sonic írta:Mi...
Na menjel aludni aztan majd megbeszeljuk holnap hogy mi tortent a 180 perc alatt. Eszem megall...
Eszed megáll? Miért ? Engem ne küldözgess sehová, légy oly kedves. Legyenek érvek, lesznek ellenérvek.[/quote]
Nezd vissza a ket meccset megint es utana megtargyaljuk. Nem leszek kedves. A jatekosaink kedvesek voltak elegge hogy 80 helyzetbol csak 6ot tettek el. Nevetseges a birozas de szerintem holnapra te is rajossz. Ha nem, nekem az is mindegy.
Ervelhetnek hogy mindket kiallitas teljesen jogos volt, kaptatok ket buntetot amibol egyik jogtalan volt nekunk nem adtak meg egy full jogosat es hogy vidalt mar sokkal elobb ki lehetett volna kuldeni mint ahogy megtettek paran de nyilvanvaloan erre immunis vagy ergo felesleges.[/quote]
Hogy immunis vagyok ?
Az első meccsen a tizi az év vicce volt. Pillanatnyi hévből kifolyólag Martinez kiállítását megkérdőjeleztem, ami miatt kb fél órával később megkövettem magam.
Két jogos sárga volt.
Olvass vissza még egyszer, ha eddig nem tetted, meg Sehol egyszer le nem írtam, hogy két meccs alapján a Bayern volt a jobb csapat. De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
A játékosaink kedvesek voltak ? Már meg ne haragudj, nem kedvesek voltak, hanem bénák, hogy nem éltek ennyi lehetőséggel.
Persze emlékszem én tavalyról, a Bayern játékosok nem kedvesek voltak az Atleti ellen, hanem balfaszok mert kihagytak mindent. A saját kedvenceid, pedig csak kedvességből tették ezt meg.
És zárójelben megjegyzem, eddig sem voltál kedves. Legalábbis számomra biztosan nem