen, hogy itt túráztasd magad, de olyan égő a vergődésed, mint Vidalé.
Sokat hozzátettél a beszélgetéshez. ;)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 1:40

Igen, belenyúlt azzal, hogy Vidalnak megkegyelmezett. Tedd már a szívedre a kezed. Szerinted ha ott kiállítja, akkor lett volna bármi esélye a Bayernnek? Lehetett volna bármilyen kétes szitu amivel a Bayernt sújtja?
hagyjad ilyenkor nem látni a fától az erdőt.

amikor cakir vezette a mu-real-t akkor mi zengett egész végig napokon át?

megmondom: hogy nanit kamura állította ki cakir. mindenki real mezben mutatta cakirt arról senki sem beszélt hogy előtte kb 10 perccel rafael a gólvonalról ütötte ki a labdát és ott tizi+pirinek kellett volna jönnie. erről senki sem beszélt. cakir azóta is real mezben feszeng a neten.

itt most mindenki a lesgólokon csámcsog. azt meg elfelejtik hogy kb az 50. percben kellett volna vidalt leküldeni és teljesen máshogy alakul a meccs.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. április 19., szerda 1:41-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:39

Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...
Tedd a kezed a power gombra. Bár nem vagyok az ellen, hogy itt túráztasd magad, de olyan égő a vergődésed, mint Vidalé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:38

M1Ö írta:
mia san mia írta:De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
Igen, belenyúlt azzal, hogy Vidalnak megkegyelmezett. Tedd már a szívedre a kezed. Szerinted ha ott kiállítja, akkor lett volna bármi esélye a Bayernnek? Lehetett volna bármilyen kétes szitu amivel a Bayernt sújtja?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 19., szerda 1:35

mia san mia írta:De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:33

petiamadridista írta:Mia,

ebben a párharcban (ami sokkal nagyobb csörte volt mint mondjuk a PSG - Barca) a 2 meccsen mindkét csapat megkapta a maga kis ingyen cigijét, csokiszeletét, nutellás kenyerét.. tudom is én mit..

Pl: Bayern: Kamutizi, világi mákos öngól, be nem fújt büntető, ezernyi kihagyott ziccer.
Madrid: Lesgólok, vitatható Casemiro - Vidal (piros)lapok, visszavágó otthon.

Én egy dolgot sajnálom így utólag. És most talán elsőnek meg is követem Csokit, mert teljesen igaza volt.
Azt, hogy 1 hete az Alianzban nem döntöttük el teljesen jogos emberelőnyben. Mert mondjuk 1-3ról ez a München sosem lett volna meccsben ma este, és akkor most nem lenne miről beszélni..
Ez az én nagy bánatom most csak, így mindenféle bírózás van, meg azért a makkfaktor is kellett, meg mehet a vita örökké... Kár.
Emlékeim szerint leírtam az első meccs után, hogy ha nincs Neuer, akkor ez ma 1-6. :)

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:33

Ónó írta:Én nem értem min megy most a vita... Tény tény tény. Hát ha már oda van írva, tény, hogy les volt Ramos öngólja. Ha az nincs, most nem kellene nyekeregni semmin :D
Legyünk következetesek, onnan mint egy lavina elindult a foshenger az arcunkba ide és oda is :D én is néztem volna a 11v11 szitut még 15 percig aztán síp és vége, 1-1.
Tudod, hogy nem ennyire fekete és fehér, hogy síp és vége ? :)

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:30

sonic írta:Mi...

Na menjel aludni aztan majd megbeszeljuk holnap hogy mi tortent a 180 perc alatt. Eszem megall...
Eszed megáll? Miért ? Engem ne küldözgess sehová, légy oly kedves. Legyenek érvek, lesznek ellenérvek.[/quote]

Nezd vissza a ket meccset megint es utana megtargyaljuk. Nem leszek kedves. A jatekosaink kedvesek voltak elegge hogy 80 helyzetbol csak 6ot tettek el. Nevetseges a birozas de szerintem holnapra te is rajossz. Ha nem, nekem az is mindegy.

Ervelhetnek hogy mindket kiallitas teljesen jogos volt, kaptatok ket buntetot amibol egyik jogtalan volt nekunk nem adtak meg egy full jogosat es hogy vidalt mar sokkal elobb ki lehetett volna kuldeni mint ahogy megtettek paran de nyilvanvaloan erre immunis vagy ergo felesleges.[/quote]
Hogy immunis vagyok ?
Az első meccsen a tizi az év vicce volt. Pillanatnyi hévből kifolyólag Martinez kiállítását megkérdőjeleztem, ami miatt kb fél órával később megkövettem magam.
Két jogos sárga volt.
Olvass vissza még egyszer, ha eddig nem tetted, meg Sehol egyszer le nem írtam, hogy két meccs alapján a Bayern volt a jobb csapat. De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
A játékosaink kedvesek voltak ? Már meg ne haragudj, nem kedvesek voltak, hanem bénák, hogy nem éltek ennyi lehetőséggel.
Persze emlékszem én tavalyról, a Bayern játékosok nem kedvesek voltak az Atleti ellen, hanem balfaszok mert kihagytak mindent. A saját kedvenceid, pedig csak kedvességből tették ezt meg.
És zárójelben megjegyzem, eddig sem voltál kedves. Legalábbis számomra biztosan nem :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 1:27

te jó ég miket hagytunk ki az 1. félidőben. csak kroos egymaga duplázhatott volna és akkor ott volt még ramos lövése amit boateng gólvonalról szedett ki és ronci mikor lőtt passz helyett....
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 1:25

Ma is eldonthettuk volna már az első félidőben. Nem lett volna muszáj a múltkori meccsen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 19., szerda 1:24

Mia,

ebben a párharcban (ami sokkal nagyobb csörte volt mint mondjuk a PSG - Barca) a 2 meccsen mindkét csapat megkapta a maga kis ingyen cigijét, csokiszeletét, nutellás kenyerét.. tudom is én mit..

Pl: Bayern: Kamutizi, világi mákos öngól, be nem fújt büntető, ezernyi kihagyott ziccer.
Madrid: Lesgólok, vitatható Casemiro - Vidal (piros)lapok, visszavágó otthon.

Én egy dolgot sajnálom így utólag. És most talán elsőnek meg is követem Csokit, mert teljesen igaza volt.
Azt, hogy 1 hete az Alianzban nem döntöttük el teljesen jogos emberelőnyben. Mert mondjuk 1-3ról ez a München sosem lett volna meccsben ma este, és akkor most nem lenne miről beszélni..
Ez az én nagy bánatom most csak, így mindenféle bírózás van, meg azért a makkfaktor is kellett, meg mehet a vita örökké... Kár.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 1:22

Szó nincs ilyenről, ezt nem tudom, honnan húztad elő.
Te hoztad fel, hogy a cselzi hogy nyert BL-t.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. április 19., szerda 1:22

Én nem értem min megy most a vita... Tény tény tény. Hát ha már oda van írva, tény, hogy les volt Ramos öngólja. Ha az nincs, most nem kellene nyekeregni semmin :D
Legyünk következetesek, onnan mint egy lavina elindult a foshenger az arcunkba ide és oda is :D én is néztem volna a 11v11 szitut még 15 percig aztán síp és vége, 1-1.

Vissza: