Ez a két kép sztem több mindent elmond...KAG írta:Mpabbe amúgy volt nálunk próbajátékon vagy mit csinál ezen a képen realos melegítőben?
link
link
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 20., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 14:54
Volt igen, 14 évesen.doncsontos írta:én úgy olvastam talán 1 hétig volt próbajátékon, és meg is akartuk venni, de Ő inkább maradt még franciába, szóval alap, hogy itt a helye jövőre.KAG írta:Mpabbe amúgy volt nálunk próbajátékon vagy mit csinál ezen a képen realos melegítőben?
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 20., csütörtök 14:48
én úgy olvastam talán 1 hétig volt próbajátékon, és meg is akartuk venni, de Ő inkább maradt még franciába, szóval alap, hogy itt a helye jövőre.KAG írta:Mpabbe amúgy volt nálunk próbajátékon vagy mit csinál ezen a képen realos melegítőben?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 20., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 13:45
Szerintem sem komoly. Viszont az nem jó, hogy már másodszor sérül meg viszonylag komolyabban egy szezon alatt...De szerencsére nem olyan jellegűek ezek a sérülések, amik feltétlen kihatnak a további karrierjére, de nem egy Nacho ilyen szempontból.Szerintem ez nem elvégre combhajlító izomról van szó. De majd valaki kijavít.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 20., csütörtök 13:44
Maradjunk egynél, de az viszont totálba les volt.rolandantal írta:A két les-gól már csak olaj volt a tűzre, ami azt a vitát illeti, ami kerekedett a meccs után, de a végső következtetésem az, hogy megérdemelten jutott tovább a Madrid, a bírói teljesítmény nagyon pocsék volt és kár vitázni már a megtörténteken.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 13:42
Szerintem ez nem elvégre combhajlító izomról van szó. De majd valaki kijavít.csabi* írta:nem értek hozzá szóval most így félve megkérdezem, ez mennyire karriergyilkos sérülés?Realista24 írta:
Semimembranosus muscle - félighártyás izom.
Részleges szakadásról olvasok most.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 20., csütörtök 13:36
nem értek hozzá szóval most így félve megkérdezem, ez mennyire karriergyilkos sérülés?Realista24 írta:
Semimembranosus muscle - félighártyás izom.
Részleges szakadásról olvasok most.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 20., csütörtök 13:35
De mit gondolnak az ilyenek, hogy majd ujrakell jatszani vagy mi foglalkoznanak azzal hogy 180 percig szinte egy ertelmes vegig vitt tamadasuk nem volt.El Unico írta:Europa most nem nagyon szereti a Viktorokat, de tovabbmentunk es ez a lenyeg. Egesz nap elvezettel olvasom sokak vergodeset. A merkozes osszefoglalojat meg tizedjere neztem meg, hidegrazos
Ancelotti is kaphat buntetest a birozasert, Vidalekat meg tobb meccsre is eltilthatjak, az ilyen nyilt kirohanasokat nem nezik jo szemmel. Plane, ha rendori beavatkozas is kellett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 13:24
Semimembranosus muscle - félighártyás izom.Nika91127 írta:Basszus... Izom/szalag?...Realista24 írta:BRÉKING!
Vallejo szezonjának vége, szakadás van a bal lábában. Most repül Madridba, hogy egyeztessen az orvosokkal. A nyári EB is veszélybe került.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 13:15
Egy gigantikus klubról beszélünk, csak bevannak 'tanítva' egyes hevesebb vérmérskétletű játékosai, hogy adott helyzetben, hogyan kell viselkedni és nyilatkozni. Habár nem is tudom miért, de Vidal-ból kinézném..peto.isti írta:Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt egy spanyol pletykalap állította csak. A Bayern hivatalosan is cáfolta és jogi lépéseket is tesznek az újság ellen. Továbbá erősíti a dolgot, hogy az UEFA sem indított fegyelmi eljárást egyetlen Bayern játékos ellen sem.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. április 20., csütörtök 13:08
Basszus... Izom/szalag?...Realista24 írta:BRÉKING!
Vallejo szezonjának vége, szakadás van a bal lábában. Most repül Madridba, hogy egyeztessen az orvosokkal. A nyári EB is veszélybe került.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 20., csütörtök 8:46
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt egy spanyol pletykalap állította csak. A Bayern hivatalosan is cáfolta és jogi lépéseket is tesznek az újság ellen. Továbbá erősíti a dolgot, hogy az UEFA sem indított fegyelmi eljárást egyetlen Bayern játékos ellen sem.dzsi91 írta:Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 8:28
A bíró nem írta bele a mérkőzés jegyzőkönyvébe, hogy inzultálták volna. Vagy nem volt ilyen, vagy élveztedzsi91 írta:Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:45
Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:39
Ja, rendőrök mentek megvédeni Vityáth3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 19., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:33
Előfordul, hogy egy sima bajnoki után felületesen nyomatom esetleg a fordítást, de egy ilyen meccs után illik több forrásból dolgozni, a későbbi félreértések elkerülése miatt. Meg bevallom, magam is nehezen hittem el, hogy ilyeneket mondott.dzsi91 írta:
Nem lehet rajtatok fogást találni
Nade nembaj Carlo, a duodecima ünnepségre énekelhetne egy nadas mas-t acapella részese volt ő is ha végül sikerülne
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem