1. Nem akarok vitatkozni, de igazából az tényleg kit érdekel, hogy hány kapura lövése van valakinek? Tudtommal a fociban csak a gólok számítanak (milyenségétől függetlenül ugyanúgy annyit ér egy szögletgól mint egy akciógól stb...), s abból a kiállításig ugyanannyi volt mind a két csapatnak. Lehet a kapura lövési arányod 100-1 is, ha a meccs 1-1-re áll. Nem volt jó a Bayern ez azért vitathatatlan, aláírom, de ettől függetlenül ha nem játszol jól még továbbjuthatsz, ha szerencséd van. Miért ne lehetne szerencséd... (Lásd Chelsea 2012 menetelése gyakorlatilag az egész egyenes kiesésben)L.Miki írta: És akkor csodálkozom amikor egy barcás marketingessel nem bírok zöld ágra vergődni, mert kérdezi tőlem: A kiállításik ki áll továbbjutásra? Mondom a Real. Azt mondja akkor nincs miről beszélni... mondom Mi a va??
Próbáltam én magyarázni, mondtam én már mindent, annyit mondott, nem számít hány kapura lövés volt és hány akció góljuk, önerőből jöttek vissza... mondom jó van, folytasd csak hátha mondasz valami értelmeset is.
Komolyan mondom olyan parasztvakítás megy, és úgy beállítanak minket csalóknak, elképesztő. MAGYAR SZENNYSZAKÉRTŐK és MÉDIÁNAK hála! Meg az ilyen játékosoknak, mint Vidal, akinek a kezében volt az egész, aztán elcseszi és rablásról beszél... Jézus...
2. Szerintem csalónak senki nem állít be titeket. Egyrészt nyilván semmi közötök a bírói tévedésekhez, teljesen érthető, hogy Ronaldo nem fogja azt mondani, hogy ne adjátok meg a gólomat mert fél méteres les volt. Mint ahogy Vidal sem azért rúgta fölé az első meccsen a kamubüntetőt, mert megszólalt a lelkiismerete. Az ilyen esetekkel mindig az elszenvedett csapat szurkolói foglalkoznak (lásd én) illetve azok akik utálják azt a csapatot aki kárára tévedtek. Ha eldöntitek az egész párharcot az első meccsen, amire volt esély, akkor most kutya nem foglalkozna ilyen kérdésekkel, de mivel a Bayern a szerencsének köszönhetően (illetve annak hogy a világ legjobb kapusa a birtokukban van) kihúzta azt egy minimális 2-1-es vereséggel, így jött egy újabb nyitott meccs ahol megvolt az esély. Lehetséges, ha nem állítják ki Vidalt akkor is sima 4-2 a hosszabbítás, ez abszolút benne van. De azt is látni kell, hogy úgy belemenni a hosszabbításban, hogy az idegenben lőtt gólok miatt a Bayernnek duplázódnak a góljai, azért az elég neccessé tette volna a madridiaknak a meccset.
3. Azért nem csak a magyar média tolja ezeket a dolgokat. Bizony Európa legkomolyabb szaklapjai is kiemelik Kassai tevékenykedését, mert akárhogy nézed volt két csapat. Az egyik sokkal több kapura lövéssel a másik kevesebbel, de döntetlenre állt a párharc, s ezt döntően befolyásolta két hatalmas hiba. (Vidal kiállításának jogossága nyilván megint egy más kérdés, van aki szerint nem az, van aki szerint az)
The Telegraph: "Ronaldo mesterhármasa ellenére a bírói hibák játszották a főszerepet."
Corriere dello Sport: "Botrány a Real körül! A játékvezető kiejtette Ancelotti Bayernjét. Egy groteszk kiállítás Vidalnak, miközben Casemiro a pályán maradhatott. Ronaldo egyértelmű leshelyzetből lőtte a mindent eldöntő gólt."
Corriere della Sera: "Ancelotti csapata komoran küzdött, de a küzdésük a hibás döntések miatt megfeneklett."
Tuttosport: "A Real segítették abban, hogy kiejtse a nagyszerű Bayernt. Szabálytalan piroslap Vidalnak és két lesgól Ronaldónak."
Gazzetta dello Sport: "Ronaldo & Ajándékok. Kassai katasztrofális. A Bayern emberhátrányban megtizedelve. Cristiano: két lesgól. Kassai pusztító, a segítői még inkább."
La Repubblica: "Ronaldo nem kegyelmezett Ancelottinak és elsüllyesztette a Bayern hajóját a magyar bíró segítségével, aki erősen a spanyolok szájíze szerint befolyásolta a mérkőzést. A Bayern kiesett, de becsületettel."
Sport: "A Real botrányosan ment tovább. a bíró jogtalanul küldte le Vidalt a pályáról. Rajtaütöttek a Bayernen, történelmi rablás. A Bayern közel volt az elődöntőhöz. Münchenben senki sem fogja elfelejteni a magyar játékvezető teljesítményét."
Marca: "Arturo Vidal kései piroslapja tette lehetővé, hogy a Real levadássza a Bayernt a hosszabbításban."
AS: "Nem lehet kétséges, hogy a házigazdák Kassai Viktor néhány vitás ítéletéből profitáltak, mielőtt még kezelni tudták volna a Bayern bátor fellépését."
L'Equipe: "Ronaldo mesterhármast szerzett, miközben Kassai játékvezetése vitatott volt."
Daily Mail: "Arturo Vidal felizgatta magát a "bohóc" játékvezető miatt, aki "ellopta" tőlük az elődöntőt. Kegyetlen volt a Bayern számára, hogy Arturo Vidal kiállításán túl még azt is sérelmezhetik, hogy Ronaldo második és harmadik gólja les volt."
Na mindegy, ez van. Mi majd próbálkozhatunk jövőre , nektek meg további sok sikert.