Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Igen, a második akkor nem lett volna sárga, ha a meccs első szabálytalansága lett volna.
És Vidal nyilatkozata szerintem ő titokban real-szurkoló... münchenben kihagyott tizi, tegnapi erőltetett piroslap kösziartúr
És Vidal nyilatkozata szerintem ő titokban real-szurkoló... münchenben kihagyott tizi, tegnapi erőltetett piroslap kösziartúr
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
perfekt felvételek. 48ban sima 2ik sárga. Asensio-s nálam nem sárga csak sima szabi lenne de kumulatívan ott telt be, egy büdös szava nem lehetLaci írta:Ha még nem volt:
már a 48.percben le kellett volna küldeni vidalt - videó
és
jó minőségű gif a második sárgájáról
Mindkettő sárga nálam. Ezeket látva meg nincs is miről beszélni... egy félidőt emberelőnyben kellett volna játszanunk.
Lehetne sorolni, hogy miket néztek el a játékvezetők, de a két meccset figyelembe véve teljesen megérdemelt továbbjutás.
Fbra érdemes felnézni ilyenkor, popcorn, kóla, fun
Ha még nem volt:
és
Mindkettő sárga nálam. Ezeket látva meg nincs is miről beszélni... egy félidőt emberelőnyben kellett volna játszanunk.
Lehetne sorolni, hogy miket néztek el a játékvezetők, de a két meccset figyelembe véve teljesen megérdemelt továbbjutás.
és
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
kis köcsög vidal te joég miez a nyilatkozat, remélem kap még vagy 10 meccset nem, hogy inkább magába roskadva sírna a zuhany alatt, hülye majom... csak nem tudja elviselni, hogy igazából rajta ment el az ESÉLYE a bayernnek,hogy tovább mehessenek, de mindegy is mert ellopták a meccset
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- L.Miki
Én nem, egyik haver küldte a képet és úgy követtem be, hogy lássam én is nem hazugság-e, de már visszavontam.Realista24 írta:Mystory, vágom.
Amúgy a facé követed
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mystory, vágom.
Amúgy a facé követed
Amúgy a facé követed
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
Mármint nem képként töltötte fel, hanem van az sáv, amikor így lejátssza a képeket, ez a ,,napom" címen, vagy hogy magyarázzam el.Realista24 írta:https://www.instagram.com/franckribery7/L.Miki írta:Ribery se piskóta... felrakott az instagramjára egy olyan kamu fotót, hogy hihetetlen.
Ribery fotója Vidal 2 sárgás belépőjénél
Ez pedig a valós 1
Valós 2
Ctrl +- -val tudjátok a képet kicsinyíteni, hogy ne legyen olyan szemcsés, de szerintem tisztán látszik, hogy először Asensio lábát rúgja meg, utána a lasztit. De ilyen képet feltenni, hogy arrébb teszi Asensio lábát...
Hova?
Nem semmi mi balhé lett a meccsből.
Szabályosan forrong az internet.
Komoly nagyon.
Szabályosan forrong az internet.
Komoly nagyon.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.instagram.com/franckribery7/L.Miki írta:Ribery se piskóta... felrakott az instagramjára egy olyan kamu fotót, hogy hihetetlen.
Ez pedig a valós 1
Valós 2
Ctrl +- -val tudjátok a képet kicsinyíteni, hogy ne legyen olyan szemcsés, de szerintem tisztán látszik, hogy először Asensio lábát rúgja meg, utána a lasztit. De ilyen képet feltenni, hogy arrébb teszi Asensio lábát...
Hova?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nyilván a sértettség szól mindkettőből, én nem is állítom, hogy Viktor feddhetetlen lett volna tegnap. De tudjuk nagyon jól, hogy amit megad a játékvezető, az meg van adva és slussz-passz.
Meg lehet nézni Xabi Alonsót, na valahogy így nyilatkozik egy profi.
Meg lehet nézni Xabi Alonsót, na valahogy így nyilatkozik egy profi.
- L.Miki
Ribery se piskóta... felrakott az instagramjára egy olyan kamu fotót, hogy hihetetlen.
Ez pedig a valós 1
Valós 2
Ez pedig a valós 1
Valós 2
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ezt a kis köcsög Vidalt, te jó ég Pattog itt jobbra-balra, hárítja a felelősséget mindenkire, egy igazi köcsög, nincs is rá jobb szó. Be kell rúgni a büntetőt az első meccsen, aztán meg lehűteni azt a sárgadinnyére hasonlító fejét az első sárga után. Klasszikus latin kiskakas, én már komolyan azt várom, hogy mikor ránt elő egy pillangókést meccsen és kezdi el kergetni az ellenfelet. Hülye majom...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megismetlodhetne, jo lenne. Rogton az elejen elmenne egy csere nekik, sokat szamitana a vegen.Galacticos írta:én annyira nem tartok lewától így hogy nem lesz 100%-os, bár az a 4rúgott gól egy meccsén annó az azért néha még be-be ugrik.
de ezen kívül csak a 14'-es atletico elleni döntő jut eszembe, ugyanez ment costával a döntő előtti héten. Játszik, nem játszik, egyre jobban van, kezdőbe nevezte simeone és talán 10-15 perc után cserét kért..
Remelem CR elkattan megint es rogton az elejen rug egyet, az nagyon kenyelmes lenne nekunk, mentalisan foleg, a Bayernnek akkor is 2-ot kellene rugnia, de mentalisan sokat jelentene. Lesz teruletunk, remelem kihasznaljuk. Benzematol golt varok ma.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
kolbásszagúbüfögés írta:Ez a Lewandovski kérdéskör a ma estére is túl van tolva szerintem. Az ilyen esetek rosszul szoktak végződni. Egész meccsen csak téblábolni fog így sérülés után. Amikor egy játékostól várják a megváltást az nem szokott bekövetkezni. Ha az első meccsen kezdett volna akkor szerintem továbbmegy a Bayern (nagyobb eséllyel rúgja be a 11-est, plussz vele lett volna támadójáték is nem úgy mint Müllerrel aki szinte mindig bújócskázik). Lehet, hogy már 3-al vezetett volna a Bayern amikor a Real betalál (mert a Real mindig meglövi a gólját).
Szerintem 8 góllal ment volna a Bayern ha játszik a 8. percben. Hagyjuk már ezt. Stabil volt a Real védekezése, 2 fejes ment kapura a félidőben, azért mert nem Viadaltól tartottak, hanem a Robben Ribéry párostól. Láttuk is mennyire elemünkben voltak. Ha Lewa játszik, őt is 2 ember tartja majd. Itt az a kérdés, Neuer milyen napot fog ki. Ez rajta múlik, az első meccsen is bebizonyosodott ez, már a kiállítás előtt is sokkal jobban benne volt a meccsben az 1-2 mint a 2-1. Egy jogtalan tizit felemlegetni meg számomra hányadék dolog, 1 hete ezt hallgatom többnyire a spanyol sötét oldalról, hogy ha azt belövik, akkor... szerinem meg ha van szeme egy játékvezetőnek, akkor be sem fújják. De aki hozzá van szokva a jogtalan győzelmeket előidéző büntetőkhöz annak ez csak természetes.
Ma sem lapot sem büntetőt nem akarok látni, csak egy küzdős hajtós meccset és Real győzelmet/továbbjutást.
- Galacticos
én annyira nem tartok lewától így hogy nem lesz 100%-os, bár az a 4rúgott gól egy meccsén annó az azért néha még be-be ugrik.
de ezen kívül csak a 14'-es atletico elleni döntő jut eszembe, ugyanez ment costával a döntő előtti héten. Játszik, nem játszik, egyre jobban van, kezdőbe nevezte simeone és talán 10-15 perc után cserét kért..
-
- Kedvenc játékosaid: Csepregi
- Kedvenc csapatod: Fradi
Ez a Lewandovski kérdéskör a ma estére is túl van tolva szerintem. Az ilyen esetek rosszul szoktak végződni. Egész meccsen csak téblábolni fog így sérülés után. Amikor egy játékostól várják a megváltást az nem szokott bekövetkezni. Ha az első meccsen kezdett volna akkor szerintem továbbmegy a Bayern (nagyobb eséllyel rúgja be a 11-est, plussz vele lett volna támadójáték is nem úgy mint Müllerrel aki szinte mindig bújócskázik). Lehet, hogy már 3-al vezetett volna a Bayern amikor a Real betalál (mert a Real mindig meglövi a gólját).
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jesszus, micsoda megalomanias idiota az elnokunk...Realista24 írta:AS: 2014-ben Lewa ügynöke mondta Péreznek, hogy 20 millióért meg tudják szerezni a játékost. De Pérez nem akarta hozni, mert itt volt Karim.
Gyertek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd este 11tol visszatérünk rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS: 2014-ben Lewa ügynöke mondta Péreznek, hogy 20 millióért meg tudják szerezni a játékost. De Pérez nem akarta hozni, mert itt volt Karim.
Gyertek
Gyertek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem azt mondom hogy fatálisan nagy hiba volt de elég lassan ért le de idén ebben is fejlődött, már sokkal agilisabban megy a lapos labdákra is. a kapott gólokat meg kicsit sarkítja a csúcs atma védelem azokban az években, de mondom bármelyik jöhet mert mindkettő top szint