peto.isti írta:dzsi91 írta:Nálunk a szöglet is fél gól helyzet és kassai egyet csúnyán benézett...lehet ezen vitázni heteket,de nem a bíró miatt estetek ki, és ezt észre kéne venni mielőtt mentek a milán után,ezt nem rosszból írom,iszonyat nagy a kontraszt a bundesliga és a bl vége között.Dinamikában ez nagyon kijött.Ki kell vmit ott találni,mert amíg a Real-Barca atletico folyamat tűzben van tartva májusig,addig az olasz vagy német bajnokságból csak egy iszonyat kifutott évvel lehet nagyot alkotni akkora a kontraszt terhelésben és fejben a bl-hez képest.Az angolok meg levannak maradva mint a borravaló,pedig náluk a szoros liga meg szokott lenni
Szerintem semmi köze nincs a bajnokságnak ehhez. 2013-ban is a Bundesligából nyertünk BL-t. Tavaly felborult a pálya az Atletico elleni BL elődöntőben. Simeone nyilatkozta is, hogy soha életében nem meccsel még olyan erős ellenfél ellen mint a müncheni 1. félidei Bayern. Látod a Juventus simán hazavágta a tűzben tartott Barcat. Illetve a Juventus a Realt is kiverte pár éve az elődöntőben, pedig utcahosszal vezette a bajnokságot. Vagy ezen gondolatmenet alapján felmerül a kérdés, hogy az angol csapatok miért nincsenek sehol? Arról nem beszélve, hogy itt hazánkban nagy divat lenézni a német bajnokságot, de igazából ezt sem értem miért. Az 5 éves ranglista alapján csak a spanyol bajnokság csapatai szereztek több pontot a németeknél. Tehát abszolút nem vallanak szégyent a német csapatok nemzetközi porondon sem, s mindezt úgy, hogy nyomába sincs a költségvetésük az angolokéhoz.
Nem érted amiről írok szerintem.Pont ,hogy a 2013 egy kifutott év volt nálatok mint ahogy az idei meg a 2 évvel ezelőtti egy kifutott év a juvénak.Akkor azt a bl-t annyira akartátok, mint mi 14ben.A juve is akarja idén ennyire ezt a bl-t,bár akkora erőt szerintem nem képviselnek,hogy lemossanak mindenkit.
A bundesliganak nagyon sok köze van ehhez, ez kijött most is.Hátrányban/emberhátrányban ennyire összeomlani akkor szokás ha nincs hozzászokva a csapat és bár nem követem a bayern meccseit amiket láttam az kb grundfoci volt odahaza,utcahosszakat verni a bajnokságra minden évben nagyobb ellenállás élkül ez káros.Mi nem is tudom,hány meccset fordítottunk már meg idén hátrányból, nem is kezdek izgulni a 88ik percig ha hátrányban vagyunk.
Szerintem óriási hátrány,hogy egész évben megy a sztárolás meg az überbayern mert a bundesligaban nincs ellenfél aztán meg a meglepődés tavasszal(de már ősszel is a csoportmeccsen matrac ellen).Én így látom.Nem örülnék,ha ilyen sima ligában játszanánk.
Az angolok meg minőségben nem elég erősek egyszerűen, hiába van meg az izgalmas bajnokság,ha attól izgalmas,hogy egyformán szar mindenki.
A barca most a béka segge alatt, de ettől függetlenül jellemző a spanyol 3asra,hogy április májusra pörögnek fel igazán.Az meg,hogy matracékra ráborították a pályát,hozzá vannak szokva, egy percig nem éreztem,hogy nem az ő kezükben volt a tavalyi párharc.Ez a labdabirtoklós dominancia azért nagyon elvakított titeket is mint barcáékat.Labda nélkül is lehet dominálni ennek mi vagyunk a élő példája, az atletico meg pont az a csapat aki 1-2 helyzetből szokta hozni a meccseket amúgy meg buszoznak,tehát őket rohadtul nem lepi meg ha rájuk van borítva a pálya ezt tapasztalatból mondhatom szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams