Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 14:00

http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... pori-fotokez azért gáz, Kingarturo meg szánalom :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 13:57

rég láttam ekkora utálatot a real ellen a neten. és az a vicc az egészben hogy tényleg nem értem miért ennyire vakok az emberek. jól mondta itt valaki. ha a barcát továbbcsalják az másnap történelmi comeback ha elengednek nekünk 2 lesgólt + a bayernnek is egyet akkor undorító csalás a real tj. elképesztő.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2017. április 19., szerda 13:54

peto.isti írta:Kár ezekért a körülményekért. :( Mindenki leírt minket de visszajöttünk a Bernabeuban, s úgy mehettünk volna a hosszabbításba hogy 1 gól elég a tj-hez. Aztán Vidal, majd a két lesgól, döbbenet. Lehet hibázni nyilván a bírónak is hisz ő is ember, de amikor már az első kameraállásból látja az ember, hogy jogtalan az ítélt, akkor azok akik a pályán vannak hogy nem veszik ezt észre... :( Jobb lett volna ha a Real, simán nyer, s nem ezek a továbbjutást eldöntő tényezők :(

"Vissza jöttünk a Bernabeuban" ez elég eros kijelentés, mivel semmi koze nem volt hozzá a Bayernek , foleg hogy ugye a vissza jottunk a mecsbe gol is jogtalan les gol volt, én inkább anyit mondanék ami mindenki elfelejt , a 2 mecsen durván mondjuk volt 120 perc amikor mind a két csapat 11 v 11 ben volt és míg ezalatt az ido alatt a Real tudott 2 akcio golt is rugni , addig a Bayern egy szoglet golt tud felmutatni, és a ajto ablak helyzetekben is toronymagasan a Real vezet, szoval lehet ez szépítteni bírozni, de a jobbik csapat ment tovább jogosan.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 13:53

peto.isti írta:Kár ezekért a körülményekért. :( Mindenki leírt minket de visszajöttünk a Bernabeuban, s úgy mehettünk volna a hosszabbításba hogy 1 gól elég a tj-hez. Aztán Vidal, majd a két lesgól, döbbenet. Lehet hibázni nyilván a bírónak is hisz ő is ember, de amikor már az első kameraállásból látja az ember, hogy jogtalan az ítélt, akkor azok akik a pályán vannak hogy nem veszik ezt észre... :( Jobb lett volna ha a Real, simán nyer, s nem ezek a továbbjutást eldöntő tényezők :(
Mondjuk úgy, hogy visszahoztunk titeket, mert nem önerőből jöttetek vissza. A másik pedig, hogy más egy kamera állás meg ott a helyszínen figyelni a dolgokat. Hibáztak a bírok egyértelmű, de nem miattuk estetek ki es nem bennük kell keresni a hibát, hanem abban, hogy a kapunkra milyen veszélytelenek voltatok 11 emberrel is es, hogy mi 11 ember ellen is kiegyenlítettunk ellenetek. Teljes máshogy alakult volna a meccs ha Lewa leset befujjak vagy ha Nacho-Ramos- Navas trió nem ügyetlenkedik.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. április 19., szerda 13:50

Azért azon érdemes elgondolkozni, hogy a bekapott gólok ellenére milyen komoly védelmünk van. Marcelo, Ramos, Carvajal.

Carvajal: TOP1 a posztján, óriásit fejlődött, csapatkapitány alapanyag, sajátnevélés.
Marcelo: évek óta a legjobb balhátvéd, az egyik legdinamikusabb ember a világon jelenleg.
Ramos: A butaságai ellenére hihetetlen nagy vezér, brutálisan kemény védő, a góljait említeni sem kell.

De Geával ezt a trió olyan szintre bővülhet, hogy két évig semmi gondunk nem lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

peto.isti
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 13:45

Kár ezekért a körülményekért. :( Mindenki leírt minket de visszajöttünk a Bernabeuban, s úgy mehettünk volna a hosszabbításba hogy 1 gól elég a tj-hez. Aztán Vidal, majd a két lesgól, döbbenet. Lehet hibázni nyilván a bírónak is hisz ő is ember, de amikor már az első kameraállásból látja az ember, hogy jogtalan az ítélt, akkor azok akik a pályán vannak hogy nem veszik ezt észre... :( Jobb lett volna ha a Real, simán nyer, s nem ezek a továbbjutást eldöntő tényezők :(
Mia san mia

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 11:44

Anthony írta:Én 100%-ig meg vagyok győződve, hogy az Atletico jön, nem akarnak megint spanyol döntőt.
Es ha tovabbjut a Barca? Az biztos, hogy a valtozatossag kedveert jobb lenne egy Juve-Real, habar baratnom szerint unalmas, hogy mindig a Real nyer :lol:

Csak annyit mondtam ra, hogy ha szeretnel este valamit, akkor jobb is...

:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 19., szerda 11:40

Én 100%-ig meg vagyok győződve, hogy az Atletico jön, nem akarnak megint spanyol döntőt.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 11:29

Atleticon kivul barki johet, de ha jon a papirforma, es tovabbjut a Juve is es a Monaco is, akkor utobbi legyen, Juvetol tartok nagyon, akkor is, ha nincs konnyu ellenfel az eldontoben, es a Bayernt vertuk ki, nem szeretnem az olaszokat. Matracot meg ne mar. Pls. Megint nekunk kell kiutni oket? :( :lol:
:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 19., szerda 11:27

babaking írta:Nekem mindegy ki kit kap, csak ne kapjuk az Atleticot a döntőben. 2 meccsen szerintem mindenki ellen jó esélyekkel indulunk.
Hát ha azokat 3 döntőben ütjük el ilyen rövid idő alatt tényleg csoportos harakirit fognak elkövetni :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 11:20

lesekre miért nincs "gólvonaltechnológia"?
mert azt a legnehezebb a gépnek felismerni, sőt én azt mondom hogy jelenleg lehetetlen mert annyi féle módon lehet les és nem les valami hogy arra nem jó a góltechnológia. ide videobíró kell és a sporiknak csak akkor lengetni ha biztosak a dolgukban, egyébként továbbengedni és megvárni mi lesz az akcióból, majd utólag megnézni a történést és javítani a hibát. ergó az öngólt elengedni, majd javítani és szabi kifele. csak így lehet a les-re megoldást találni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 11:18

Azért nincs, mert azzal a technikával meg nem tudják megkülönböztetni a tétlen lest a valostol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 19., szerda 11:14

ferni írta:Öngól előtti leshelyzetet miért nem említik sehol?
Értem, hogy nem az a tipikus szitu volt, de simán behúzhatta volna a partjelző.

Vicc ami megy mindenhol.
És hogy Casemironak nem fújtak be egy tizit? Vagy hogy félidőben lehetett volna 3-0 mert a Bayern kaput nem talált a félidőben?

Igen Kassai világi ... volt de ezt előre tudta mindenki. Amit nem értek, hogy a lesekre miért nincs "gólvonaltechnológia"? Hasonló elven simán mehetne. Kassai asszisztensei már spanyol hatékonysággal lengették a zászlót.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 19., szerda 11:04

ferni írta:Öngól előtti leshelyzetet miért nem említik sehol?

Vicc ami megy mindenhol.

Mert a realt mindig és mindenkor ütni kell.
Én azt várom, hogy valaki személyesen álljon elém magyarázni.
Úgy kiosztom, hogy azt még az anyja is megemlegeti :lol:
ZIDANE

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 11:03

Hail Kassai Cakir realfan Viktor :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 11:02

babaking írta:Nekem mindegy ki kit kap, csak ne kapjuk az Atleticot a döntőben. 2 meccsen szerintem mindenki ellen jó esélyekkel indulunk.
Mindegy, csak Kassai jöjjön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 19., szerda 11:01

Nekem mindegy ki kit kap, csak ne kapjuk az Atleticot a döntőben. 2 meccsen szerintem mindenki ellen jó esélyekkel indulunk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 19., szerda 10:59

Öngól előtti leshelyzetet miért nem említik sehol?

Vicc ami megy mindenhol.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 10:53

Muller: "Difficult when you're playing with 10 against 14."
:lol: :lol:

Na, de egy igazat is mondott:
Muller: "Vidal could've been sent off before, but definitely not in the situation where he got his 2nd yellow."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. április 19., szerda 10:47

Jajj, ez a fránya internet, lassan ki kéne húzni a falból. Elképesztő micsoda vergődés megy a tegnapi után. Várom az első objektív cikket Kassaiék teljesítményéről... ha hiba nélkül lehozzák a meccset, akkor nem került volna sor hosszabbításra se... a rendes játékidőben a Bayernnek kedvezett, a hosszabbításban meg nekünk kedvezett a hülyeségeivel. Szerintem kiegyenlítetten szar volt a bíráskodás.

Ha a Bayern jutott volna tovább ilyen bíráskodás mellett, akkor csak a Realt sújtó hibákkal lenne tele az internet? Kétlem...

Vissza: