Melyik volt ez a Lewa "les"? Egyre emlékszem, amikor alul Marcelo volt necces, de a fű csíkozása alapján szerintem Lewa ott előbbre volt, mivel éppen előre futott, és a felső teste a vonalon túlra belógott, míg marcelo a vonalon állt. (a kommentátor itt mondta, hogy lewa nem volt lesen, de a csíkozás és a fentiek alapján szerintem előrébb volt)Ha van erről ellentétes kép vagy ilyesmi, akkor érdekel, mert nyilván nem volt tiszta.
Nincs olyan, hogy megérdemelten jutott tovább egy csapat, vagy nem megérdemelten, az jut tovább, aki több gólt rúg, persze ha eltekintünk a bírói hibáktól. Hogy öngól, tizenegyes (ha jogos), vagy egészpályás szóló, az ebből a szempontból irreleváns. Lehet jobb a csapatod, de ha nem él a helyzetekkel, az ellenfél meg igen, akkor viszlát BL.
Egyébként ennyi erővel a bírói hiba is egy külső körülmény, mint egy megpattanó labda vagy akármi. Első meccsen megkapta a bayern a kamu tizit, nem élt a lehetőséggel, mi megkaptuk most azt, hogy a több hibás döntés jutott a mi előnyünkre, mi éltünk vele.
Amúgy meg videóbírót, már 10 éve így vagyok vele...