Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt egy spanyol pletykalap állította csak. A Bayern hivatalosan is cáfolta és jogi lépéseket is tesznek az újság ellen. Továbbá erősíti a dolgot, hogy az UEFA sem indított fegyelmi eljárást egyetlen Bayern játékos ellen sem.dzsi91 írta:Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Kommentáld a híreket
Mia san mia
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A bíró nem írta bele a mérkőzés jegyzőkönyvébe, hogy inzultálták volna. Vagy nem volt ilyen, vagy élveztedzsi91 írta:Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Europa most nem nagyon szereti a Viktorokat, de tovabbmentunk es ez a lenyeg. Egesz nap elvezettel olvasom sokak vergodeset. A merkozes osszefoglalojat meg tizedjere neztem meg, hidegrazos
Ancelotti is kaphat buntetest a birozasert, Vidalekat meg tobb meccsre is eltilthatjak, az ilyen nyilt kirohanasokat nem nezik jo szemmel. Plane, ha rendori beavatkozas is kellett.
Ancelotti is kaphat buntetest a birozasert, Vidalekat meg tobb meccsre is eltilthatjak, az ilyen nyilt kirohanasokat nem nezik jo szemmel. Plane, ha rendori beavatkozas is kellett.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, rendőrök mentek megvédeni Vityáth3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Előfordul, hogy egy sima bajnoki után felületesen nyomatom esetleg a fordítást, de egy ilyen meccs után illik több forrásból dolgozni, a későbbi félreértések elkerülése miatt. Meg bevallom, magam is nehezen hittem el, hogy ilyeneket mondott.dzsi91 írta:
Nem lehet rajtatok fogást találni
Nade nembaj Carlo, a duodecima ünnepségre énekelhetne egy nadas mas-t acapella részese volt ő is ha végül sikerülne
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem lehet rajtatok fogást találniRealista24 írta:dzsi91 írta: Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.
Madridom is lehozta: "Nem mondom azt, hogy egy jobb bíróval továbbjutottunk volna.”
Nade nembaj Carlo, a duodecima ünnepségre énekelhetne egy nadas mas-t acapella részese volt ő is ha végül sikerülne
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
dzsi91 írta: Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.
Madridom is lehozta: "Nem mondom azt, hogy egy jobb bíróval továbbjutottunk volna.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.Realista24 írta:Azért elég hosszan ekézte a bírókat, szövegkörnyezet ide vagy oda. Amúgy három helyen is olvastam, nem akartam hülyeséget írni. Remélem sikerültAncelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
Ez számomra csalódás tőle,de nyilván valamit mondani kell azt meg nem mondhatja,hogy azért estünk ki mert Vidal egy kretén
Rummenigge is kulturált volt 2 weltklasse manschaft aztán 1 perc nonstop bírózás,meg hogy le a kalappal a bayern előtt nagyot küzdöttek a sérült játékosok stb.
Fullkreténbe vidal tolta(meg talán robben,lewa),lahm is diplomatikus volt.
Az nekünk miért jó, ha a másikat büntetik?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha Ancelotti tényleg ennyire bírozott az nekem óriási csalódás. játékosok az egy dolog de tőle nem ezt szoktam meg és nem várnám
lehet nem esett neki jól hogy a másodedzője 2szer is padlóra tette taktikailag
lehet nem esett neki jól hogy a másodedzője 2szer is padlóra tette taktikailag
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért elég hosszan ekézte a bírókat, szövegkörnyezet ide vagy oda. Amúgy három helyen is olvastam, nem akartam hülyeséget írni. Remélem sikerültAncelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Féltem,hogy a bayern verés majd abszolút esélyessé tesz minket és majd el jinxeli nekünk a címvédést a tömeg.De ez így jó,továbbra is maradunk a makkos madrid.Abszolút favoritként nem is lehet címet védeni.Reméljük a végén nagy arconcsapás lesz mindenkinek ha sikerül
+nem akarok kukacoskodni de hamár Mourinho porkézására kapott büntit akkor a muntyen is kapja meg a magáét a kirohanásaik miatt.Ancelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
Elhiszem,hogy frusztráltak de a legrosszabb amit tehetnek ha kassain vergődnek és ezzel altatják magukat.Olyan szinten szívás egész évben a bundesligában altatni magukat,hogy aztán európában találkozzanak egy 2-3 szintel gyorsabb csapattal..erre valamit kikéne találjanak mert gyorsan kieshetnek a top 4-5ből,ha még ott vannak egyáltalán.+az aranygenerációjuk is kiment,jól elszúrták az egészet.
+nem akarok kukacoskodni de hamár Mourinho porkézására kapott büntit akkor a muntyen is kapja meg a magáét a kirohanásaik miatt.Ancelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
Elhiszem,hogy frusztráltak de a legrosszabb amit tehetnek ha kassain vergődnek és ezzel altatják magukat.Olyan szinten szívás egész évben a bundesligában altatni magukat,hogy aztán európában találkozzanak egy 2-3 szintel gyorsabb csapattal..erre valamit kikéne találjanak mert gyorsan kieshetnek a top 4-5ből,ha még ott vannak egyáltalán.+az aranygenerációjuk is kiment,jól elszúrták az egészet.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem senki nem vitatja hogy Casemironak is simán mehetett a piros, én személy szerint a tizinél azthittem kiszórja de nem. Vidal "szabályos" szerelése se volt szabályos valahol valaki linkelt egy pöpec gifet róla látszik hogy először elrúgja Asensio lábát de halmozottan bármikor ki lehetett volna szórni. Robben tizije nálam véleményes, szerintem szokásosat homorított Kassai meg benyelte ez van. a másik oldalon meg Casemiro homorított ugyanolyat azt meg nem. nem csak Kassai volt gyenge hanem en bloc a 6 fős bírói gárda. lesek, tizik, lapok, ez már nem az ő szintjük volt. kár érte mert a legnagyobb európai párharcot cs*szték szét, és nélkülük is ha nem is simán de meglett volna a párharc.rolandantal írta:...
- rolandantal
Ha azt tartjuk, hogy Vidal jogosan kapott pirosat (mert szerintem is megérdemelte, szerelés ide vagy oda) akkor azt is be kell látnunk, hogy Casemiro is elhagyhatta volna a pályát, mert:
- Casemiro első olyan szabalytalansága, amiért jöhetett volna a sárga a 38. perc elején volt, amikor egy kontrát állított meg. De nem jött a sárga. (Robben ellen)
- Egy perc sem telt el és a 38. perc végén Casemiro odalépett Vidalnak elkésve. Ezt sem követett sárga lap, csak szabadrúgás. Ez a második belépő nem minden játékvezetőnél ért sárga lapott, elfogadhatjuk így, de egy percen belül a második volt, és ezt figyelembe véve Kassai már előkellett volna húzza a figyelmeztetést, de ez is elmaradt.
- Aztán jött egy ismét vitatott szituáció, a büntető. Casemiro és Robben között volt kontakt, nem minden játékvezető fújja be valóban, de itt nincs miért fenn akadni. Mert egyik oldalon azt mondják volt kontakt, másik oldalon meg azt, hogy alig volt és dobta is magát. (fordított esetben is történhetett volna, és akkor madridiak lehettek volna felháborodva, hogy márpedig volt kontakt és az büntető)
A lényeg, hogy ezután sem jött sárga lap Casemironak. (pedig itt már rendelkezett egy sárga lappal)
- 79. percben ismét odalépett eléggé csúnyán Robben-nek, Casemiro, de ezért sem kapott lapot, csak szabadrúgás.
Ezeket követően, 84. percben történt 'szabályos' szerelését követően, Vidalt kiállították, amit nem kellett volna.
(vagyis nem akkor kellett volna, habár az egész meccses teljesítménye alapján jogos volt a kiállítás, de Casemiro-val karonfogva kellett volna lesétáljanak a pályáról)
A két les-gól már csak olaj volt a tűzre, ami azt a vitát illeti, ami kerekedett a meccs után, de a végső következtetésem az, hogy megérdemelten jutott tovább a Madrid, a bírói teljesítmény nagyon pocsék volt és kár vitázni már a megtörténteken.
Barca drukker.
- Casemiro első olyan szabalytalansága, amiért jöhetett volna a sárga a 38. perc elején volt, amikor egy kontrát állított meg. De nem jött a sárga. (Robben ellen)
- Egy perc sem telt el és a 38. perc végén Casemiro odalépett Vidalnak elkésve. Ezt sem követett sárga lap, csak szabadrúgás. Ez a második belépő nem minden játékvezetőnél ért sárga lapott, elfogadhatjuk így, de egy percen belül a második volt, és ezt figyelembe véve Kassai már előkellett volna húzza a figyelmeztetést, de ez is elmaradt.
- Aztán jött egy ismét vitatott szituáció, a büntető. Casemiro és Robben között volt kontakt, nem minden játékvezető fújja be valóban, de itt nincs miért fenn akadni. Mert egyik oldalon azt mondják volt kontakt, másik oldalon meg azt, hogy alig volt és dobta is magát. (fordított esetben is történhetett volna, és akkor madridiak lehettek volna felháborodva, hogy márpedig volt kontakt és az büntető)
A lényeg, hogy ezután sem jött sárga lap Casemironak. (pedig itt már rendelkezett egy sárga lappal)
- 79. percben ismét odalépett eléggé csúnyán Robben-nek, Casemiro, de ezért sem kapott lapot, csak szabadrúgás.
Ezeket követően, 84. percben történt 'szabályos' szerelését követően, Vidalt kiállították, amit nem kellett volna.
(vagyis nem akkor kellett volna, habár az egész meccses teljesítménye alapján jogos volt a kiállítás, de Casemiro-val karonfogva kellett volna lesétáljanak a pályáról)
A két les-gól már csak olaj volt a tűzre, ami azt a vitát illeti, ami kerekedett a meccs után, de a végső következtetésem az, hogy megérdemelten jutott tovább a Madrid, a bírói teljesítmény nagyon pocsék volt és kár vitázni már a megtörténteken.
Barca drukker.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én csak azt remélem, hogy Péreznek még maradt három meccsre pénze
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Gyökér mind, ennyi. Vidal második sárgájánál már eleve a szándék is megfontolandó volt, Asensio előtt megy jóval a labda, Vidal meg hátulról csúszik oda. Egyébként én is azt vallom, hogy a taposását még elnézte Viktor, de utána már nem tudott mit csinálni. Adíos, sárgadinnye
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Történelmi fordítás vs elcsalta a bíró a meccset.
Hát elmennek ezek mind a fukkomba.
Hát elmennek ezek mind a fukkomba.
- RaúlCF
mondjuk az csoda volt hogy Casemiro nem pirosodott be mert bőven mehetett volna ő is. borzalmas teljesítmény a bírói csapattól