Nagyon off, de azt ki kell érdemelni. Újrareg is lehetsz, robbanhatsz később, mint oly sokan, meg lehet Matyi féle karakter isrolandantal írta:Értettem én, nyugi, csak tisztázni szerettem volna, hogy nem csak humor, hanem kölcsönös tisztelet nélkül is szart se ért az egész.Realista24 írta:Engedd el magad, humor nélkül szart se ér semmi.
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Igaza van. Szerinem a Barcelona potenciált érez a Magyarországi közvetítések elferdítésében. Talán máshol sem mutatták. Vagy inkább a Sport tv döntött úgy, hogy nem mutatnak kétes dolgokat, hanem később a fb-on teszik közzé, hiszen több katt nagyobb buli.
Csak nem értem, miért nem mutatták végig. Ennek így kb annyicsak értelme volt, mintha softporesz menne a tévében.
Csak nem értem, miért nem mutatták végig. Ennek így kb annyicsak értelme volt, mintha softporesz menne a tévében.
- h3x0r
Addig oruljon, mig csak R24 jon es nem ziro egy kaukazusi kefirrel a kezeben.Steve írta:Amúgy ez ilyen beavatás. A következő státusz az amikor lehajolsz a szappanért és jön R24.
- rolandantal
Értettem én, nyugi, csak tisztázni szerettem volna, hogy nem csak humor, hanem kölcsönös tisztelet nélkül is szart se ért az egész.Realista24 írta:Engedd el magad, humor nélkül szart se ér semmi.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ne bántsátok rolandantalt. Barcás, de kedveli Iscot és szívesen beszélget Madridistákkal.
Magamat nem tudom ebbe a szerepbe belelátni, sajnos egy barca játékost sem kedvelek és nehezn találnám a hangot az eurobarcán, de jó hogy vannak ilyen emberk is. Még ha nehéz is megértenem.
Magamat nem tudom ebbe a szerepbe belelátni, sajnos egy barca játékost sem kedvelek és nehezn találnám a hangot az eurobarcán, de jó hogy vannak ilyen emberk is. Még ha nehéz is megértenem.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Reus gol. Dembele szepen verte meg Mendyt 1 vs 1ben, jol keresztezett, Reus is szepen fejezte be.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- BlancoMark
Akkor legyen humorerzeked is, mert az kelleni fog ebbe a kozossegbe.rolandantal írta:Szerinted miért követem már több mint egy éve ezt a fórumot? A jó imidzseteket muszáj lerontani? Azért jöttem ide mert jó a közösség, s nem azért mert vergődni van kedvem.BlancoMark írta:Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
Egyebkent a tobbiek nem arra utaltak hogy a Barcelona megvette a tv tarsasagokat, hanem hogy a tegnapi nap miatt nem mutatjak a ketes szitukat.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Khedira meg mindig zsenialis, ahogy sprintel fel a tamadok koze Hihetetlen, hogy 4-5 even keresztul ezt kellett atelnunk.
Durva, hogy amig nalunk ul a padon egy Kova, Isco, Asensio, James, Morata otos, addig a Barcanal DS a legjobb opcio jelenleg.
Durva, hogy amig nalunk ul a padon egy Kova, Isco, Asensio, James, Morata otos, addig a Barcanal DS a legjobb opcio jelenleg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engedd el magad, humor nélkül szart se ér semmi.rolandantal írta:Szerinted miért követem már több mint egy éve ezt a fórumot? A jó imidzseteket muszáj lerontani? Azért jöttem ide mert jó a közösség, s nem azért mert vergődni van kedvem.BlancoMark írta:Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Szerinted miért követem már több mint egy éve ezt a fórumot? A jó imidzseteket muszáj lerontani? Azért jöttem ide mert jó a közösség, s nem azért mert vergődni van kedvem.BlancoMark írta:Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Számomra igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Számodra összeférhetetlen a kettő? Mert számomra nem, sőt egyáltalán nem is tartom nevetségesnek.Realista24 írta:Írod ezt Iscos Realos avatarral Barcáskénts közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
Nem kedvelhetek más csapatbeli játékosokat, vagy ezt mirefel érted?
- BlancoMark
Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Epic fail...Realista24 írta:Írod ezt Iscos Realos avatarral Barcáskénts közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írod ezt Iscos Realos avatarral Barcáskénts közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Jajj, csak ezt ne mondjátok, hogy már a közvetítőtársaságot is megvette a Barca, mert be is fosok.Navamiro írta:Nekem is feltunt..eleg erdekes.Ónó írta:Nem merik megmutatni Neymar esetét Bezzeg a padlócirkáló kosarát 10x láthattuk. Szépen fűbe harapott szegény, remélem azért nem ütötte be annyira a fejét... csúnya volt az a monokli
Amúgy nem kell elhamarkodottan ítélni, mert minden szurkolótáborban vannak olyan elfogultak, hogy szépen fogalmazzunk, akik azért rajongók, hogy a másikat utálják, s közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
edit: Azokat pedig a másik oldalról (legyen szó bármelyik más csapat rajongójáról), akik idióták, és hülyeségeket beszélnek (bírózás, másik csapat vagy játékos szidása) nem kell komolyan venni, és nem szabad lealacsonyodni a szintükre, mert akkor semmivel sem vagyunk különbbek a másiknál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rolandantal 2017. április 19., szerda 21:49-kor.
Nekem is feltunt..eleg erdekes.Ónó írta:Nem merik megmutatni Neymar esetét Bezzeg a padlócirkáló kosarát 10x láthattuk. Szépen fűbe harapott szegény, remélem azért nem ütötte be annyira a fejét... csúnya volt az a monokli
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Hazaiban pedig mindhárom jó volt. Mandzukic és Higuain is nagyon sokat robotoltak és hasznosak voltak.kapor_89 írta:[
Ugye? Zseniális a pali Szervezettek meg minden, de azért egy Mandzukic Higuain Cuadrado hármas hát hogy mondjam, tényleg zseniális na Ezzel a támadósorral szívatják a népet.. Valamit tudnak..
A mostani meccsen Coadradoval semmi gond nincs. jól megtartja a labdákat, teszi-veszi. Egy Higuain kaliberű csatár pedig csak akkor tud hasznos lenni ha a csapatánál van a labda és képesek kiszolgálni. Eddig a barca dominál értelemszerűen így a játéka szürke. Mandzukicot se érdemes piszkálni hiszen nem is a posztján játszik, még is összességében egy korrekt szintet hoz le.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Solari 2017. április 19., szerda 21:48-kor.
- BlancoMark
De most mi a bajuk a jatekvezetessel? Pjanic elmaradt sargajat leszamitva.Buitre írta:és egyes fórumokon most is bíróznak. A pofám leszakad... Zsák a foltját, ezek meg a csapatuk. Hát komolyan, annyira rühellem őket, hogy már nekem is kínos
Focizni kene inkabb.
Én abszolút nem félek a Monacotól. Ha bele gondolunk még igazán nívós ellenfelük nem volt, ahol megmutathatták volna, hogy mit tudnak. A védelmük meg egyenesen katasztrófa olykor. Jelen továbbjutók közül tőlük tartok legkevésbé.
A Barca meg no comment kategória, de legalább a bíró nem esz meg sok színészkedést. Őszintén, ezeknek hogy lehet drukkolni? És még CR hisztizik, meg dobálja magát. Jobb is, hogy nem látom őket olyan gyakran
A Barca meg no comment kategória, de legalább a bíró nem esz meg sok színészkedést. Őszintén, ezeknek hogy lehet drukkolni? És még CR hisztizik, meg dobálja magát. Jobb is, hogy nem látom őket olyan gyakran
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???