Igazából minden párharc kemény lenne mégis a juvéra nyomtam.kicsit túlvannak tolva szerintem mint a bayern,engem annyira nem győztek meg.Mármint azon kívül,hogy ők a juventus és ez nálunk már félig kiesést jelent
Igazi classic meccs lenne ez is, van is mit törleszteni, és nehezen tudom elképzelni,hogy egy ilyen erősségű Juve(nem lenézve,de ez a higuain,cuadrado khedira tengely...) egy ilyen Real-t 2 éven belül 2szer megfosszon a cimvédés lehetőségétől.Abból,meg hogy kiejtették a barcát egy vállon veregetésnél többet nemtudok nekik kihozni,a barca a psg-vel is képes volt beetetni a világot,hogy micsoda bl esélyes csapat.Persze a Juve azért már magasabb szint ez látható de mégis valahogy úgy érzem,hogy minket nem tudnának most 2 meccsen legyűrni.
Ha meg megteszik húzzák be,hagy búcsúzzon csolo egy triplával.Mármint tripla ezüstel.
Matracékat amíg lehet kerülném,mert hányok tőlük.Minden derby egy újabb vallatás számomra,kivéve a bl döntők,azokat élveztem.Ha nagyon szükséges akkor Cardiffban találkozunk addig ne.de jobb lenne ha a juve vagy a monaco kiejtené őket.
Monaco-t nemtudom,nem szeretem az ilyen underdogokat,kimegyünk nagy arccal szétfutnak, semmi veszteni valójuk stb.Persze kardomba nem dőlök ha ők jönnek,a rutinnak ki kell jönnie.De nagyobb biztonságban érzem magunkat egy rangadón mint egy ilyen monaco/dortmund féle a csapat ellen.
Itt már csak kemény ellenfél jöhet,a gyenge csapatok kiestek az előző körben
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams