Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 21., péntek 10:34

Ronaldo09 írta:Nekem meg az a véleményem erről a tapsikolásról,hogy had csinálják csak katalóniában a jófiúk csapatának jófiú szurkolói.Persze ha kihajtják a belüket a pályán és úgy szenvedünk vereséget,nyílván jár a taps,de alapvetően a vereséget tappsal jutalmazni távol áll tőlem.Rómában sem tapsolták meg a veszteseket,se Spártában csak a legritkàbb esetben.Ez pedig egy oda-visszavágós párharc volt és az első meccsen megint 0ák voltak,ha katalán lennék,biztos nem tapsikolnék a lélektelen játékhoz amit kis túlzással már minden màsodik meccsen lehoznak.Nekem külön tetszik,hogy ennyire szigorú a stadion,és bár néha túlzásba esnek,de számomra ez az igényesség és kegyetlenség minőséget jelez.Jelzi azt,hogy itt tényleg csak a legjobbaknak van helyük és nem számít ki vagy,mit tettél eddig,ha elgyegültél,nincs helyed tovább az oroszlànok között.Szerintem ettől válik a Bernabeu szeretete igazán értékessé,hogy ennyire mulandó.Mint ahogy a szerelem,amely csapodár és illékony,sokkal értékesebb annál amit tudsz hogy mindig a tiéd marad.De persze ez beállítottság kérdése is.
Ez tetszett, pacsi. :agree:

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. április 21., péntek 10:30

Nekem meg az a véleményem erről a tapsikolásról,hogy had csinálják csak katalóniában a jófiúk csapatának jófiú szurkolói.Persze ha kihajtják a belüket a pályán és úgy szenvedünk vereséget,nyílván jár a taps,de alapvetően a vereséget tappsal jutalmazni távol áll tőlem.Rómában sem tapsolták meg a veszteseket,se Spártában csak a legritkàbb esetben.Ez pedig egy oda-visszavágós párharc volt és az első meccsen megint 0ák voltak,ha katalán lennék,biztos nem tapsikolnék a lélektelen játékhoz amit kis túlzással már minden màsodik meccsen lehoznak.Nekem külön tetszik,hogy ennyire szigorú a stadion,és bár néha túlzásba esnek,de számomra ez az igényesség és kegyetlenség minőséget jelez.Jelzi azt,hogy itt tényleg csak a legjobbaknak van helyük és nem számít ki vagy,mit tettél eddig,ha elgyegültél,nincs helyed tovább az oroszlànok között.Szerintem ettől válik a Bernabeu szeretete igazán értékessé,hogy ennyire mulandó.Mint ahogy a szerelem,amely csapodár és illékony,sokkal értékesebb annál amit tudsz hogy mindig a tiéd marad.De persze ez beállítottság kérdése is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:54

CS0ki írta:
Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
Leszarom a zászlójukat.

Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.

Nem értelek, mindegy. Szerencsétlen Bernabéu folyamatosan ekézve van...aztán a 80% csak az újságból tájékozódik, meg a netről. 300 paraszt kifütyül valakit, akkor már ráhúzzák az egész stadionra. Mindegy, elengedem a témát. Felőlem gondolhatja mindenki, hogy parasztok Madridban, meg 80ezer kínai van hétről hétre, bezzeg máshol...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 21., péntek 9:49

Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
Leszarom a zászlójukat.

Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:17

CS0ki írta:
Realista24 írta:
Volt mar ra példa.

Sima vereség, kiesés után? Mikor?

Ezt még a témához, ha már Piqué nap van,

Pique exactly a month ago on Camp Nou jeering Andre Gomes: "People who whistle players before they've kicked a ball should stay at home."

Az elveszített hazai kupadöntőn is megtapsoltuk a csapatot, a Juve elleni kiesésnél sem anyáztak, max Moratát.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:14

https://twitter.com/cr_nitros/status/855055926218371073

TÖBB
MINT
EGY
KLUB

A Time magazin szerint Neymar a legbefolyásosabb focista, generációnként egy ilyen születik. :lol: :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 20., csütörtök 18:55

rashidm írta:
csabi* írta: ja, frissen belevezeti az első emberbe
Aztán végigkocogja a maradék 30 percet. :mrgreen:
Erre nem latok sok eselyt.. Persze csak azert, mert Zidane-nak a 60. percben kene cserelnie. :mrgreen:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 20., csütörtök 17:39

Nekem nem lenne semmi bajom egy X-el...kikapni viszonz nem szabad!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 17:28

Realista24 írta:
Volt mar ra példa.

Sima vereség, kiesés után? Mikor?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 17:18

CS0ki írta:
De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.

Amúgy most Pique megint pofázott, amit nem neki kéne, de ebben speciel van valami. Meg is akartam említeni, hogy a barca szurkolók jó fejek voltak, sima kiesés ellenére rendesen megtapsolták a csapatot a végén. Ilyet nálunk valahogy nem tudok elképzelni...
Volt mar ra példa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 17:15

De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.

Amúgy most Pique megint pofázott, amit nem neki kéne, de ebben speciel van valami. Meg is akartam említeni, hogy a barca szurkolók jó fejek voltak, sima kiesés ellenére rendesen megtapsolták a csapatot a végén. Ilyet nálunk valahogy nem tudok elképzelni...

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 15:26

csabi* írta:
rolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
ja, frissen belevezeti az első emberbe
Hát figyeljetek, végülis nekünk az lenne a legjobb forgatókönyv, de majd eldől vasárnap, hogy mi lesz.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 14:56

csabi* írta:
rolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
Aztán végigkocogja a maradék 30 percet. :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 20., csütörtök 14:56

Kép

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. április 20., csütörtök 14:40

Én sem kezdetném Balet, de nem mi vagyunk az edzők.
Ha nem azt csináljuk, mint ősszel a Camp Nou-ban, tehát visszaállunk, aztán várunk, mert nekünk jó az X, akkor megverhetjük őket könnyedén is akár. Valamikor a meccsen kell tolni egy minimum 10-15-perces presszinget és nem akkor amikor már esetleg hátrányban vagyunk.
Ők biztos jönni fognak az elején, ahogy a Bayern is jött kedden. Reméljük Casemiro most bírja az iramot majd az elején, mert ha lehoz egy olyat, mint a Bayern ellen, akkor gyorsan szarban lehetünk.
Modrictól meg Kroostól egy hasonló extra kell a győzelemhez, mint kedden.
Ronaldo meg tőlem lehet szar megint, csak rakjon el két gólt aztán csókolom.
De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor talán a bajnokság utolsó szakaszában több lehetőséget kapna a Kovacic, Asensio, Isco, Morata és társai féle vonulat, mert azért az a csapat is bőven képes megverni ebben a ligában szerintem bárkit és jó lenne ha a nyáron nem távozna éppen Kovacic vagy Isco a kevés lehetőség miatt...

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 14:38

Sztem ne játsszon. Isco-Asensio-LV lehozza azt amit ő.

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 14:35

Realista24 írta:Bale edzett, teljesen normálisan, 90%, hogy kezdő lesz.
No, ha jól felkészült állapotban (mint mentális mint fizikai) áll majd fel a csapathoz, akkor komoly veszélyt jelenthet. Pláne akkor amikor Alba felzárkózik egy támadásunkhoz, és egy kontrából a szélen elrobog a vadló.
Tádám írta:Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő.. :D
Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 20., csütörtök 14:33

Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő.. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 20., csütörtök 14:31

Eküszöm most először nem örülök neki, hogy valaki végre felépült.
Talán Khediránál volt még ilyen...

Isco és Asensio is sokkal jobban le tudná hozni helyette.
ZIDANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 20., csütörtök 14:30

Döntetlenre nyomtam.A szivem mélyén azt szeretném,hogy megsemmisítsük őket és porig alázzuk mindet.De 120 perc a bayern ellen,ők nem igazán hajtották túl magukat és az x is jó nekünk.Zz amúgy sem az a bátor edző.Ha nekik esnénk biztos,hogy bedarálnánk őket de szerintem inkább a biztonságra megyünk majd.

Meghát nekik ez az utolsó tétmeccsük idén,felszívják magukat.Mondjuk egy gyors góllal tuti összeomlanának.

Kikapni nem szabad,egy x-el lecsorogna a liga.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: