Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:44

torjack írta:
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.
Ezt nem tudtam, de ezek szerint ő is bele illik a barcelonai megmondó emberek közé. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 24., szombat 15:35

Kerlon írta:
torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 24., szombat 15:28

torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 24., szombat 15:28

Mit mondott tata nem találok sehol semmit...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 24., szombat 15:26

Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 24., szombat 14:27

Jah... monnyuk nem tudom mi köze van hozzá, hogy egy másik csapat egy játékost mikor, mennyiért, miért vesz meg.
Valahogy a Madrid részéről a mindenkori edző kikerüli a válaszadást, ha hasonlót kérdeznek tőle. Odaát meg... megszokhattuk.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 24., szombat 14:27

h3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol :vivo: :vivo: :vivo:
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?

"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et"

Ez utan mondja nekem BARKI, ismetlem BARKI, hogy ez a mocskos semmirekello media nem utalja teljes szivbol a Madridot, siman szembe rohogom...
Ez csak amolyan angol humor akart lenni. Tavaly a bajnokságuk legjobb játékosa volt, illetve ennek a szezonnak ő lett volna az arca. Ennek ellenére úgy néz ki, hogy távozik. Szóval én nem várnék az angoloktól szép szavakat.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 24., szombat 13:37

tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 24., szombat 8:09

Igaz, hogy offoltam, de a tények ismeretében úgy gondoltam, hogy máshogy nem tudom felvenni a kapcsolatot azzal a bizonyos személlyel, mert nem tudtam, hogy ki ő.

Az egész estét szájkaratéra semmi szükség, tudjátok nagyon jól, erre való a privát üzenet. Én is azt kértem, de látva a barcás kolléga másik oldalon lévő hozzászólásait, biztos voltam benne, hogy nem tudja majd megállni, és majd jól megmondja, szívességet téve ezzel nekünk.

Véleménye mindenkinek lehet a másikról - pozitív/negatív, nem számít -, ezzel sosincs gond, de hazugságot állítani és terjeszteni nem okos dolog, főleg úgy, hogy a másik, ha egy véletlen folytán nem értesül róla, akkor meg sem tudja védeni magát. A továbbiakban a témát hanyagoljátok.

Peace
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 23., péntek 23:55

most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol :vivo: :vivo: :vivo:
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?

"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et"

Ez utan mondja nekem BARKI, ismetlem BARKI, hogy ez a mocskos semmirekello media nem utalja teljes szivbol a Madridot, siman szembe rohogom...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 13:58

Itt üzennék a rólam hazugságot állító eurobarcásoknak, hogy fel lehet keresni itt püben és elmondani a véleményt, nem odaát nagyfiúskodni. Köszönöm.

OFF vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 11:35

Remy írta:A Barcelona ellen két kapust, egy buszt és a spanyol gyorsvasutat (AVE) is a kezdőbe raknám” – mondta a COPE El Partido de las 12 című műsorában Schuster.

Biztos győzni mennek ki a pályára :roll:

Nem buszok kellenek a barca ellen, hanem tökös focisták, akik vért izzadva küzdenek a győzelemért.
Legalább Messi megint rúghat 4-5 gólt egy hulladék csapatnak és így megint jogosnak találják majd az újabb aranylabdáját a hozzáértő 5 éves bárszá drukkerek meg hegyi pisti.
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 11:32

Mythos90 írta:Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni, vagy úgy vannak vele, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg, ha meg "kifingik" (nem szó szerint értem), akkor meg már úgyis itt van Neymar? Godin valóban paraszt volt a kupameccsen, de azért én eléggé valószínűnek tartom, hogy még bőven futkosnak hasonló emberek a ligában, akik pontosan erre fognak játszani innentől kezdve, most hogy találtak rajta úgymond egy gyenge pontot. Oké, hogy legfontosabb játékos, meg eléggé függ is tőle a csapat, de szerintem ha ezt így folytatják tovább, akkor ennek nem lesz jó vége hosszútávon. Én egyáltalán nem kedvelem különösebben a srácot, de azért sajnálnám, ha idő előtt vissza kellene vonulnia, mert odaát olyan hülyék dolgoznak, akik hagyják, hogy tönkretegye saját magát.
ő már egy "ide rúgj" céltáblával fog kivonulni a pályára...sokan úgy fognak gondolkodni, hogy nem megéri 1 sárga és lehet le kell cserélni, a barca megzuhan picit és mentünk egy pontot, a kis csapatok egész biztosan...meglássuk a bírók mit szólnak a dologhoz majd

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 11:26

Toti írta:
Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni
teljesen egyértelmű, h ezt kellene csinálni, de egész egyszerűen nem merik messi nélkül felküldeni a csapatot és ennyi. lehet itt jönni, h de tavaly sem játszott az utolsó 3 fordulóban, oké nézzük már meg, h annak volt-e tétje?
De ahhoz még egy nádi poszáta IQ-ja is elég, hogy tudják, ha ezt tovább erőltetik, akkor nem 2-3 hétig, hanem inkább 2-3 hónapig kell majd nélkülözniük a Bolhát, ha nem még tovább. Ez a sérüléshullám már tavaly elkezdődött, úgyhogy itt már mindenről lehet beszélni, csak apró sérülésről nem.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 23., péntek 11:22

Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni
teljesen egyértelmű, h ezt kellene csinálni, de egész egyszerűen nem merik messi nélkül felküldeni a csapatot és ennyi. lehet itt jönni, h de tavaly sem játszott az utolsó 3 fordulóban, oké nézzük már meg, h annak volt-e tétje?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Mythos90

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 11:17

Én csak azt nem értem, hogy mindig mondják, hogy nem komolya sérülése, aztán a következő meccsen 50-60 perc után megint megsérül, ráadásul ha jól tudom, mindig ugyanaz a probléma.Nem lenne egyszerűbb, hogy elküldik 2-3 hétre pihizni, vagy úgy vannak vele, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg, ha meg "kifingik" (nem szó szerint értem), akkor meg már úgyis itt van Neymar? Godin valóban paraszt volt a kupameccsen, de azért én eléggé valószínűnek tartom, hogy még bőven futkosnak hasonló emberek a ligában, akik pontosan erre fognak játszani innentől kezdve, most hogy találtak rajta úgymond egy gyenge pontot. Oké, hogy legfontosabb játékos, meg eléggé függ is tőle a csapat, de szerintem ha ezt így folytatják tovább, akkor ennek nem lesz jó vége hosszútávon. Én egyáltalán nem kedvelem különösebben a srácot, de azért sajnálnám, ha idő előtt vissza kellene vonulnia, mert odaát olyan hülyék dolgoznak, akik hagyják, hogy tönkretegye saját magát.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 23., péntek 9:45

A Barcelona ellen két kapust, egy buszt és a spanyol gyorsvasutat (AVE) is a kezdőbe raknám” – mondta a COPE El Partido de las 12 című műsorában Schuster.

Biztos győzni mennek ki a pályára :roll:

Nem buszok kellenek a barca ellen, hanem tökös focisták, akik vért izzadva küzdenek a győzelemért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 0:42

Mezner2 írta: két nacho között
na ezen majdnem becsináltam a nevetéstől :D :D akárhogy nézem nachot nem látom itt ülni a szobában, nem még kettőt :D :D bocs hogy jót mulatok ezen, moziban dolgozom és ott is nagyon viccesre sikerül mikor valaki nachos helyett nachot kér, főleg hogy ugyebár Nacho a hátvédünk :D :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 22., csütörtök 23:30

Mezner2 írta:fog ő még eldönteni clássicot :D
Ha már tavaly nem sikerült... :kacsint: Innen nehéz megállapítani a dolgokat, de szerintem is vissza fog ütni egészségügyileg ez az egész, de nem kívánom.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 23:21

Ha szerinted totál normális dolog az, amilyen bokasérülésből (ha jól emlékszem) felépült viszonylag rövid idő alatt, úgy, hogy voltak akik azt mondták, hogy szögre is akaszthatod barátom a cipőt mert itt vége. És az, hogy azóta szinte sérült sem volt. Persze, ha meg volt rá 1 hétre mindig felépült... de a bayern ellen pont nem, meg amikor már a liga is be volt húzva... Nézd! Nem állt szándékomba annyira okoskodni, mert nem vagyok orvos, de láttam már elég sok mindent...meg nem élek rózsaszin felhőben... Én speciel be lennék parázva, ha nálunk CR-el hasonló lenne vagy akármelyik másik játékossal, de, ha te úgy látod, hogy ez totál normális dolog akkor oké... Engem kicsit sem zavar hidd el... :coffee:

Vissza: