ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én sem kezdetném Balet, de nem mi vagyunk az edzők.
Ha nem azt csináljuk, mint ősszel a Camp Nou-ban, tehát visszaállunk, aztán várunk, mert nekünk jó az X, akkor megverhetjük őket könnyedén is akár. Valamikor a meccsen kell tolni egy minimum 10-15-perces presszinget és nem akkor amikor már esetleg hátrányban vagyunk.
Ők biztos jönni fognak az elején, ahogy a Bayern is jött kedden. Reméljük Casemiro most bírja az iramot majd az elején, mert ha lehoz egy olyat, mint a Bayern ellen, akkor gyorsan szarban lehetünk.
Modrictól meg Kroostól egy hasonló extra kell a győzelemhez, mint kedden.
Ronaldo meg tőlem lehet szar megint, csak rakjon el két gólt aztán csókolom.
De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor talán a bajnokság utolsó szakaszában több lehetőséget kapna a Kovacic, Asensio, Isco, Morata és társai féle vonulat, mert azért az a csapat is bőven képes megverni ebben a ligában szerintem bárkit és jó lenne ha a nyáron nem távozna éppen Kovacic vagy Isco a kevés lehetőség miatt...
Ha nem azt csináljuk, mint ősszel a Camp Nou-ban, tehát visszaállunk, aztán várunk, mert nekünk jó az X, akkor megverhetjük őket könnyedén is akár. Valamikor a meccsen kell tolni egy minimum 10-15-perces presszinget és nem akkor amikor már esetleg hátrányban vagyunk.
Ők biztos jönni fognak az elején, ahogy a Bayern is jött kedden. Reméljük Casemiro most bírja az iramot majd az elején, mert ha lehoz egy olyat, mint a Bayern ellen, akkor gyorsan szarban lehetünk.
Modrictól meg Kroostól egy hasonló extra kell a győzelemhez, mint kedden.
Ronaldo meg tőlem lehet szar megint, csak rakjon el két gólt aztán csókolom.
De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor talán a bajnokság utolsó szakaszában több lehetőséget kapna a Kovacic, Asensio, Isco, Morata és társai féle vonulat, mert azért az a csapat is bőven képes megverni ebben a ligában szerintem bárkit és jó lenne ha a nyáron nem távozna éppen Kovacic vagy Isco a kevés lehetőség miatt...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sztem ne játsszon. Isco-Asensio-LV lehozza azt amit ő.
- rolandantal
No, ha jól felkészült állapotban (mint mentális mint fizikai) áll majd fel a csapathoz, akkor komoly veszélyt jelenthet. Pláne akkor amikor Alba felzárkózik egy támadásunkhoz, és egy kontrából a szélen elrobog a vadló.Realista24 írta:Bale edzett, teljesen normálisan, 90%, hogy kezdő lesz.
Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.Tádám írta:Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eküszöm most először nem örülök neki, hogy valaki végre felépült.
Talán Khediránál volt még ilyen...
Isco és Asensio is sokkal jobban le tudná hozni helyette.
Talán Khediránál volt még ilyen...
Isco és Asensio is sokkal jobban le tudná hozni helyette.
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Döntetlenre nyomtam.A szivem mélyén azt szeretném,hogy megsemmisítsük őket és porig alázzuk mindet.De 120 perc a bayern ellen,ők nem igazán hajtották túl magukat és az x is jó nekünk.Zz amúgy sem az a bátor edző.Ha nekik esnénk biztos,hogy bedarálnánk őket de szerintem inkább a biztonságra megyünk majd.
Meghát nekik ez az utolsó tétmeccsük idén,felszívják magukat.Mondjuk egy gyors góllal tuti összeomlanának.
Kikapni nem szabad,egy x-el lecsorogna a liga.
Meghát nekik ez az utolsó tétmeccsük idén,felszívják magukat.Mondjuk egy gyors góllal tuti összeomlanának.
Kikapni nem szabad,egy x-el lecsorogna a liga.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale edzett, teljesen normálisan, 90%, hogy kezdő lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
A tegnapi teljesítményünket, a tili-toli és alibi játékot elnézve azt mondanám, hogy sima madridi győzelem várható, de egy ilyen mérkőzésnek teljesen más a hangulata, a varázsa, tehát bármi megtörténhet.Realista24 írta:Ki hogy vélekedik? Szavazás.
Persze, számításba kell venni a hiányzókat is, mert amíg nálatok Isco simán pótolhatja Balet (legalábbis szerintem), addig nálunk a brazil madárcsontút max Arda, feltételezve ha játszani fog, és hogyan kapja el a fonalat..
Az okozhatna még mérvadó különbséget a találkozón, ha az amúgyis gyenge védelmünk egy gyenge kezdés után, erős visszaesést mutat majd.
Persze reménykedem, hogy nyerni fogunk, mert kötelező a győzelem a bajnokság életben tartásához.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rolandantal 2017. április 20., csütörtök 14:29-kor.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
az biztos, hogy ezek után menni fognak mint a mérgezett egér, mert ez a z utolsó szalmaszál amibe kapaszkodhatnak. Okosan és nyugodtan kell meccselni, mert nem nekünk kell az eredmény után futni. Szóval én nem esnék nekik, viszont amikor nálunk van a labda próbálnám minél tovább megtartani.
Amikor meg kezd kicsit fáradni a Barca vagy esetleg visszaáll, akkor jöhet a magas presszing mert az nem fekszik nekik.
Okosan játszva meg kell verni őket.
Amikor meg kezd kicsit fáradni a Barca vagy esetleg visszaáll, akkor jöhet a magas presszing mert az nem fekszik nekik.
Okosan játszva meg kell verni őket.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki hogy vélekedik? Szavazás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hiába megint a bayern elleni győzelem, meg a barca kiszopott, félek ettől az el classicotol mégis.
ahányszor megszívtuk már otthon is ellenük, nem tudom mire lehet számítani
ahányszor megszívtuk már otthon is ellenük, nem tudom mire lehet számítani
- rolandantal
Nem is tudom, hogy örülnék-e ha kezdene ellenünk a 90 milliós páciens vagy sem?El Unico írta:Pedig milyen jo lenne, ha meg o is elkapna a fonalat a veghajrara. Sajnos csak a Sanitasba vezeto utat ismeri. Van mar nevre szolo parkolokartyaja vagy ilyesmi? szerencsetlen, pedig volt idoszak, amikor o hozta nekunk a meccseket.
Ha elkapja a fonalat, akkor van mitől tartani, de erre kevés esélyt látok.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Pedig milyen jo lenne, ha meg o is elkapna a fonalat a veghajrara. Sajnos csak a Sanitasba vezeto utat ismeri. Van mar nevre szolo parkolokartyaja vagy ilyesmi? szerencsetlen, pedig volt idoszak, amikor o hozta nekunk a meccseket.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En is ezt a kezdot kuldenem fel, esetleg Isco helyett Asensio, akkor az hajazhat inkabb 4-3-3-ra es kicsit nagyobb lenne a sebesseg elol. Viszont szerintem Bale lesz ott a kezdoben, kerdes jol jarunk e vele, valoszinuleg nem.El Unico írta:Hetvegi kezdo, ha mindenki egeszseges lesz a jelenlegi helyzetben:
----------------Navas
Carvajal--Nacho--Ramos--Marcelo
--------Kroos--Casemiro--Modric
------------------Isco
---------Benzema-----Ronaldo
Meg kell oket verni!!!!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez a Barca ma nem igazan faradt el. Utazniuk sem kellett, szoval hiaba van +1 napunk az El Clasicoig, mi kokemeny 120 percet toltunk a Bayern ellen. Talan fizikailag egy picit jobb allapotban lesznek, de csak a merkozes elejen, a vege mindig a mienk. Mentalisan mi vagyunk jobb passzban, habar tudjuk, ez nem sokat szamit. Vasarnap a poklok poklat kell csinalni a Bernabeubol. Finom agressziv fogadtatas, egy ket putabarca, messi homosexual, csak hogy erezzek a torodest, aztan el kell donteni a bajnoksagot.
Hetvegi kezdo, ha mindenki egeszseges lesz a jelenlegi helyzetben:
----------------Navas
------------------Isco
Meg kell oket verni!!!!
Hetvegi kezdo, ha mindenki egeszseges lesz a jelenlegi helyzetben:
----------------Navas
------------------Isco
Meg kell oket verni!!!!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
klasszikuson majd egy baszó góllalpalesz77 írta:Múltkor lesérült 3 hétre, még mindig tart. Viszont lassan visszatér már.kapor_89 írta:Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Múltkor lesérült 3 hétre, még mindig tart. Viszont lassan visszatér már.kapor_89 írta:Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?
Ó... a Barca, el is felejtettem, hogy ma is drukkolni kell
Bár egyébként nem vagyok biztos, hogy a Juve nekünk könnyebb falat lenne később mint a Barca...
Bár egyébként nem vagyok biztos, hogy a Juve nekünk könnyebb falat lenne később mint a Barca...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem retweetelte Piquet.kapor_89 írta:Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema