Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Köszi Realista!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó kis meccs volt, bár azért hozzá kell tenni az ellenfél nem volt valami acélos. Néhány játékosunkat nem is igazán érdekelte a dolog, pl CR nem is nagyon akart csinálni semmit, de hát teljesen érthető, ki akarna lesérülni egy ilyen meccsen.
Az öltözőben lehet valaki felpofozta DM-t mert nagyon tolta
Imádom FB-n olvasni hogy páran követelik vissza Raúlt a csapatba mert többet érne mint Karim. Nos én ezt azért kétlem, már nem gyorsabb, és lehet hogyha annak idején nem adják el és még most is a csapatban lenne már a motiváltsága sem lenne olyan nagy, mint volt tegnap, de persze nem tudhatom
Az öltözőben lehet valaki felpofozta DM-t mert nagyon tolta
Imádom FB-n olvasni hogy páran követelik vissza Raúlt a csapatba mert többet érne mint Karim. Nos én ezt azért kétlem, már nem gyorsabb, és lehet hogyha annak idején nem adják el és még most is a csapatban lenne már a motiváltsága sem lenne olyan nagy, mint volt tegnap, de persze nem tudhatom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
PosztSzerző: hehe Dátum: 2013.08.23. 08:58
itt a teljes tegnapi malackodás:
http://www.youtube.com/watch?v=cnR6PHwthkc
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sziasztok!
A tegnapi meccs elérhető valahol teljes egésszében ? Rapidgator és Uploaded.to-s linkeket találtam roja-n, de az egyik szolgáltatót megfogja a helyi hálózat, a másik pedig 5óra alatt sem végezne, olyan lassú.
A tegnapi meccs elérhető valahol teljes egésszében ? Rapidgator és Uploaded.to-s linkeket találtam roja-n, de az egyik szolgáltatót megfogja a helyi hálózat, a másik pedig 5óra alatt sem végezne, olyan lassú.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Sorry.
Amennyi baromságot olvasok tegnap este óta, nem lehet eldönteni ki az aki komolyan is gondolja.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
akkor azt legközelebb a "Humor" témábaRaúl az egyik legnagyobb, tisztelem, becsülöm. Amikor madridista lettem a kedvencem volt, de azért ekkora hülyeségeket még Raúl nicknévvel se kéne írni.
A tegnapi búcsúmeccs miatt írtam, nem azért mert így gondolom... respect nicknév meg minden --te meg milyen komolyan vetted
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sorry.
Amennyi baromságot olvasok tegnap este óta, nem lehet eldönteni ki az aki komolyan is gondolja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Így van, öt meccsen több gólt rúgna még most is, mint Cristiano, gyorsabban futna, mint Varane, és jobban védene, mint López.Raúl MINDENKINÉL jobb játékos
Raúl az egyik legnagyobb, tisztelem, becsülöm. Amikor madridista lettem a kedvencem volt, de azért ekkora hülyeségeket még Raúl nicknévvel se kéne írni.
A tegnapi búcsúmeccs miatt írtam, nem azért mert így gondolom... respect nicknév meg minden --te meg milyen komolyan vetted
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így van, öt meccsen több gólt rúgna még most is, mint Cristiano, gyorsabban futna, mint Varane, és jobban védene, mint López.Raúl MINDENKINÉL jobb játékos
Raúl az egyik legnagyobb, tisztelem, becsülöm. Amikor madridista lettem a kedvencem volt, de azért ekkora hülyeségeket még Raúl nicknévvel se kéne írni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Raúl MINDENKINÉL jobb játékosh Raúl jobb játékos jelenleg, mint Benzema,
Bale a miénk és ha igen ki helyett játszik hétfőn? (esetleg sérült?) Izgalmas hétvégénk lesz !
a Granada játékosai nagyon szerencsések, közös fotók a CR-Bale párossal meg minden
- miVida
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ta-2273275Géci írta:DM adta a gólpasztraul0791 írta:Raulnak Ronaldo adta a gólpasszt? Akárhogy néztem nem láttam tisztán, de rá tippelek.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- miVida
jaj a sok facebook-os megmondó szórja a kommenteket az AlSadd-i meccs kapcsán, h Raúl jobb játékos jelenleg, mint Benzema, meg vegyük meg őt és adjuk el a franciát... azért ne már e barátságos meccs alapján állapítsák meg, amikor az ünnepelthez (Raúl) alig mertek hozzáérni a védők, meg szinte az összes labdával őt keresték a támadók, még jó, hogy többször találkozott a labdával, mint Benzema, és még jó, hogy 1et be tudott vágni... - amúgy télleg minden elismerésem Raúlé azért, amit tett, meg régen milyen jó befejező volt, de Benzema-t azért nem kéne ENNYIRE fikázni Az a gyerek még okoz nekünk jó pár boldog pillanatot ebben az évben ;)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
DM adta a gólpasztraul0791 írta:Raulnak Ronaldo adta a gólpasszt? Akárhogy néztem nem láttam tisztán, de rá tippelek.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Raulnak Ronaldo adta a gólpasszt? Akárhogy néztem nem láttam tisztán, de rá tippelek.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Aki 100 millert ad egy játékosért annak ez mind1.DM-et nem szabad megtartani cserének, mert idén van kérője bőven és így sokat akaszthatunk le róla, viszont, ha padoztatjuk egy évig, akkor nem keveset bukunk rajta.
Di Maríat meg kell tartani,mert lesznek azért formaingadozások\sérülések.Úgy nem lehet BL-t nyerni,hogy csak a kezdő jó.Például tavaly Marcelo sérülésénél..azért elég jól jött,hogy olyan ember helyettesítette aki azért látott már ilyet.
Népfelkelés lenne,ha mondjuk megsérülne CR,és csak Morata van a padon..
Helyette jó lesz Siquera,jó kis játékos a (már) spanyol.Reméljük nem sokszor lesz rá szükség,mert nagyban köszönhető annak a tavalyi sikertelenség,hogy nem volt ott Marcelo a baloson.de csak mert menni akar az Coentrao...
DM-et nem szabad megtartani cserének, mert idén van kérője bőven és így sokat akaszthatunk le róla, viszont, ha padoztatjuk egy évig, akkor nem keveset bukunk rajta.Géci írta:DM-et simán megtartanám Bale cseréjének... Nálam aki idén távozó, de csak mert menni akar az Coentrao... Morata meg mehetne valahova kölcsönbe, Cherysevvel kézenfogva... Kaká jövőre ingyé távozik, Khediráért meg bizom benne, hogy valaki fizet is ...de nálam ebből a keretből Morata egyedül aki nagyon kilóg + Khedira, Kaká, de ők majd jövőre...Marci írta:A holnapi Bale érkezés ellenére azért remélem senkit nem adunk már el.Bőven kelleni fog egy jó Jesé előre,plusz Di María azért olyan lendületet tud hozni amit nem sokan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
DM-et simán megtartanám Bale cseréjének... Nálam aki idén távozó, de csak mert menni akar az Coentrao... Morata meg mehetne valahova kölcsönbe, Cherysevvel kézenfogva... Kaká jövőre ingyé távozik, Khediráért meg bizom benne, hogy valaki fizet is ...de nálam ebből a keretből Morata egyedül aki nagyon kilóg + Khedira, Kaká, de ők majd jövőre...Marci írta:A holnapi Bale érkezés ellenére azért remélem senkit nem adunk már el.Bőven kelleni fog egy jó Jesé előre,plusz Di María azért olyan lendületet tud hozni amit nem sokan.
Rajta totál látszott, hogy telibe szarja ezt a meccset... Mármint még jobb, mint szokott. Amúgy Carvajalt ugratta ki. Szerintem Özilt fejben valakinek össze kellene kapnija, mert nem a tudásával van a gond.nmate írta:Jesét meg kell próbálni élesben, Özil megint semmit nem csinált, bujkált elég sokat még arabok ellen is, aztán adott Moratanak egy zseniális passzt. Gyökér a faszi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Tényleg nagyon érdekes,hogy mennyire éltetik Moratat a spanyolok.Pedig azért elég finnyás népség,öt perc alatt elásod magadat előttük.
Nagyon kell nekik egy helyi hero,aki madridi születésű.Érdekes..
A holnapi Bale érkezés ellenére azért remélem senkit nem adunk már el.Bőven kelleni fog egy jó Jesé előre,plusz Di María azért olyan lendületet tud hozni amit nem sokan.
add : Annyit még azért hozzátennék a meccshez,hogy sajnálom hogy "ilyen" meccsen búcsúzott.Sokkal jobb lett volna,ha a korábbi játékostársakkal gurigázik egy kicsit,egyvelegben a mostaniakkal,akiket ismer is.
Főleg úgy,hogy Modricnak kb kint van még a sztársportos Raúl poszter.
Nagyon kell nekik egy helyi hero,aki madridi születésű.Érdekes..
A holnapi Bale érkezés ellenére azért remélem senkit nem adunk már el.Bőven kelleni fog egy jó Jesé előre,plusz Di María azért olyan lendületet tud hozni amit nem sokan.
add : Annyit még azért hozzátennék a meccshez,hogy sajnálom hogy "ilyen" meccsen búcsúzott.Sokkal jobb lett volna,ha a korábbi játékostársakkal gurigázik egy kicsit,egyvelegben a mostaniakkal,akiket ismer is.
Főleg úgy,hogy Modricnak kb kint van még a sztársportos Raúl poszter.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jesét meg kell próbálni élesben, Özil megint semmit nem csinált, bujkált elég sokat még arabok ellen is, aztán adott Moratanak egy zseniális passzt. Gyökér a faszi