Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
az öngólunk volt a baj.
az a semmiből jövő ajándék volt a Münchennek, amivel egálra hozhatták a párharcot.
Ha az nincs, akkor minden bizonnyal 1-1el lecsurog a meccs...
Nekem a München 2 meccsen csalódás volt.
Közel sem voltak annyira jók, ahogy előzetesen várni lehetett volna.
Mindegy, ott vagyunk a 4 között, és ne felejtsük, vasárnap Klasszikus.
Micsoda hét ez, infarktusközeli állapotok végig.
az a semmiből jövő ajándék volt a Münchennek, amivel egálra hozhatták a párharcot.
Ha az nincs, akkor minden bizonnyal 1-1el lecsurog a meccs...
Nekem a München 2 meccsen csalódás volt.
Közel sem voltak annyira jók, ahogy előzetesen várni lehetett volna.
Mindegy, ott vagyunk a 4 között, és ne felejtsük, vasárnap Klasszikus.
Micsoda hét ez, infarktusközeli állapotok végig.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a játékvezetés egészen kritikán aluli volt. hiba itt hiba ott hiba hiba hátán, a leseknél partjelző méterekkel lemaradva, elmaradt lapok, jogtalan lapok egyszerűen borzalmas. kell a technika segítsége lassan minden meccsen van valami orbitális hülyeség.
nem értem azokat akik nem tudnak örülni azután hogy 6-3-al hazaküldtük a Bayernt úgy hogy kb mindenki kiesést várt. Ramos,Modric,Kroos lap nélkül hozta le, Ramos 2 meccset is, zsinórban 7ik elődöntő ahol nem lesz Bayern inkább örülni kéne. igen a bíró mind2 meccsen majom volt igen a helyzetkihasználásunk borzalmas volt de így is gurult egy 6os Ancelotti Bayern-e ellen. az első meccsen elkezdtük irányítani a párharcot összesen Vidal fejesgóljával álltak továbbjutásra onnan max egál volt. helyzetekben ha nekünk rossz volt a kihasználás nekik meg kvázi 2 meccsen volt 5 helyzetük ez nagyon nem rossz.
lényeg a lényeg Madrid továbbment egy favorit kilőve, eltiltott nincs, it was a good day
nem értem azokat akik nem tudnak örülni azután hogy 6-3-al hazaküldtük a Bayernt úgy hogy kb mindenki kiesést várt. Ramos,Modric,Kroos lap nélkül hozta le, Ramos 2 meccset is, zsinórban 7ik elődöntő ahol nem lesz Bayern inkább örülni kéne. igen a bíró mind2 meccsen majom volt igen a helyzetkihasználásunk borzalmas volt de így is gurult egy 6os Ancelotti Bayern-e ellen. az első meccsen elkezdtük irányítani a párharcot összesen Vidal fejesgóljával álltak továbbjutásra onnan max egál volt. helyzetekben ha nekünk rossz volt a kihasználás nekik meg kvázi 2 meccsen volt 5 helyzetük ez nagyon nem rossz.
lényeg a lényeg Madrid továbbment egy favorit kilőve, eltiltott nincs, it was a good day
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most olvasom, hogy Neuer szezonjanak vege, mert tores keletkezett a lababan. Jobbulast neki, nem rajta mult a tovabbjutasuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Viszont Kroost fájdalmak miatt kapta le, remélem a Barca ellen nem lesz gondja.dzsi91 írta:Senki nem írta az ellenkezőjét.Kerlon írta: Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.
Ramos,Modric,Kroos lehozta sárga nélkül.Azért ez se semmi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Senki nem írta az ellenkezőjét.Kerlon írta: Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.
Ramos,Modric,Kroos lehozta sárga nélkül.Azért ez se semmi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
Ő egy tisztább és egyszerűbb szituációt nem tudott megoldani.Realista24 írta:Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De nem fogja meg tapsolni mert ez az öt gól eltörpül, hogy milyen szar volt mezőnyben, hogy megannyi támadás akadt fenn rajta, hogy a labdakezeles nulla, hogy 70 percet csak elől álldogál... Ja, meg hogy hogyan épülhetett le ennyire.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
Nem kell szeretni CR-t, igen nem volt kiemelkedő tegnap mezőnyben, jo néhány támadást akasztott meg, DE 32 évesen oda kerül es keményen tud villani, akár többször. Es szerintem a múlt miatt mar megérdemli, hogy ilyenkor ne bűnbak legyen, mikor ott vagyunk az elődöntőben, es hagyjuk a HA szócskákat, meg a mi lett volna ha nem les, meg nem passzoljak le neki. De mindegy is, kar az időt vesztegetni.
- RealMadridFanatic
Ez igaz egyébként. Néztem is, hogy olyan heves reklamálás nem is volt, csak egy-egy kósza kézemelés hátha bejön alapon bajor oldalról is.Mind a három lest nagyon nehéz volt bírói szemmel megítélni.
A tizik kapcsán mondjuk ha az egyiket fújta, akkor a másikat is lehetett volna. Eleve hányok ezektől a nagy homorításoktól, amit Robben is bemutatott, de alapvetően ez a legtöbb mai focistára jellemző.
Ezekben az esetekben még azt csípem, ahogy Boateng is egyből teszi fel a kezét... Elismerem, hogy Casemiro kereste a kontaktot, a német pedig megállt, de ettől még lehet szabálytalan, akadályozhatja a támadó mozgását. Most attól, hogy felemeli a kezét még egy fél ütemmel később lépett oda, és esélye nem lett volna szerelni. Mindegy, rutinos is volt, megállt talán épp időben, Casemironak meg esze ágában nem volt továbbmenni. Történelem.
Viszont Vidallal, meg egészében az emberhátrányos szitukkal senki ne takarózzon, mert teljesen jogos volt mind a két meccsen mind a két kiállítás. Sőt, örülhetnek, hogy a lenti videóban szereplő esetnél valami csoda folytán az agymentes, lendületből-talpalós, szimpatikus belépő büntetlenül maradt...
Ugyanezt mondtam otthon. Megint hogy-hogy Ő ért oda? Persze ugyanez az elmés reakció: mindenki alájátszik. Persze. Mindig, ha meleg a pite csak alá nyomják, mindenki másnak meg van tiltva, hogy gólt lőjön. Klasszis, fejben erős, győztes típus. El kellene lassan fogadni.Klasszis volt bevert 5öt
(És persze, van a fentiekben igazság, sokszor tényleg hátráltató tényező már, el kell kezdeni az utána jövő korszakot bevezetni, de ilyenkor meg kell emelni a kalapot, mert minden jöttment nem lő ötöt egy Bayernnek. Akkor sem, ha mind csak bepattan róla.)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szereti, ha fáj.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mind a három lest nagyon nehéz volt bírói szemmel megítélni. A BM lese 10 cm-es les volt, nem kell ragozni, nehéz megítélni. CR első lesgóljánál az elrúgás pillanatában igaz, hogy lesen volt, de Costa olyan tempóban közlekedett hátrafelé, hogy a következő pillanatban már CR mögött volt. Ezt a kamera képéből könnyen észre lehet venni, de élőben a másodperc töredéke alatt szinte lehetetlen. A 3. gólnál meg egyrészt le volt csóri partjelző maradva (nem is csoda, azt a Marcelo mozgást senki nem tudta lekövetni a pályán sem ), másrészt hasonlóan kicsi les volt, mint a BM-é.
Vidal egyértelmű: volt sárgája, figyelmeztette Kassai, utána is parasztkodott, ment zuhanyozni.
Casemiro: ő nem jutott el addig, hogy Kassai szóban figyelmeztesse. Ilyen egyszerű.
11-esek: én amondó vagyok, hogy elfogadható döntéseket hozott a bíró. Lehet okoskodni, de visszalassítva is el tudom fogadni az ítéleteket.
Nem ez a mérkőzés volt az, ami miatt egyre fontosabb a videobíró, hanem a szándékos csalásokkal befolyásoltak azok, de ez is egy jó érv mellette.
Vidal egyértelmű: volt sárgája, figyelmeztette Kassai, utána is parasztkodott, ment zuhanyozni.
Casemiro: ő nem jutott el addig, hogy Kassai szóban figyelmeztesse. Ilyen egyszerű.
11-esek: én amondó vagyok, hogy elfogadható döntéseket hozott a bíró. Lehet okoskodni, de visszalassítva is el tudom fogadni az ítéleteket.
Nem ez a mérkőzés volt az, ami miatt egyre fontosabb a videobíró, hanem a szándékos csalásokkal befolyásoltak azok, de ez is egy jó érv mellette.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a hivatalos honlapról van, ami erősen tompít valószínű de szarni rá. Mindegyik bírózik, részben jogosan, de látszik, hogy Vidal nem egy agysebész. Carlo a legnagyobb csalódás továbbra is. Ment az unfollow instán.Na, azért javulnak az arányok, 4-ből már 3 ember egészen korrekten tudott nyilatkozni a mostani cikk alapján. Thiago kicsit vakon van, de előfordul az ilyesmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Benzemanak nem adta leRealista24 írta:Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
- RealMadridFanatic
Na, azért javulnak az arányok, 4-ből már 3 ember egészen korrekten tudott nyilatkozni a mostani cikk alapján. Thiago kicsit vakon van, de előfordul az ilyesmi.
És mielőtt belém áll egy bajor szimpatizáns, nem vitatom, hogy gyengén fújt Kassai, sőt még azt sem, hogy összességében mi jöttünk ki jobban a tévedésekből, csak ne állítsa már be senki ezt úgy, hogy ezen múlt a továbbjutás. Ellenünk is volt egy tizi, egy les az öngól előtt, ahol Lewandowski egyértelműen ment a labda felé és ez a 48. (!!!) percben.
És mielőtt belém áll egy bajor szimpatizáns, nem vitatom, hogy gyengén fújt Kassai, sőt még azt sem, hogy összességében mi jöttünk ki jobban a tévedésekből, csak ne állítsa már be senki ezt úgy, hogy ezen múlt a továbbjutás. Ellenünk is volt egy tizi, egy les az öngól előtt, ahol Lewandowski egyértelműen ment a labda felé és ez a 48. (!!!) percben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs több kérdésem.rashidm írta:
Igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Ez is jogos, batyjam nem szokott focit nezni, annyira nem szereti, de tegnap megnezte a meccset es laikuskent kerdezte tolem, hogyan lehet egyaltalan eszrevenni azt, hogy valaki lesen van a labda elrugasanak pillanataban, mint tegnap Ramos atadasat CR-nek, ahhoz kene meg egy szem. Hat mondom, ezert kurva nehez partjelzonek lenni, es epp ezert lesz videobiro. Egyebkent a megallitott kep is olyan, hogy szamitogep mogul konnyu mondani, hogy les volt, de ha fel masodpercet tovabbmenne a jelenet, a Bayernes pont egy metert tesz meg a sajat kapuja fele, mert sprintel vissza, valoszinuleg ez zavarhatta meg a partjelzot, mert mire eszlelte Ramos inditasat, CR mar nem volt lesen.Csabi írta:Igazad van, de két 10 centis lest nem kérhetnek számon egy bírón szerintem. Én nem vagyok meggyőződve arról hogy cé harmadik gólja les volt. Az interneten egy képet látok mindnehol, ahol a kamera nem "szögben" van, ez a 16-os vonalán látszik, ha azt hozzáadom a két játékos helyezkedéséhez, akkor egyvonal, vagy cé 10 centire belóg.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igen.Realista24 írta:Most ez az a gól, amikor Marci és Cé az üres kapura vezeti a labdát?Csabi írta:Igazad van, de két 10 centis lest nem kérhetnek számon egy bírón szerintem. Én nem vagyok meggyőződve arról hogy cé harmadik gólja les volt. Az interneten egy képet látok mindnehol, ahol a kamera nem "szögben" van, ez a 16-os vonalán látszik, ha azt hozzáadom a két játékos helyezkedéséhez, akkor egyvonal, vagy cé 10 centire belóg.
Szomorú, hogy erről szól a meccs, mert amúgy egy kurva izgalmas és fordulatos nevéhez méltó párharc volt. A Bayernesek tényleg sírhatnak, de különösképpen nem érdemeltek továbbjutást. Lehet, hogy náluk volt többet a labda, de gyakorlatilag egyet sem szólhattak volna, ha nem 6-3-mal, hanem mondjuk 10-4-gyel megyünk tovább.
Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen. Külön kiemelendő Marcelo, aki 2szer volt észnél a saját kapunk előtt és 2:2-nél nem azt nézte, hogy én döntöm el, hanem hogy ELDÖNTSÜK. Asensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen. Külön kiemelendő Marcelo, aki 2szer volt észnél a saját kapunk előtt és 2:2-nél nem azt nézte, hogy én döntöm el, hanem hogy ELDÖNTSÜK. Asensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igazad van. Akkor úgy fogalmazok, hogyha ilyen eset lenne a Barcánál, akkor nem mondanám azt hogy les, mert ki veszi ezt észre? Max kikockázva mi.El Unico írta:Jatekvezetoi szempontbol ilyen nincs, max 11-esnel van az, nekem is ugy oktattak, hogy ha velemenyes, akkor fujjam be. Egyebkent ilyen nincs, hogy tamado csapat segitese, foleg lesnel. A les az les. De ettol fuggetlenul mindket oldalra hibazott a jatekvezeto es megerdemelten jutottunk tovabb. Ket meccsen jobbak voltunk.
Legyen. Bár nálam az övéké meg Cr 3. gólja kb "támadó csapat segítése" alapon nem les. Ezekre még azt mondom, hogy belefér.