Jó, Ő a másik, de majd rájössz.csabi* írta:én nem. dembele fiamert vagyok oda meg visszaRemy írta:Bappét mindenki imádja itt.
Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én nem. dembele fiamert vagyok oda meg visszaRemy írta:Bappét mindenki imádja itt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bappét mindenki imádja itt. Megkapjuk a Monacot, az Ő góljaival kiejtenek minket. Megutálja mindenki. Nyáron a Barca elviszi. És a következő 15 évben le**at minket. Sztori vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
Mindegyik ellenfelben lenne jo es rossz a 4 kozott.
Az atleticonak azert orulnek mert jobbak vagyunk naluk, es inkabb az elodontobe mint a dontobe. Azert a 3. Dontoben iszonyuan felnek hogy most visszakapnak az elettol valamit.
A monaco szerintem a legjobb ellenfel lenne a stilusukat tekintve, a vedelmunk jo (igen mert az! A nagy bm nem volt kepes akcio golt loni ellenuk 210 perc alatt) oket szerintem vernenk.
Es a juvenak is orulnek mert a dontoben toluk tartanek a legjobban, egy meccsen betoljak a buszt, talalnak egy golt es onnantol nagyon nehez lenne.
Mindegy kit kapunk, nyerni kell.
Az atleticonak azert orulnek mert jobbak vagyunk naluk, es inkabb az elodontobe mint a dontobe. Azert a 3. Dontoben iszonyuan felnek hogy most visszakapnak az elettol valamit.
A monaco szerintem a legjobb ellenfel lenne a stilusukat tekintve, a vedelmunk jo (igen mert az! A nagy bm nem volt kepes akcio golt loni ellenuk 210 perc alatt) oket szerintem vernenk.
Es a juvenak is orulnek mert a dontoben toluk tartanek a legjobban, egy meccsen betoljak a buszt, talalnak egy golt es onnantol nagyon nehez lenne.
Mindegy kit kapunk, nyerni kell.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Félreértettél, és igazad is lett.primrose írta:Kaptak már elég ajándékot a bíróktól. Remélem rúgott gól nélkül, kizúgnak a p*csába.kelemen.istvan írta:Tudom, gonosz vagyok, de remélem ma a barca kap egy jogtalanul megadott golt..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Mbappe, mint aki csak lesz realos.rashidm írta:
Mint 2003-ban... Csak most ott nincs Morientes, mint volt realos. Helyette van Mbappé.
Na akkor remélem hogy jön a Monaco.
A másik kettővel szívnánk.
A Barcelona meg Barcelona...
A másik kettővel szívnánk.
A Barcelona meg Barcelona...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mint 2003-ban... Csak most ott nincs Morientes, mint volt realos. Helyette van Mbappé.realistahuni írta:Én tartok tőle, hogy nem vennénk elég komolyan őket, aztán koppannánk.Nagy valoszinuseggel a Monaconak veget er a meneteles, igy ha nem mi bucsuztatjuk oket, akkor megteszi mas.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én tartok tőle, hogy nem vennénk elég komolyan őket, aztán koppannánk.Nagy valoszinuseggel a Monaconak veget er a meneteles, igy ha nem mi bucsuztatjuk oket, akkor megteszi mas.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Juve párharc a szokásos olasz menet lenne, ha betalálnak az első meccsen onnantól nézhetjük amit a tegnap hoztak a Barca ellen, viszont ha mi kerülünk előnybe, akkor már érdekesebb lesz a helyzet.
Monaco egyébként bőven verhető, az egy dolog, hogy a City balfék volt, és a Dortmundnak sincs véddelme (bajnokságban is csak 4-ikek, 33 kapott gól), de egy ügyesebb csapat lelassítja a meccset és nem hagyja, hogy ilyen rohangálós adok-kapok alakuljon ki, amiből ők jöhetnek ki jobban. Persze nagyon veszélyesek, de egy elődöntőben már sokkal nagyobb lesz a nyomás, + lenne miért visszavágni nekik. Mondjuk a Juventusnak is.
Az Atleticot szerintem a "szokott" módon szoros küzdelemben 1, góllal, vagy idegenbeli góllal verjük. Egymás után 3 évben mindig mi ütöttük el őket a BL-ben, itt mondjuk nekik lenne miért visszavágni, az is igaz, hogy rohadt motiváltak lennének ellenünk.
De legalább idén se a Barca nyeri, az már fél siker!
Monaco egyébként bőven verhető, az egy dolog, hogy a City balfék volt, és a Dortmundnak sincs véddelme (bajnokságban is csak 4-ikek, 33 kapott gól), de egy ügyesebb csapat lelassítja a meccset és nem hagyja, hogy ilyen rohangálós adok-kapok alakuljon ki, amiből ők jöhetnek ki jobban. Persze nagyon veszélyesek, de egy elődöntőben már sokkal nagyobb lesz a nyomás, + lenne miért visszavágni nekik. Mondjuk a Juventusnak is.
Az Atleticot szerintem a "szokott" módon szoros küzdelemben 1, góllal, vagy idegenbeli góllal verjük. Egymás után 3 évben mindig mi ütöttük el őket a BL-ben, itt mondjuk nekik lenne miért visszavágni, az is igaz, hogy rohadt motiváltak lennének ellenünk.
De legalább idén se a Barca nyeri, az már fél siker!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akik a Juvera vagy az Atleticora nyomtak, azokat nem ertem Nagy valoszinuseggel a Monaconak veget er a meneteles, igy ha nem mi bucsuztatjuk oket, akkor megteszi mas. Azt meg mindenkepp elkerulnem, hogy az Atleticoval es a Juveval is meg kelljen kuzdenunk az aranyert. Atletico elleni dontot nem szeretnek, egyszer mar ugyis kijonne nekik a lepes. Juve elleni dontotol is felnek, de ott van Higu, nala ugyis szepen csillog az ezust Szoval en amondo vagyok, hogy jojjon a Monaco most, a Juve meg birkozzon az Atletivel.
- realistahuni
A gálakezdőnk nem lenne elég dinamikus ellenük, de szerintem Asensioékkal majd a fáradt védelmet meg tudnánk bontani. Pjanic és Dybala minőségi ember nekik támadásban aztán ennyi. Előbbit szerintem Kázmér megoldaná, Dybalat meg ha fejben ott vannak Ramosék akkor ők is megoldják.Ettől függetlenül sztem szívnánk ellenük. Úgyhogy inkább a döntőben, ahol egy meccs alatt sztem meglehetne ellenük talán.
-
Most is, meg az odavágón is látszott, hogy Higu sehol sincs. Még én is gyorsabb vagyok nála. Khedria meg hát... Ettől függetlenül sztem szívnánk ellenük. Úgyhogy inkább a döntőben, ahol egy meccs alatt sztem meglehetne ellenük talán.realistahuni írta:Az komoly erősítés a Juvénak.Khedira nem lehet ott eltiltás miatt.
Én amúgy Juvét nyomtam, egyrészt világéletemben utáltam őket, sokat szívtunk ellenük, úgyhogy jól esne bosszút állni, meg a Higu-Khedira kettőst helyretenni, mert már akkora hype van körülöttük, hogy engem idegesít, holott aki követte a madridi karrierjüket az tudja jól, hogy óriási fék mindkettő, attól, hogy ilyen gyenge olasz bajnokságban vitézkednek még nem tanultak meg focizni azért.
- realistahuni
Az komoly erősítés a Juvénak.Khedira nem lehet ott eltiltás miatt.
Én amúgy Juvét nyomtam, egyrészt világéletemben utáltam őket, sokat szívtunk ellenük, úgyhogy jól esne bosszút állni, meg a Higu-Khedira kettőst helyretenni, mert már akkora hype van körülöttük, hogy engem idegesít, holott aki követte a madridi karrierjüket az tudja jól, hogy óriási fék mindkettő, attól, hogy ilyen gyenge olasz bajnokságban vitézkednek még nem tanultak meg focizni azért.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Péntek 12:00.Karim the king írta:Mikor lesz a sorsolás?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Mikor lesz a sorsolás?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Juanfran is ki kell hogy hagyja az első elődöntőt sérülés miatt.
Khedira nem lehet ott eltiltás miatt.
Khedira nem lehet ott eltiltás miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Biztos összejött neki a mix. Real továbbjutás és Barca kiesés.Realista24 írta:Neymar Oriasi volt. Belenyúlt a szemébe hogy jöjjön ki könny, nem sikerült ezért inkabb a fejére húzza a pólót...dzsi91 írta:Na jólvan ez a nap valami zseniális volt,iszonyat szórakoztató.
A juve nemet mondott a futballtörténelemre
-ennek ellenére tényleg mint ahogy írtátok ezek szinte elvárták,hogy majd kapják a tiziket meg a segítséget.Ezekre én már szavakat nem találok,elhiszem hogy vannak normálisak odaát,sőt tudok is párat nevén nevezni de nem hiszem el,hogy nem fordul ki a bele attól amit a játékosok es a klub jelenleg képvisel...
Apropó, hamár piké felhozta,beszéljünk az értékekről.Fekszik egy juvés,nem rúgják ki a közönség tapsol.Ezzel nem lenne baj,ha a szép időkben 5-0nál messi nem pacsizna kapusokkal 11es gól után meg nyomatnák az ál fair play szarságokat... ha minden szép megy a kép mutatás,de ha gebasz van az anyjukat is megtosznák...Az ilyentől hánynom kell,a sok hulye meg nem is látja...
-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a vége GG
-és ez a neymar sírás a végén lehet üldözési mániás vagyok,próbálkozott szerencsétlen,de ez a műdráma tuti a tinilapoknak szólt,mintha a 90ik percben bukott volna vb döntőt.
Szép munka volt igazán szórakoztató előadás,mint csöves aki egyszer kap egy százast aztán másnap megy utánad az ezresért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gianluigi Buffon's Champions League campaign:
9 games
7 clean sheets
2 goals conceded
An.ád
Most clean sheets in Champions League history:
Iker Casillas (54)
Edwin van der Sar (50)
Petr Cech (47)
Gianluigi Buffon (46)
9 games
7 clean sheets
2 goals conceded
An.ád
Most clean sheets in Champions League history:
Iker Casillas (54)
Edwin van der Sar (50)
Petr Cech (47)
Gianluigi Buffon (46)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Keci-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a vége GG
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"