Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 14:46

Ezen látszik igen. Na jó de erre sárgát adni??? Még akkor se adok erre lapot ha egy figyelmeztetett játékosról van szó. "Még egy ilyen és kiállítolak" kategóriától ez még nagyon messze van. Mondjuk ettől függetlenül Carlo is hibázott, mert Vidal egy buta cigánygyerek. Simán lekaphatta volna a 80. perc körül.
Csak hogy előtte ez már megtörtént, azért ugrott erre szerintem.
Én mondok egy merészet és Vidal kiállításáig minket hátráltattak a bírói ítéletek, az első meccset is beleértve. Első meccsen a jogtalan tizivel el is dőlhetett volna a párharc.
Tökéletesen megfogalmaztad.
Szóval összességében szerintem nagyjából kiegyenlítődik a téves ítéletek száma. Más kérdés, hogy mi jöttünk ki jól belőle. Emiatt bánom, hogy nem sikerült Münchenben lezárni még pár góllal a párharcot.
:agree:

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 19., szerda 14:45

peto.isti írta: Ezen látszik igen. Na jó de erre sárgát adni??? Még akkor se adok erre lapot ha egy figyelmeztetett játékosról van szó. "Még egy ilyen és kiállítolak" kategóriától ez még nagyon messze van. Mondjuk ettől függetlenül Carlo is hibázott, mert Vidal egy buta cigánygyerek. Simán lekaphatta volna a 80. perc körül.
Hátulról, kontra közben, egy már figyelmeztetett játékos. Mi kell a második sárgához? Hozzon be egy láncfűrészt? :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 19., szerda 14:43

Realista24 írta:http://www.squawka.com/news/referees-co ... ted/935860

Tessék, lehet tovább csámcsogni.
Vidal szabálytalanságát hiányolom itt a felsorolásból, amit Case ellen követett el a második félidő elején. Ha Case-nak követelik a második sárgát, egyébként jogosan, akkor azt is meg kell említeni. Ha meg 40 percet emberhátrányban játszik a Bayern, akkor nincs az az isten, hogy két gólt szereznek.

Én mondok egy merészet és Vidal kiállításáig minket hátráltattak a bírói ítéletek, az első meccset is beleértve. Első meccsen a jogtalan tizivel el is dőlhetett volna a párharc.
Ezen a meccsen Vidalt kiszórhatták volna még 0-0-nál. A Robben-féle tizit is elég könnyen fújták be, ilyen esetnél 10-ből legalább 5-ször mutatja a bíró, hogy keljen fel a támadó. 1-1-nél lesgól a Bayernnek, amivel visszajöttek a meccsbe. És ezután lehet felhozni az első olyan ítéletet, amivel a Bayernt sújtotta a bíró, hogy nem állította ki Caset. Tehát mondhatjuk, hogy a bíró meccsben tartotta a Bayernt 80 percig. Utána Vidal kiállításába bele lehet kötni, főleg Case esete után. De tényleg nem kellett volna már pályán lennie a chileinek.
A két lesgólt meg nem magyarázom, mert nem is lehet.

Szóval összességében szerintem nagyjából kiegyenlítődik a téves ítéletek száma. Más kérdés, hogy mi jöttünk ki jól belőle. Emiatt bánom, hogy nem sikerült Münchenben lezárni még pár góllal a párharcot.

peto.isti
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 14:41

dannen írta:
peto.isti írta:én ezen labdának látom.

https://www.youtube.com/watch?v=HLUKi-R_s1U

Nézd ezen:

https://gfycat.com/DependentSilkyGrassh ... speed=0.25

Láb, nem biztos, hogy sárgát ért, de már érett Vidalnál
.
Ezen látszik igen. Na jó de erre sárgát adni??? Még akkor se adok erre lapot ha egy figyelmeztetett játékosról van szó. "Még egy ilyen és kiállítolak" kategóriától ez még nagyon messze van. Mondjuk ettől függetlenül Carlo is hibázott, mert Vidal egy buta cigánygyerek. Simán lekaphatta volna a 80. perc körül.
Mia san mia

peto.isti

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 14:36

dzsi91 írta:Nálunk a szöglet is fél gól helyzet és kassai egyet csúnyán benézett...lehet ezen vitázni heteket,de nem a bíró miatt estetek ki, és ezt észre kéne venni mielőtt mentek a milán után,ezt nem rosszból írom,iszonyat nagy a kontraszt a bundesliga és a bl vége között.Dinamikában ez nagyon kijött.Ki kell vmit ott találni,mert amíg a Real-Barca atletico folyamat tűzben van tartva májusig,addig az olasz vagy német bajnokságból csak egy iszonyat kifutott évvel lehet nagyot alkotni akkora a kontraszt terhelésben és fejben a bl-hez képest.Az angolok meg levannak maradva mint a borravaló,pedig náluk a szoros liga meg szokott lenni
Szerintem semmi köze nincs a bajnokságnak ehhez. 2013-ban is a Bundesligából nyertünk BL-t. Tavaly felborult a pálya az Atletico elleni BL elődöntőben. Simeone nyilatkozta is, hogy soha életében nem meccsel még olyan erős ellenfél ellen mint a müncheni 1. félidei Bayern. Látod a Juventus simán hazavágta a tűzben tartott Barcat. Illetve a Juventus a Realt is kiverte pár éve az elődöntőben, pedig utcahosszal vezette a bajnokságot. Vagy ezen gondolatmenet alapján felmerül a kérdés, hogy az angol csapatok miért nincsenek sehol? Arról nem beszélve, hogy itt hazánkban nagy divat lenézni a német bajnokságot, de igazából ezt sem értem miért. Az 5 éves ranglista alapján csak a spanyol bajnokság csapatai szereztek több pontot a németeknél. Tehát abszolút nem vallanak szégyent a német csapatok nemzetközi porondon sem, s mindezt úgy, hogy nyomába sincs a költségvetésük az angolokéhoz.
Mia san mia

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 14:33

Nem mondtam, hogy a Bayern jobb volt, vagy tovább kellett volna jutnia. Én annyit állítok, hogy a bíráskodás döntően befolyásolta a kimenetelt. Hogy egyoldalú lett volna, az túlzás, de a bírói hibákból egyértelműen a Real jött ki jobban.
A kettős mércével van bajom. Csak azt olvasni mindenhol, hogy Kassai nyomta tovább a Realt, és hogy csak minket nyomtak. Ez a marha idegesítő. Ha nem adják meg az öngólt (aminél lesen volt Lewandowski), akkor szépen lassan eltelt volna a maradék játékidő, és vége. Nem tudom azt mondani, hogy egyértelműen mi jöttünk ki jobban a bírói tevékenykedésből. Mindenesetre a hiba ott rejlik, hogy a kiállítás után az első és a tegnapi mérkőzésen is borzalmasan összeomlottatok, egy Gijónban nagyobb tartás szokott lenni 10 emberrel...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 14:33

http://www.squawka.com/news/referees-co ... ted/935860

Tessék, lehet tovább csámcsogni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 19., szerda 14:31

Melyik volt ez a Lewa "les"? Egyre emlékszem, amikor alul Marcelo volt necces, de a fű csíkozása alapján szerintem Lewa ott előbbre volt, mivel éppen előre futott, és a felső teste a vonalon túlra belógott, míg marcelo a vonalon állt. (a kommentátor itt mondta, hogy lewa nem volt lesen, de a csíkozás és a fentiek alapján szerintem előrébb volt)Ha van erről ellentétes kép vagy ilyesmi, akkor érdekel, mert nyilván nem volt tiszta.

Nincs olyan, hogy megérdemelten jutott tovább egy csapat, vagy nem megérdemelten, az jut tovább, aki több gólt rúg, persze ha eltekintünk a bírói hibáktól. Hogy öngól, tizenegyes (ha jogos), vagy egészpályás szóló, az ebből a szempontból irreleváns. Lehet jobb a csapatod, de ha nem él a helyzetekkel, az ellenfél meg igen, akkor viszlát BL.
Egyébként ennyi erővel a bírói hiba is egy külső körülmény, mint egy megpattanó labda vagy akármi. Első meccsen megkapta a bayern a kamu tizit, nem élt a lehetőséggel, mi megkaptuk most azt, hogy a több hibás döntés jutott a mi előnyünkre, mi éltünk vele. :)

Amúgy meg videóbírót, már 10 éve így vagyok vele...

misafeco

HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 19., szerda 14:27

Victor írta:
De ne felejtsük el, hogy Lewát meg ziccerben állította meg tévesen ugyanaz a vak partjelző.
Ha jól emlékszem az első meccsen volt ilyen szituáció nálunk is...
Az akciógól meg túlértékelt, az öngól és a tizenegyes pont ugyanannyit ér. A helyzetek száma nem mérvadó, azokat be kell rúgni, különben semmit nem érsz vele.Tavaly az Atletico ellen tapasztaltuk az elődöntőben...
De így gyakorlatilag mindent kimagyaráztál. Akkor miben volt jobb a Bayern, miért nektek kellett volna továbbjutni? Mi az, ami számít? Szerinted megérdemli az a csapat a továbbjutást, aki két mérkőzésen nem tudott akció gólt lőni?

Itt az az undorító, hogy mindenki megfeledkezik arról, hogy nem egyoldalú játékvezetésről, hanem pocsék játékvezetésről volt szó, amely mindkét csapatot hátráltatta.
Én nem emlékszem rá. Mindegy, az első meccs játékvezetése más tészta.

Nem mondtam, hogy a Bayern jobb volt, vagy tovább kellett volna jutnia. Én annyit állítok, hogy a bíráskodás döntően befolyásolta a kimenetelt. Hogy egyoldalú lett volna, az túlzás, de a bírói hibákból egyértelműen a Real jött ki jobban.

Nincs olyan, hogy megérdemelten jutott tovább egy csapat, vagy nem megérdemelten, az jut tovább, aki több gólt rúg, persze ha eltekintünk a bírói hibáktól. Hogy öngól, tizenegyes (ha jogos), vagy egészpályás szóló, az ebből a szempontból irreleváns. Lehet jobb a csapatod, de ha nem él a helyzetekkel, az ellenfél meg igen, akkor viszlát BL.

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 14:21

Akkor rossz a szemed, ne haragudj. Ki is kockáztam neked, tisztán láthatod, hogy mihez ért előbb.

peto.isti

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 14:16

Victor írta:
Vidal kiállítása kész vicc volt, le se kellett volna fújni, nem hogy kiszórni erre.
Nézd vissza a lassítást. Először lábat ért, tehát szabálytalan volt. Sárgát nem ért, de akkor már pályán sem kellett volna lennie.
én ezen labdának látom.

https://www.youtube.com/watch?v=HLUKi-R_s1U

Kiállítani nem kellett volna szerintem korábban. 1 erősebb belépője volt valóban Casemiro ellen. Ott mondtam volna neki, hogy még egy ilyen és repül a pályáról. Félreértés ne essék ha fordítva van a szitu akkor se állítottam volna ki erre Realost.
Mia san mia

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 14:12

misafeco írta:
Eres írta:"Vissza jöttünk a Bernabeuban" ez elég eros kijelentés, mivel semmi koze nem volt hozzá a Bayernek , foleg hogy ugye a vissza jottunk a mecsbe gol is jogtalan les gol volt, én inkább anyit mondanék ami mindenki elfelejt , a 2 mecsen durván mondjuk volt 120 perc amikor mind a két csapat 11 v 11 ben volt és míg ezalatt az ido alatt a Real tudott 2 akcio golt is rugni , addig a Bayern egy szoglet golt tud felmutatni, és a ajto ablak helyzetekben is toronymagasan a Real vezet, szoval lehet ez szépítteni bírozni, de a jobbik csapat ment tovább jogosan.
A Bayern második gólja les volt, ha csak pár centis is, nem kellett volna megadnia Kassainak. De ne felejtsük el, hogy Lewát meg ziccerben állította meg tévesen ugyanaz a vak partjelző.
Az akciógól meg túlértékelt, az öngól és a tizenegyes pont ugyanannyit ér. A helyzetek száma nem mérvadó, azokat be kell rúgni, különben semmit nem érsz vele.Tavaly az Atletico ellen tapasztaltuk az elődöntőben...
Nálunk a szöglet is fél gól helyzet és kassai egyet csúnyán benézett...lehet ezen vitázni heteket,de nem a bíró miatt estetek ki, és ezt észre kéne venni mielőtt mentek a milán után,ezt nem rosszból írom,iszonyat nagy a kontraszt a bundesliga és a bl vége között.Dinamikában ez nagyon kijött.Ki kell vmit ott találni,mert amíg a Real-Barca atletico folyamat tűzben van tartva májusig,addig az olasz vagy német bajnokságból csak egy iszonyat kifutott évvel lehet nagyot alkotni akkora a kontraszt terhelésben és fejben a bl-hez képest.Az angolok meg levannak maradva mint a borravaló,pedig náluk a szoros liga meg szokott lenni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 14:11

BBeno írta:
Vidal kiállítása kész vicc volt, le se kellett volna fújni, nem hogy kiszórni erre.
ezen minden bayernes megcsúszik.
Sokadjára olvasom ezt es meg most sem értem... legyen akkor igazatok vicc volt, de ez mar röhej. Képek es gif bizonyítja hogy belerugott Asensio lábába, előtte volt mar figyelmeztetve, nem sárgás belépő de szabálytalan volt es betelt a pohár.

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 14:09

Nézd vissza a lassítást. Először lábat ért, tehát szabálytalan volt. Sárgát nem ért, de akkor már pályán sem kellett volna lennie.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 14:09

ezen minden bayernes megcsúszik.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

peto.isti

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 14:07

L.Miki írta:
peto.isti írta:Kár ezekért a körülményekért. :( Mindenki leírt minket de visszajöttünk a Bernabeuban, s úgy mehettünk volna a hosszabbításba hogy 1 gól elég a tj-hez. Aztán Vidal, majd a két lesgól, döbbenet. Lehet hibázni nyilván a bírónak is hisz ő is ember, de amikor már az első kameraállásból látja az ember, hogy jogtalan az ítélt, akkor azok akik a pályán vannak hogy nem veszik ezt észre... :( Jobb lett volna ha a Real, simán nyer, s nem ezek a továbbjutást eldöntő tényezők :(
Mondjuk úgy, hogy visszahoztunk titeket, mert nem önerőből jöttetek vissza. A másik pedig, hogy más egy kamera állás meg ott a helyszínen figyelni a dolgokat. Hibáztak a bírok egyértelmű, de nem miattuk estetek ki es nem bennük kell keresni a hibát, hanem abban, hogy a kapunkra milyen veszélytelenek voltatok 11 emberrel is es, hogy mi 11 ember ellen is kiegyenlítettunk ellenetek. Teljes máshogy alakult volna a meccs ha Lewa leset befujjak vagy ha Nacho-Ramos- Navas trió nem ügyetlenkedik.
Azért voltak helyzeteink nekünk is. Thiago lövését Marcelo blokkolta a, majd a kipattanót Robben vágta fölé még az elején. Aztán Vidalnak is volt egy nagy helyzete szintén jobboldalról mikor beemelte neki Robben ő meg kapásból fölérúgta, illetve volt még egy Robben pörgetés is amit Marcelo a gólvonalról mentett fejjel. Ezek szerintem elég nagy ziccerek voltak. Ettől függetlenül valóban igaz, hogy pl Ramos öngóljánál lesen állt Müller, de az is hogy 0-1-nél Lewandowskit tévesen fogta meg a partjelző lesen, pedig akkor lehetett volna 0-2 is, mert 1 az 1 ben vezethette volna a labdát kapura. Vidal kiállítása kész vicc volt, le se kellett volna fújni, nem hogy kiszórni erre. Fél méteres lest meg nem lehet elnézni akár ember akár nem. Én elhiszem hogy tévedhetnek, hisz nem robotok. Lewa "les" szituját nyilván nehéz kiszúrni, ez benne van, de ilyen orbitális hibát nem lehet elkövetni a bírónak. De ugyanúgy ott van az első meccsen Vidal büntetője is Ilyen nem férhet bele. Ha azt a jogtalan büntetőt belövi lehet teljesen másképp alakul a párharc.

Videóbírót alkalmazni kellene, s megadni az edzőknek a lehetőséget 3X ugyanúgy mint a teniszben. Ezt valamiért nagyon nem akarják, pedig előbb utóbb elfog jönni ennek az ideje ugyanúgy mint a gólvonal technológiának...
Mia san mia

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 14:07

De ne felejtsük el, hogy Lewát meg ziccerben állította meg tévesen ugyanaz a vak partjelző.
Ha jól emlékszem az első meccsen volt ilyen szituáció nálunk is...
De így gyakorlatilag mindent kimagyaráztál. Akkor miben volt jobb a Bayern, miért nektek kellett volna továbbjutni? Mi az, ami számít? Szerinted megérdemli az a csapat a továbbjutást, aki két mérkőzésen nem tudott akció gólt lőni?

Itt az az undorító, hogy mindenki megfeledkezik arról, hogy nem egyoldalú játékvezetésről, hanem pocsék játékvezetésről volt szó, amely mindkét csapatot hátráltatta.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 14:05

BBeno írta:rég láttam ekkora utálatot a real ellen a neten. és az a vicc az egészben hogy tényleg nem értem miért ennyire vakok az emberek. jól mondta itt valaki. ha a barcát továbbcsalják az másnap történelmi comeback ha elengednek nekünk 2 lesgólt + az bayernnek is egyet akkor undorító csalás a real tj. elképesztő.
Csak nevess, amikor 4et vertünk münchenben ment az antifutball,aztán jogtalan volt az 5 perc hosszabbítás hentesék ellen és a fejesgól amúgy is mák(mert a matrac akkora akciógólt lőtt casillasnak :D ) aztán tavaly is becsaltak minket a döntőbe ahol aztán csak tizikkel tudtunk nyerni :D

Barszáék a hangulatkeltők,ott vannak mindenhol az nso-tol a sport tv-ig :D piké tweetel és indul a buli.A bayernnek meg ugye van szurkoló tábora is így azért telelehet hányni a netet.

Szerintem nagyon szórakoztató,és ezzel bizonyítják a franco korszakot is,ha akkor is ezment akkor képzelem mekkora elbyomás lehetett,kaptak egy tizit és már francozott egész katalónia mint manapság oerez tábornoknál :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

misafeco

HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 19., szerda 14:04

Eres írta:"Vissza jöttünk a Bernabeuban" ez elég eros kijelentés, mivel semmi koze nem volt hozzá a Bayernek , foleg hogy ugye a vissza jottunk a mecsbe gol is jogtalan les gol volt, én inkább anyit mondanék ami mindenki elfelejt , a 2 mecsen durván mondjuk volt 120 perc amikor mind a két csapat 11 v 11 ben volt és míg ezalatt az ido alatt a Real tudott 2 akcio golt is rugni , addig a Bayern egy szoglet golt tud felmutatni, és a ajto ablak helyzetekben is toronymagasan a Real vezet, szoval lehet ez szépítteni bírozni, de a jobbik csapat ment tovább jogosan.
A Bayern második gólja les volt, ha csak pár centis is, nem kellett volna megadnia Kassainak. De ne felejtsük el, hogy Lewát meg ziccerben állította meg tévesen ugyanaz a vak partjelző.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 14:00

http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... pori-fotokez azért gáz, Kingarturo meg szánalom :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: