Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 19:34

Mondjuk én most meghagynám a messifanoknak ezt az örömöt és Ramosra koncentrálnék.kijár neki,Cr meg úgyis odavert messinek az eb-vel.

A kis leo élete végéig maradona árnyékában marad,Cé meg nemzeti hős(is),elég az a 4 laszti,jöjjön Ramos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. április 19., szerda 19:28

hunmadridista írta:Amúgy ha most Messi rúgott volna 5 gólt 2 meccsen a Bayern-nek, már az aranybogyót emlegetnék :)
CR-nél is lehet nyugodtan emlegetni. Ha 1-2 fontosabb meccsen még gólt lő a bajnokságban (pl ugye a hétvégén a Barca...) illetve a BL elődöntőben és a döntőben fontos szerepet fog játszani illetve természetesen ha meg lesz a dupla akkor lehet borítékolni az ősztől függetlenül az 5. lasztit.
CR-ben és a csapatban is simán benne vannak ezek a dolgok.

Én szeretném is. Csak azért, hogy a Messi alattvalóinak legyen egy kis világfájdalma. :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 19., szerda 19:22

Amúgy ha most Messi rúgott volna 5 gólt 2 meccsen a Bayern-nek, már az aranybogyót emlegetnék :)

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 19., szerda 19:14

https://www.youtube.com/watch?v=-YAORUfS9-k :)
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 19., szerda 14:25

Kerlon írta: Numberone1 kezdte a kritizálást csak szólok. Sokkal is lóg, mert elvittem a balhét helyette.
Bocsesz, h most irok ...van 6 ora ido altolodas es itt most van reggel.
Nem vittel el helyettem semmit, te a sajat erzeseidet irtad le nem az enyemet.
Vegig neztem a meccs topicot, azert eleg sokan szidtak es voltak akik nem ertettek,h miert Benzemat hozza le.
Nekem is ez a szivfajdalmam, ha CR nem onzo, akkor Benzemat ketszer is kihagyhatatlan helyzetbe hozza es elsoben mar eldonthettuk volna. Ha ez forditottan tortenik akkor CR csapkod es mutogat...Egyebkent dejavu filingem van, a vilagkupan volt ugyanez.
Kerlon abban igazat adok te irtad tegnap, h lett egy Inzaghink, akinek a jateka pocsek de golokat viszont szallitja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 19., szerda 14:16

Tényleg igazságtalan őt két ilyen meccs után elővenni, az 5 gól, az 5 gól, attól függetlenül, hogy a mezőnyben hány sikeres csele vagy megindulása volt. Ha a meccsek előtt valaki azt mondja nekem, hogy Ronaldo a mezőnyben egy fék lesz és megfognak akadni rajta a támadásaink, de még így is beerőszakol 5 gólt, akkor simán aláírom, hogy legyen. A focit még mindig gólra játsszák, ő juttatott minket tovább. Első félidőben én is fikáztam, nem jött neki össze semmi, de aztán csöndben maradtam, meg a meccs után megjegyeztem, hogy tévedtem, ennyi. Van ilyen. Hozzá vagyunk szokva, hogy a mezőnyben is végigsiklik az ellenfél játékosai között, pedig ő már "csak" egy gólgép. Abból viszont a legjobb. 32 éves, de még mindig a góljaiban fürdünk, köszönjük meg neki a tegnapit és koncentráljunk a következő lépcsőfokra. Legenda.
But he is a good boy...

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 14:01

És meglepő mikor azt mondom, hogy nem értik meg sokan miről ír a másik. Egy szóval nem írtam, hogy akkor vagyok maximálisan elégedett, ha minden helyzet bemegy.
No offense, de ez már nekem kínos. Engedd el. Te nem elégszel meg ennyivel, több százezer/millió madridista viszont igen.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 13:56

Xober írta:
:) ha nincs Marcelo 0-3 mire CR betalal. Numberone1 kezdte a kritizálást csak szólok. Sokkal is lóg, mert elvittem a balhét helyette. Hiány és maximális öröm érzésem sajnos két les gól után nem lesz. Örülök, hogy nem estünk ki annak ellenére, hogy 10zel több nagy helyzetünk volt és mégis így kellett tovább menni.
A jó helyzetkihasználási arány nem erőssége a csapatban senkinek sem már egy ideje, a maximális elégedettségre ezen a téren várhatsz...
És meglepő mikor azt mondom, hogy nem értik meg sokan miről ír a másik. Egy szóval nem írtam, hogy akkor vagyok maximálisan elégedett, ha minden helyzet bemegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. április 19., szerda 13:35

:) ha nincs Marcelo 0-3 mire CR betalal. Numberone1 kezdte a kritizálást csak szólok. Sokkal is lóg, mert elvittem a balhét helyette. Hiány és maximális öröm érzésem sajnos két les gól után nem lesz. Örülök, hogy nem estünk ki annak ellenére, hogy 10zel több nagy helyzetünk volt és mégis így kellett tovább menni.
A jó helyzetkihasználási arány nem erőssége a csapatban senkinek sem már egy ideje, a maximális elégedettségre ezen a téren várhatsz...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:22

Ha nincs Marcelo...ha nincs Neuer 1-6-os eredménnyel jön ide a BM.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 13:21

pheco írta:
Kerlon írta: Mindjárt lesz a te kurva anyádat is.

A többségre nem reagálok szerintem kulturáltan leirtam a véleményem a nagyközönség meg frusztrált gyerekként sertegetesbe kezdett.
Senki nem anyázott. Frusztrált meg egyedül te vagy. Marcelo topikban is az "istenítsük inkább őt" hsz-ed jól mutatja. Érdekes, hogy a többiek, akik szintén erősen kritizálták őt az elmúlt időszakban, most el tudják ismerni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 13:10

Irjatok mar le mi a tokomet vartok CR-tol? :lol: :lol: :lol: ket meccsen otot elrakott a Bayernnek es a jatekbol is kivette a reszet, idegenben es otthon is visszajart vedekezni, bemutatott nem egy szerelest, aktiv volt, probalkozott. De tudjatok mit, kossetek bele :D egeszsegetekre, elkonyvelem annak hogy nincs mas szamotokra az eletben, aminek orulhettek.

Mindenki kivette a reszet a sikerbol, ahogyan CR is. Csapatjatekot lathattunk, oruljetek inkabb de komolyan...
:goat:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 19., szerda 13:10

Kerlon írta:
Solari írta:Az igazság valahol a ti véleményetek és kerlon között van. Pocsék volt a pályán mutatott játéka de emellett bemutatott párszor a bayern kapujába.
Mindjárt lesz a te kurva anyádat is.

A többségre nem reagálok szerintem kulturáltan leirtam a véleményem a nagyközönség meg frusztrált gyerekként sertegetesbe kezdett.
Senki nem anyázott. Frusztrált meg egyedül te vagy. Marcelo topikban is az "istenítsük inkább őt" hsz-ed jól mutatja. Érdekes, hogy a többiek, akik szintén erősen kritizálták őt az elmúlt időszakban, most el tudják ismerni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 12:30

Kerlon írta:
Solari írta:Az igazság valahol a ti véleményetek és kerlon között van. Pocsék volt a pályán mutatott játéka de emellett bemutatott párszor a bayern kapujába.

Nem azt írta hogy igazad van. Gondoltam szólok. Mielőtt meg azt hiszed.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 12:30

Solari az alt accod?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 12:30

ÖTSZÖR.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 12:29

K

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. április 19., szerda 12:22

Az igazság valahol a ti véleményetek és kerlon között van. Pocsék volt a pályán mutatott játéka de emellett bemutatott párszor a bayern kapujába.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 19., szerda 12:04

Realista24 írta:
11 Karim Benzema gólpasszból.
7 Gareth Bale
6 Marcelo
4 Ángel Di María & Ryan Giggs

Meglep hogy nem ezzel indult a statisztika. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 19., szerda 11:10

Le a kalappal elotte, marmint nem Kerlonnak, mert ott elgurult a gyogyszer.
Mondjuk engem az sem erdekel, ha minden meccsen 70 percig a szogletzaszlonal sakkozik a szurkolokkal, aztan lo 2-t es eldonti a meccset. Mert amig ezt a jatekot golra jatszak addig a jatek lenyege is ez, tiki takazhatsz, porgetheten a farkadon a labdat a kupak osztasakor ez a kutyat nem erdekli.
A jatek szinezese mar abszolut nem az o dolga, arra ott van Modric, Isco, Benzi, Marcelo.

Vissza: