Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. április 21., péntek 7:58

Münchenben ha kap egy laza 5 öst a Bayern egy szőt nem szolhat.. ott ki kellett volna vègezni oket..ugyanakkor azt is elismerem hogy szerencse is volt mert ha berugja Vidal a kamu 11est ki tudja hogy alakul..de nem rùgta be szerencsère

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 7:17

Koplárovics írta:
Elképesztő ferdítések mennek ezen a fórumon. A műsort én is láttam, Várhidi pedig a következőket mondta, még mielőtt a Sport tv-t is 444 színvonalú álhírterjesztőnek minősítitek, mint amit néhányan az idézett másfél sornyi utánajárás után már néhányan el is kezdtetek moderátorostul. Szó szerint hazugságot írt tibi18, minősíthetetlen...

Várhidi azt mondta, hogy a Kassai nem láthatta, mert a mezőnyben volt. A partjelző sem láthatta, mert a védőkkel helyezkedett egyvonalban, ami teljesen jó helyezkedés, viszont Marcelo villámsebességgel került a védelem mögé és egyből passzolt CR-nek, és ezt a tempót nem vehette fel a partjelző, erre a megoldásra nem is számíthatott, nem okolható. Egyébként is centimétereken múlt.
Parancsolsz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 21., péntek 7:00

Jó, hogy ezzel foglalkoztok. Első félidőben a helyzetek száma kB. 5-1 volt. Max a hülyék nem ismerik el. Marcelo Thiago elé beugrott és mentett. Aztán Kroos, Isco, CR lövések tisztán fölé, mellé, Neuer védett leosztasban kb..

És vegyük az első hibát, 48. perc Vidal elkesve ferugja Casemirot. Kassai valószínűleg itt nem akart "belenyulni", pedig tök egyértelmű és jogos lap lett volna. Ettől kezdve meg mindegy mi történt, mivel 10 emberrel ez a München se védekezni, se támadni nem tudott.

De ezekutan Casemiro 11-e jogos volt, elmaradt egy piros. Aztán jött Ramos öngólja, ahol Lewa mozgott lesrol a labdára, ergo kifelé szabad. Volt még a véleményes Lewa les, ami esélyes, hogy centiken múlott, de nem volt perdonto kép róla, ezt még hibának se mondanám, akármit fújt volna. Vidal szerintem a kiállításánal szabálytalan volt, mondjuk nem sárgát erően, de azért tett eleget. Itt kiternek rá, hogy egy agyhalott, két meccsen 4-5 sárgás megmozdulasa volt. Ráadásul fele szükségtelen is Martinez faultjaival ellentétben. Ronaldo második gólja vitathatatlan. Casemiro felrugasa 11es, Ronaldo 3. láttam olyan képet, amikor marcelo lábát elhagyja a labda és nem akkor indítja a mozgást, abból ez egy minimális les volt, még talán bele is fért volna.

Szóval a Real csalozokhoz szólok. A Bayern téves ítéletek nélkül a hosszabbítást nem éli meg. A hosszabbításban meg 2-1 a javunkra a hibák száma.

Sport 1-gyel törődni meg tényleg nem érdemes. Még, ha jók vagyunk se ismerik el teljes mértékben, hanem megmagyarazzak, hogy az ellenfél hibája gyenge játéka, ami miatt nyertünk.

A legjobb az egészben, hogy nem egy látványos a jatekokunk, amiből azt hiszik, hogy szarok vagyunk. Pedig reálisan nézve a Bayern egy szót sem szolhatott volna, ha a két meccs alatt mondjuk 12-5 lett volna az eredmény.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 21., péntek 3:30

Koplárovics írta:
Elképesztő ferdítések mennek ezen a fórumon. A műsort én is láttam, Várhidi pedig a következőket mondta, még mielőtt a Sport tv-t is 444 színvonalú álhírterjesztőnek minősítitek, mint amit néhányan az idézett másfél sornyi utánajárás után már néhányan el is kezdtetek moderátorostul. Szó szerint hazugságot írt tibi18, minősíthetetlen...

Várhidi azt mondta, hogy a Kassai nem láthatta, mert a mezőnyben volt. A partjelző sem láthatta, mert a védőkkel helyezkedett egyvonalban, ami teljesen jó helyezkedés, viszont Marcelo villámsebességgel került a védelem mögé és egyből passzolt CR-nek, és ezt a tempót nem vehette fel a partjelző, erre a megoldásra nem is számíthatott, nem okolható. Egyébként is centimétereken múlt.
Most nézem.

1.A sport tv-t bármilyen színvonaltalan álhírterjesztő oldal fölé helyezni nagyobb ferdítés mint bármi.

2.Várhidi következtetéseket akart abból levonni,hogy míg Marcelo elküldte kapálni a bayern teljes védelmét addig CR 15 méteres lesről sétált vissza ami tök lényegtelen mivel akkor még nem kapta meg a labdát.Az a várhidi aki előtte kijelentette,hogy egy ilyen meccsen nem állítok ki a 84ik percben senkit bármi van(!)mer bl meg rangadó :lol: hát ilyen alapon mehetek vezetni a bl-be, énse állítok majd ki senkit bármi van, mert cseszett nagy rangadó :lol:

Most drága iván barátunkhoz már nemtudok mit hozzá fűzni, agyon lettünk verve,ezt mind a 2 db kapura lövésük alá is támasztja :lol: de neki már elnézem az ilyeneket.

De tetszett,ahogy minden szituációt kassai szemszögéből közelítettek meg, aztán abból döntöttek.Kassai(és társai) nem láthatta,hogy Ramos öngóljánál Lewandowski lesen volt ezért az nem les :D Robbennél bezzeg megállapítják a kontaktot a mikrométerekből :mrgreen:

Münchenben éltetni kéne kassait(szerintem éltetik is az allianz mosdójában ahol nem látja senki)...Most hagyjuk is,hogy ezt az öreguras bayernt nagy valószínűséggel 11 a 11 ellen is bedaráljuk a hosszabbításban(persze nem 3 góllal) de ez annyira kapóra jött most nekik.A szertárostól Vidalig és Ancelotti-ig, mindenki elő lett volna véve odahaza,hogy ez mégis mi a túró volt? Most,hogy Guardiola nincs, de még mindig van weltklasse manschaft meg edző is nem nagyon let volna mire fogni ezt a spanyol gombócot és azt a 4 kapura lövést.

Ezzel kb az egész csapat valami hősi halált halt, és nem kell elővenni Vidalt,Ancelotti-t a vezetőséget meg senkit,hogy mégis ,hogy a rákba zúgnak ki zsinórban negyedjére a 3 spanyol ellen úgy hogy ők elvileg top 3 meg korszakos bayern.

Barsza meg boldogan áll be ilyen dolgokba, lehet takarni a péesgémeccset meg csalózni a Real-t.

Megnéztem Rummenige beszédét(ami nem nyilatkozat hanem ilyen vacsora szerű fingom sincs mi)... háát :lol: Az a parasztvakítás, majdnem elsírta magát ahogy a hős Hummelsről beszélt aki sérülten játszott meg arról,hogy mennyire át lettek b.szva :lol: Felsorolta minden sérelmüket tapsvihar kíséretében azt hittem,hogy majd a végén Kahn és Effenberg is besétál egy életnagyságú kassai babával és a szart is kiverik belőle :lol:

RABLÁS.kiáltotta a korszakos bayern miután kiestek 4 kapura lövéssel, 2 11essel meg egy öngóllal 6-3as összesítésben majd mindenki visszavonult.

Auf wiedersehen La Bestia Negra :agree: :'( :ike: :banplz: 1-0,0-4,1-2,4-2
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Koplárovics

HozzászólásSzerző: Koplárovics » 2017. április 21., péntek 1:19

tibi18 írta:
Remy írta: Várhidi megmagyarázta, hogy lehetett látni, hogy Ronaldo, Marcelo passzanal lesen van, hiszen előtte 15 méteres lesen volt stb. stb.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 20., csütörtök 21:51

tibi18 írta:
Remy írta:A kiállításig a Bayern állt továbbjutásra, MIVAN? :lol:
Az egész meccsen a Bayern dominált, a Real sehol nem volt, csak a kiállítás után!

Várhidi megmagyarázta, hogy lehetett látni, hogy Ronaldo, Marcelo passzanal lesen van, hiszen előtte 15 méteres lesen volt stb. stb.
És akkor csodálkozom amikor egy barcás marketingessel nem bírok zöld ágra vergődni, mert kérdezi tőlem: A kiállításik ki áll továbbjutásra? Mondom a Real. Azt mondja akkor nincs miről beszélni... mondom Mi a va?? :lol: :lol:

Próbáltam én magyarázni, mondtam én már mindent, annyit mondott, nem számít hány kapura lövés volt és hány akció góljuk, önerőből jöttek vissza... mondom jó van, folytasd csak hátha mondasz valami értelmeset is. :lol:

Komolyan mondom olyan parasztvakítás megy, és úgy beállítanak minket csalóknak, elképesztő. MAGYAR SZENNYSZAKÉRTŐK és MÉDIÁNAK hála! Meg az ilyen játékosoknak, mint Vidal, akinek a kezében volt az egész, aztán elcseszi és rablásról beszél... Jézus... :lol:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 20., csütörtök 19:42

Ez olyan mint az oldal fb poszt alatti kommentek..80% eladna kroost 20 millaert es jamesre epiteni a jovo realmadridjat...csak onhergelesre valok ezek a dolgok :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 19:30

Mondjuk én pont nem nézem az ilyen fasságok miatt, be is írjátok, hogy aki teheti ne nézze, de csak írjátok miről van szó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 20., csütörtök 19:28

András93 írta:
Akkor a legnagyobb bírói hiba az volt, hogy a 90. perc után 2x15 hosszabbítás következett. :D
:lol: :lol: :lol: nap hsz-e. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 20., csütörtök 19:19

Azert a Bayerneseknek sikerult kiraly mod elhitetni a mediaban, hogy tobbet tamadtak volna mint egy Las Palmas a jobb napjain, pedig nem igy volt. :kivagyhe:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2017. április 20., csütörtök 19:15

Akkor a legnagyobb bírói hiba az volt, hogy a 90. perc után 2x15 hosszabbítás következett. :D

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 20., csütörtök 19:14

Az egész meccsen a Bayern dominált, a Real sehol nem volt, csak a kiállítás után!

Várhidi megmagyarázta, hogy lehetett látni, hogy Ronaldo, Marcelo passzanal lesen van, hiszen előtte 15 méteres lesen volt stb. stb.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 20., csütörtök 19:09

A kiállításig a Bayern állt továbbjutásra, MIVAN? :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 20., csütörtök 19:03

Hányok a sport1-től! Ha nyugodtak akartok maradni ne nézzétek vissza ezt az Út Cardiffba című műsort.. hegyi, várhidi.. ezek a szakértők.. ezek mondják a tutit.. :shutup:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 19., szerda 20:24

A hsz-em második felében azt fejtegettem, hogy a kaput elkerülő lövés sok esetben nagyobb helyzet, mint a kaput eltaláló. Thigago blokkolt lövése például nem számított kaput eltalálónak, pedig ha nincs a blokk, akkor gól, a lepattanót pedig Robben vágta mellé, szintén óriási helyzetben. Na, ez 0 kaput eltaláló lövés. Az 54. percben Vidal óriási helyzetben emelt a kapu fölé. Lewandowski téves leshelyzete szintén komoly lehetőség (lett volna). A 11-2 szépen mutat, de a 11-ből 6 a kiállítás után jött. Az összes lövés 18-18 volt a kiállítás pillanatában, szerintem ennél kiegyenlítettebb nem nagyon lehet idegenben a Real ellen.
Ez igaz, nem feltétlen mérvadóak a számok. Viszont az, hogy a Bayern 210 perc alatt képtelen volt akciógólt lőni az nagyon ciki. Úgy hogy a Realnak is volt már erősebb védelme. És az is tényként lehet mondani, hogy a Neuer sok-sok ziccert hárított, míg Navas gyakorlatilag semmit nem védett a két meccs alatt. Kassai vagy inkább a partjelzők gyengék voltak, de szerintem a Real volt a jobb a párharcban, ha Kassai normálisan fúj, akkor is a Realnak állt volna a zászló.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 19., szerda 20:16

H.E.H.E. írta:
többet most nem tudok mondnani.
De kár.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 19:45

H.E.H.E. írta:KI NEM UGRÁL NEM REALISTA
HEJ
HEJ
KI NEM UGRÁL BEKAPHATJA
HEJ
HEJ

leszarom hogy tele van a sajtó meg a faszbuk meg az összes csapat drukkere hogy igazságtalanul jutottunk tovább.
egyrészt grat viktornak, így kell meccset vezetni, hogy mi jöjjünk ki győztesen,
másrészt leszarom, zsinórban fasztudjahanyadjára vagyunk elődöntőben, és basszamegakutya, megnyerjük.
ezt is, meg azt a malac bajnokságot is.

Hehe még mindig részeg... :lol:

misafeco
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 19., szerda 19:42

Red Byron írta:
misafeco írta: A tavalyi Atletico elleni visszavágónkon meg 11-4, (33-7 a kapuralövés), mégis kiestünk a francba.

Amúgy nem nagyon szeretem ezt a kaput eltaláló lövés statisztikát, mert egy könnyed csemege a kapusnak ugyanannyit nyom, mint egy védhetetlen ziccer. A Bayernnek megvoltak a lehetőségei, még több is, mint amennyire a Bernabeuban számítani lehetett. Kiharcoltuk a hosszabbítást is, ez is több, mint amire számítani lehetett. 1-2-nél felcsillant a remény, aztán Vidal kiállíttatta magát, és az egész meccses meló ment a kukába.
Nem értek egyet. A Bayernnek két, azaz KÉT kapuramenő lövése volt. És ebben benne volt a 11-es is. Akkor mégis hogy juthattak volna tovább? Ha még lő pár öngólt a Real? A két meccs alatt, amennyi tutti ziccert kihagyott a Real 6-7 gól is volt a két csapat között.
Kár, hogy nem erről beszéltem. Az, hogy a Bayernnek megvolt az esélye a továbbjutásra, az független a kaput eltaláló lövések számától. Ők éltek a lehetőségekkel, a Real meg általában nem. A foci nem pontozásos sportág, ha öngóllal nyersz, akkor azzal, senkinek nem lehet egy szava sem.

A hsz-em második felében azt fejtegettem, hogy a kaput elkerülő lövés sok esetben nagyobb helyzet, mint a kaput eltaláló. Thigago blokkolt lövése például nem számított kaput eltalálónak, pedig ha nincs a blokk, akkor gól, a lepattanót pedig Robben vágta mellé, szintén óriási helyzetben. Na, ez 0 kaput eltaláló lövés. Az 54. percben Vidal óriási helyzetben emelt a kapu fölé. Lewandowski téves leshelyzete szintén komoly lehetőség (lett volna). A 11-2 szépen mutat, de a 11-ből 6 a kiállítás után jött. Az összes lövés 18-18 volt a kiállítás pillanatában, szerintem ennél kiegyenlítettebb nem nagyon lehet idegenben a Real ellen.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 19., szerda 19:38

KI NEM UGRÁL NEM REALISTA
HEJ
HEJ
KI NEM UGRÁL BEKAPHATJA
HEJ
HEJ

leszarom hogy tele van a sajtó meg a faszbuk meg az összes csapat drukkere hogy igazságtalanul jutottunk tovább.
egyrészt grat viktornak, így kell meccset vezetni, hogy mi jöjjünk ki győztesen,
másrészt leszarom, zsinórban fasztudjahanyadjára vagyunk elődöntőben, és basszamegakutya, megnyerjük.
ezt is, meg azt a malac bajnokságot is.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 19:28

hunmadridista írta:Amúgy az a nevetséges, hogy ez a tegnapi egy hatalmas nagy meccs volt...egy igazi BL rangadó, ami akár döntőnek, vagy elődöntőnek is elment volna...mégis úgy fog bevonulni a történelemkönyvekbe, mint a BL történetének egyik legnagyobb csalása... :-(
Na ez a bosszantó...meg, hogy megint mi vagyunk a világ legnagyobb sz@rdarabja :(
Valahogyan el kell terelni a figyelmet a PSG- Barca meccsről, és pont ez most kapóra jött. Nagyobb csalást csináltak ebből a meccsből, mint abból, ez a vicc... micsoda stratégia. :mrgreen: :lol:

Vissza: