HAHANavamiro írta:Morata is hozza azt amit lewa egyebkent, maradjunk ennyiben.
nézz meg egy Morata majd egy Lewandowski labdalevételt és már ott lesz 50milla különbség alaphangon
Müllerrel kicsit jogosabb lenne az összehasonlítás
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. április 21., péntek 13:54
HAHANavamiro írta:Morata is hozza azt amit lewa egyebkent, maradjunk ennyiben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 21., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 21., péntek 13:54
Ja es aztan lerugjak, mint Jeset, aki mellesleg nem is egy serulekeny jatekos, es off.Remy írta:Egetrengető, de kicsit túl kell nézni azon az egy számon. Igen, sok, nagyon sok. De mi a garancia arra, hogy ha olcsóbban veszel játékost, akkor az nem lesz kuka?
Mondom a példát. Ott a City. 120+ millát költött 3 védőre. Stones, Mangala és Otamendi. A 3 együtt nem tesz ki egy normális védőt. Ergo, 120 milla ugrott is a levesbe.
A másik meg, ha normálisan fejlesztjük a keretet, olyan iszonyat nagy mínuszba nem biztos, hogy benne leszünk. Ergo, nem csak 1 játékos összegét kell nézni, hanem az összképet. 150 milla bevételünk szerintem összejön minimum.
Danilo, Coentrao, Morata, Mariano, James elmegy. (Danilo, Morata, James hármasért elég szép összeg fog jönni)
(És, ha ne adj Isten Bale-t is elpasszolnánk, - de ezt azért nem hiszem - még több lenne. + Keylorért is jöhet pár milla, ha kapust is veszünk)
Vallejó, Llorrente jön vissza. Veszünk egy kapust és egy galaktikust. (aki mondjuk Bappé az ára miatt) és még mindig úgy állunk anyagilag, hogy olcsóbban jöhet valaki, ha arról van szó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 13:51
Ezt azért ne nagyon hangoztassad más emberek előtt.Navamiro írta:Morata is hozza azt amit lewa egyebkent, maradjunk ennyiben.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 21., péntek 13:49
Ennek semmi ertelme. Lewandowski egy Morata tipusu jatekos, aki ugye azert nem jatszik mert nem megfelelo a jatekstilusa (?). Magyarul golszerzo es nem kiszolgalo, igy nincs kinyalva CR valaga. Morata is hozza azt amit lewa egyebkent, maradjunk ennyiben.BBeno írta:csak 2-3 évet késtél ezzel perez.AS: Both Cristiano Ronaldo and Sergio Ramos casually told Lewandowski that there's room for him to join Real Madrid. Perez also had a personal conversation with him, and asked about his family. It is the player's dream to join Real Madrid.
mondjuk ebből az egészből semmit nem hiszek el de csámcsogni lehet rajta.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 21., péntek 13:37
Egy ilyen szezont és teljesítményt követően szerintem nem egy csapat fog bejelentkezni érte, és nem hinném, hogy AS Monaconál maradna, de legyen csak úgy.Realista24 írta: Miért lenne lehetetlen megtartani?
Erre gondoltam én is.RealMadridFanatic írta: Ez rendben van, de ilyenbe ne álljunk bele. Azért lehet tehetségeket venni még mindig 30-40 millióért is (te jó ég..."régen" ennyi volt egy klasszis, de mindenesetre egy kiforrott játékos...).
Annyira fiatal még, hogy túl nagy a kockázata, hogy semmi nem lesz belőle, annak ellenére is, hogy minden jel arra mutat, hogy nagy karrier áll előtte.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 21., péntek 13:36
Remy írta:Vegyétek figyelembe mi lesz, ha be is válik. Ha most nem csapunk le rá, néhány év múlva nem, hogy 90-ért, de 150-ért nem fogjuk elhozni. Meg kell nézni milyen tendenciát mutat a piac. Nincs idő várni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 13:33
Miért lenne lehetetlen megtartani?rolandantal írta:Ez nagy volt.Remy írta:Annyit mi is adunk, csak mellé tudunk biztosítani egy CR-t és egy Zidane-t is. Esetleg még autogramot is kérhet tőlük Bappé.
Szerintem elhamarkodott döntés lenne 90 millió eurót kidobni érte, így rögtön, annak ellenére, hogy iszonyúan jól teljesít a srác.Realista24 írta:PSG 90 milliót adna Mbappéért.
Mennyire biztos forrás? Ha az AS Monaco-tól származik, akkor könnyedén lehet túlzás, mivel tudják, hogy lehetetlen lesz megtartani a kölyköt és ezáltal a lehető legnagyobb összeget akarnák kisajtolni a vevőktől.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 21., péntek 13:31
csak 2-3 évet késtél ezzel perez.AS: Both Cristiano Ronaldo and Sergio Ramos casually told Lewandowski that there's room for him to join Real Madrid. Perez also had a personal conversation with him, and asked about his family. It is the player's dream to join Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 13:30
Vegyétek figyelembe mi lesz, ha be is válik. Ha most nem csapunk le rá, néhány év múlva nem, hogy 90-ért, de 150-ért nem fogjuk elhozni. Meg kell nézni milyen tendenciát mutat a piac. Nincs idő várni.rolandantal írta: Szerintem elhamarkodott döntés lenne 90 millió eurót kidobni érte, így rögtön, annak ellenére, hogy iszonyúan jól teljesít a srác.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 21., péntek 13:28
Ez nagy volt.Remy írta:Annyit mi is adunk, csak mellé tudunk biztosítani egy CR-t és egy Zidane-t is. Esetleg még autogramot is kérhet tőlük Bappé.
Szerintem elhamarkodott döntés lenne 90 millió eurót kidobni érte, így rögtön, annak ellenére, hogy iszonyúan jól teljesít a srác.Realista24 írta:PSG 90 milliót adna Mbappéért.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 21., péntek 11:08
csabi* írta:robinhot mondjuk kamáztam
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 21., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 21., péntek 11:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 21., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 21., péntek 10:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 8:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 8:12
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 21:44
Pfú, valóban kegyetlen jó kis videóösszeállítás.___Samy___ írta:Real Madrid vs Barcelona - El Clasico 23/04/2017 || Vivimos Por Ti, Vence Por Nosotros || HD
Ezt pörgesse le mindenki, hihetetlen jó!
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem