Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 19., szerda 10:52

Nem igazán értem mit vár a kolléga CR-től egyébként. Rég túl van az ideális játékos-életkoron, több mint hízelgő hogy még mindig ennyit képes hozni. Pláne ha figyelembe vesszük hogy a többi öreghez képest mennyi km van az ő lábában, mert pl. Ribery & Robben még fiatalon más szinten lötyögtek vagy padot melegítettek, addig CR-t puskával se lehet lelőni már 16 éve. Régebben meccsenként kiköphette a tüdejét, de mostmár tartalékolnia kell az energiával, és jól időzíteni a formát, mert egy 30+ szervezet nem fogja kipihenni a rendszeres igénybevételt 3-5 naponta 10 hónapon keresztül.
Én az elmúlt szezonoknak olyan elvárással futottam neki, hogy hozzon le egy tisztességes őszi félszezont, aztán tavasszal a nagy meccsekre pörögjön rá. Részemről maximálisan teljesülnek a dolgok, pláne tegnap, amikor 120 percet kellett nyomni. El is pakolt hármat. Nem is értem miről beszélünk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 10:51

Na, akkor a száz gólja részletesebben.

15 Manchester United
85 Real Madrid

68 Right foot
17 Header
15 Left foot

51 group stage
20 quarter-final
17 round of 16
10 semi-final
2 final

9 NEUER, Johan Wiland
6 Muslera
5 BUFFON, Andriy Pyatov, Vermeer

11 Karim Benzema gólpasszból.
7 Gareth Bale
6 Marcelo
4 Ángel Di María & Ryan Giggs

59 from inside penalty area (but not 5-metre box)
25 from the 5-metre box
16 outside penalty area

53 Home
47 Away

77 open play
12 free-kicks
11 penalties

45 First half
52 Second half
3 Extra time
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 19., szerda 10:51

:sziv: Remelem tegnap eldolt vegleg, hogy nyaron meg kell bontani a BBC-t, kezdve Bale eladasaval, aztan mehet a 442-es felallasban a bugi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 10:17

Veled ellentétben nekem nincs elismerés vágyam.
Azt látjuk :mrgreen: :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 19., szerda 10:16

Tádám írta:Felhívom a figyelmed, hogy a srác, akit szidsz, ÖT gólt vert a BAYERNNEK a BL-NEGYEDDÖNTŐJÉBEN.

Nem a Gijón volt az ellenfél a kupában könyörgöm.
Rossz lehet neked.
Ehhez még a margóra annyit, hogy ez a Bayern München idén játszott 43 meccset, ezeken 30 gólt kaptak, ha jól számoltam. Ez a mutató 41/24-re módosul, ha kivesszük az ellenünk játszott meccseket. 2 meccs 5 gól :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 10:06

Remy írta:Gondolom vartad a nagy +1 eket a hozzászólásodra, de nem jöttek. Van ilyen. :)

Odaért, beverte. 5x.

Ahogy az egész csapat odatette magat. :agree:
Veled ellentétben nekem nincs elismerés vágyam.
Realista24 írta:Még a harmadik pontodra reagálva.
Nem erről szól a csapatjáték? Lehet, hogy ő egy álldogáló, befejező vénember marad, a többiek meg kidolgozzák a belüket. De ezt a keretet így lehet kimaxolni, így veszi ki mindenki a szerepét belőle.
Ramos védekezik, Kroos uralja a középpályát, Benzema mondjuk aládolgozik, Marcelo beadja, Cé meg befejezi a támadásokat. Ezt hívják csapatjátéknak.
Ezzel ma nagyjából senkinek nincs baja, rajtad meg a Barcásokon kívül.
de így van
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 19., szerda 10:05

Azért Zizounak is jár a respect. Tavaszra is formában tartotta CRt, koszonhetoen a kihagyott meccseknek. Ennyit számít. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. április 19., szerda 10:05

Kerlon írta:3. Úgy, hogy ti még mindig nem értitek, hogy a játék az nem csak gólokból áll. Nincsen két bírói hiba és 3 helyett 1 értékelhető megmozdulása volt az egész meccsen. Igaz ez a 3 most döntött, de amikor semmi más dolgod nincs, mint elől várni és ácsorogni... Arról nem is beszélve, hogy 70 percig minden labda és támadás fennakadt rajta. Szomorú, hogy a volt világ legjobbja annyira leépült, hogy nem tud átvenni egy labdát vagy csak szimplán belebotlik és, hogy Xabi Alonso lefutja. Egyedül a fejjátéka értékelhető. Mondjuk az se, mert 10-ből 9-szer lesen ácsorog.
Kíváncsi lennék akkor a világ egyik top 3-as csatára Lewandowskinak hány értékelhető megmozdulása volt? Pedig neki sincs semmi más dolga elől várni és ácsorogni. Nem tudom te milyen világban élsz, de ezek olyan szintű butaságok, hogy elképesztő. Egy Bayern München volt az ellenfél, nem tudom, hogy felfogtad-e? Nem Granada vagy egy Gijon.
Lehet valakit kedvelni vagy kevésbé szeretni, de ez amit itt írsz és próbálod előadni, hogy szar volt Cr, ez nagyon béna.

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. április 19., szerda 10:00

Kerlon írta:1. :lol: :lol: :lol:
2. Senki nem mondta, hogy senkiházi.
3. Úgy, hogy ti még mindig nem értitek, hogy a játék az nem csak gólokból áll. Nincsen két bírói hiba és 3 helyett 1 értékelhető megmozdulása volt az egész meccsen. Igaz ez a 3 most döntött, de amikor semmi más dolgod nincs, mint elől várni és ácsorogni... Arról nem is beszélve, hogy 70 percig minden labda és támadás fennakadt rajta. Szomorú, hogy a volt világ legjobbja annyira leépült, hogy nem tud átvenni egy labdát vagy csak szimplán belebotlik és, hogy Xabi Alonso lefutja. Egyedül a fejjátéka értékelhető. Mondjuk az se, mert 10-ből 9-szer lesen ácsorog.
Nem túl reális az elmúlt 1 évi formája után azt várni, hogy 90+ percben villogjon abban, amiben azelőtt se volt kiemelkedő, amellett, hogy gólokat rúg és védekezik is.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 10:00

Ne is reagaljatok ilyen hulyesegekre, ugysem fog valtoztatni az allaspontjan, orulni se tud amikor vegre csinal is valamit a portugal. Ha tizet rugott volna akkor is belekot. :lol:
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:58

Még a harmadik pontodra reagálva.
Nem erről szól a csapatjáték? Lehet, hogy ő egy álldogáló, befejező vénember marad, a többiek meg kidolgozzák a belüket. De ezt a keretet így lehet kimaxolni, így veszi ki mindenki a szerepét belőle.
Ramos védekezik, Kroos uralja a középpályát, Benzema mondjuk aládolgozik, Marcelo beadja, Cé meg befejezi a támadásokat. Ezt hívják csapatjátéknak.
Ezzel ma nagyjából senkinek nincs baja, rajtad meg a Barcásokon kívül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 19., szerda 9:57

Felhívom a figyelmed, hogy a srác, akit szidsz, ÖT gólt vert a BAYERNNEK a BL-NEGYEDDÖNTŐJÉBEN.

Nem a Gijón volt az ellenfél a kupában könyörgöm.
Rossz lehet neked.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 19., szerda 9:55

Gondolom vartad a nagy +1 eket a hozzászólásodra, de nem jöttek. Van ilyen. :)

Odaért, beverte. 5x.

Ahogy az egész csapat odatette magat. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:43

Kerlon írta:1. :lol: :lol: :lol:
3. Úgy, hogy ti még mindig nem értitek, hogy a játék az nem csak gólokból áll. Nincsen két bírói hiba és 3 helyett 1 értékelhető megmozdulása volt az egész meccsen. Igaz ez a 3 most döntött, de amikor semmi más dolgod nincs, mint elől várni és ácsorogni... Arról nem is beszélve, hogy 70 percig minden labda és támadás fennakadt rajta. Szomorú, hogy a volt világ legjobbja annyira leépült, hogy nem tud átvenni egy labdát vagy csak szimplán belebotlik és, hogy Xabi Alonso lefutja. Egyedül a fejjátéka értékelhető. Mondjuk az se, mert 10-ből 9-szer lesen ácsorog.
Azért az remélem megvan, hogy már az odavágón is a saját kapunknál védekezett, nem egyszer, nem kétszer. Azt álló focival nem lehet megtenni.

Továbbra sem értelek, de ha szereted, hogy mindenki leugat, akkor hajrá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 9:41

3. Úgy, hogy ti még mindig nem értitek, hogy a játék az nem csak gólokból áll. Nincsen két bírói hiba és 3 helyett 1 értékelhető megmozdulása volt az egész meccsen. Igaz ez a 3 most döntött, de amikor semmi más dolgod nincs, mint elől várni és ácsorogni..
Te nem érted. Hogyan lehet elővenni valakit egy olyan párharc után, aki a világ egyik legjobb csapatának két mérkőzésen öt akció gólt rúgott? Hihetetlen...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 9:36

1. :lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 9:28

Kerlon írta: Nekem is. Szép rúgott 5-t, maximális kiszolgálással, de egy normális világban tegnap is csak kettőt szerzett volna 5-6 helyzetből. Mezőny munkája meg katasztrófa továbbra is. Ilyen szabad szerepben lehet más is harmad áron lehozza ezt.

De most egy darabig én se szapulom, ott kellett lenni, be kellett lőni, ezt megtette. Reméljük a maradék meccseinken is legalább eredményes lesz.
Milyen harmadáron? Azt az arat mar rég vissza szolgáltatta az itt tartózkodása alatt.
Uristen, hogy engedhet meg magának ilyet az ember, hogy egy ilyen összecsapás után hiányérzet legyen es meg, hogy valaki harmadaron megcsinálja ugyanezt... Atyaeg. :(
Nem azt mondom hogy hajbókolni kell neki, de a de minimum csendben maradni most. Hiányérzet... :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 19., szerda 9:21

Kerlon írta: Nekem is. Szép rúgott 5-t, maximális kiszolgálással, de egy normális világban tegnap is csak kettőt szerzett volna 5-6 helyzetből. Mezőny munkája meg katasztrófa továbbra is. Ilyen szabad szerepben lehet más is harmad áron lehozza ezt.

De most egy darabig én se szapulom, ott kellett lenni, be kellett lőni, ezt megtette. Reméljük a maradék meccseinken is legalább eredményes lesz.
Te sem tudom mikor kell befogni. Ennyi baromságot már régen írtál le ilyen kevés karakterrel. Ez a szégyen, ez a senkiházi öt gólt rúgott annak a BM-nek, akitől be volt fosva egész Európa (3-at sántítva). Ötöt! Ki csinálta ezt utána, he? Még hogy harmad áron. Azt! Azt a lóf..zt!
Mezőnymunkája katasztrófa? Hányszor akasztotta meg a BM támadásait? Számoltad, vagy megint csak böfögöd a baromságaidat? Hány labdát szerzett? Hány felszabadítása volt? Fingod sincs, mi?
Szégyelld magad, hogy ilyen véleménnyel vagy az után is, hogy 4 közé lőtt minket a BL-ben! Legalább tudnád, hogy mikor kell csendbe lenni. :cens:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 19., szerda 8:00

Apósomnál nagyobb ellenzője nincs szerintem, és már az odavágón is csak mosolyogtam mellette a fikaáradat közben, amikor a másodikat is eltette. :)

Tegnap még félidőben pedig én hoztam fel, hogy ennyi kihagyott helyzet vissza fog ütni, és Cére is haragudtam, hogy a kontrát elnyomorultkodta. Akkor már apósom mondta, hogy "háát, annyira azért nem rossz..." B-)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 7:29

Kerlon írta:
BlancoMark írta:Csak kettot tett volna el a Bayernnek nornalis vilagban? Szegyen teljesitmeny :|
Bocsi, egyet.
A tobbiek meg nullat Asensiot leszamitva. :x

Kicsit oruljetek mar a gyozelemnek, csak legalabb egy napig. Majd a Klasszikus elott raer ezeket elemezni, most legyen mar boldogsag, megis csak kivertuk az elozetesen legnagyobb eselyest. :)

Vissza: