Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nahát, CR-t dícsérő cikkek a goal.com-on, el sem hiszem
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Varanet nagy hiba lenne eladni valóban, de nem is fogják szerintem, pláne Zidane nem fogja engedni. Amúgy a MU állítólag nagyon Griezmannra van kiélezve, Mbappé gondolom náluk is fel fog merülni, mint mindegyik topklubnál a nyáron.Kerlon írta:Elvileg a MU a Morata Varane párost kéri De Geaert. Előbbiert jó, hogy érdeklődnek, Ibra sérülése után úgy is muszáj csatárt venniük.
Varanet továbbra sem szabad bealdozni, mert hiába mondjátok, hogy nem fejlődik, de ő 18 évesen vilagklasszis szintre rakta a mércét.
Elvileg a MU a Morata Varane párost kéri De Geaert. Előbbiert jó, hogy érdeklődnek, Ibra sérülése után úgy is muszáj csatárt venniük.
Varanet továbbra sem szabad bealdozni, mert hiába mondjátok, hogy nem fejlődik, de ő 18 évesen vilagklasszis szintre rakta a mércét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nézem a hátralévő meccseinket, hát, nem lesz egyszerű. Főleg, hogy egy hónap alatt 9 meccs, ha bejutunk a BL döntőbe. Ugye már holnap egy Clásico, utána egy kiesés ellen küzdő Depor idegenben, Valencia, BL meccs, kiesés ellen küzdő Granada, BL, Sevilla otthon és a végén egy remélhetőleg fáradt Celta.
Úgyhogy nagyon nem jó nekünk holnap az X. Ki kell használni, hogy jobb állapotban vagyunk minden szempontból és akkor majd nem kell izgulni, ha egy Depor esetleg megtréfál minket, vagy egy Valencia megint élete meccsét játsza.
Úgyhogy nagyon nem jó nekünk holnap az X. Ki kell használni, hogy jobb állapotban vagyunk minden szempontból és akkor majd nem kell izgulni, ha egy Depor esetleg megtréfál minket, vagy egy Valencia megint élete meccsét játsza.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem, akkor mindegyiket a megye 3-ba küldeni. Ott megtudnák, hogy ki a magyarok istene.BBeno írta:másik oldalról ha valamelyik bíró a videóbíró ellenére elfújja a meccset az meg negyedosztály a következő 2 hónapban. ennyi.
videobíró sok mindenen köztük ezen is változtatni fog. egyből be kell vezetni hogy csak a CSK beszélhessen a sporival. ( ha a kapus a CSK akkor egy előre kinevezett mezőnyjátékos) aki más hozzászól az sárga, egy ideig még pampognának de rájönnek hogy csak maguk ellen pofáznak a játékosok. én nem akarom megvédeni a sporikat mert hétről hétre nevetséges amit lehoznak, egyáltalán nem tisztelem őket mert agyon vannak védve a fifa, uefa által akkor is ha szétcsalják a meccset, lásd ovrebő és aytekin de a videóbíró után amelyik agyatlan játékos a bíró döntését megkéőrdőjelezi a CSK-n kívül az kapja meg a sárgát és ha kell a 2.
sárgát is. másik oldalról ha valamelyik bíró a videóbíró ellenére elfújja a meccset az meg negyedosztály a következő 2 hónapban. ennyi.
sárgát is. másik oldalról ha valamelyik bíró a videóbíró ellenére elfújja a meccset az meg negyedosztály a következő 2 hónapban. ennyi.
- M1Ö
Nem akartam pedig felhozni, de ha már szóba jött... Amit Neymar megint lenyomott, az megint bicskanyitogató volt. Idegből rálegyint (vagy nem is tudom minek nevzik ezt) a sporira, csak figyelmeztetés. Utána a Messi féle pofára esés után hátulról bele száll Pjanicba (?) És megint végig játsza a meccset... Suarez is eljátsza ugyanezt, kalimpál össze-vissza, hogy hülye vagy spori. És basszus ezek nem 1-1 alkalmak, ez rendszeres. Nálunk is vannak ilyen problémák azért, ha őszinték akarunk lenni, de nem ilyen szintű.L.Miki írta:Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Több tiszteletet a bíróknak
Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek. Szégyen ami a pályán történik egy- egy esetnél. A bírók le vannak degradálva, akiknek joguk van ítéletet hozni, de azt mégsem fogadják el és szidják (és itt most nem arról beszélek, hogy hibátlannak ítélem őket, meg hogy nem hibáztak, hibáznak). Mintha a bíróságon a bíró meghozná az ítéletet és a vádlott meg az ügyvédje azonnal elkezdenének hozzászaladni és ordibálni, vagy az esemény után a szobájában megtámadni. Vicc. Nagyon jó írás.
Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek. Szégyen ami a pályán történik egy- egy esetnél. A bírók le vannak degradálva, akiknek joguk van ítéletet hozni, de azt mégsem fogadják el és szidják (és itt most nem arról beszélek, hogy hibátlannak ítélem őket, meg hogy nem hibáztak, hibáznak). Mintha a bíróságon a bíró meghozná az ítéletet és a vádlott meg az ügyvédje azonnal elkezdenének hozzászaladni és ordibálni, vagy az esemény után a szobájában megtámadni. Vicc. Nagyon jó írás.
- ___Samy___
AS (is) lehozta, szóval biztos nem csak egy felröppent dologról van szó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- rolandantal
Volt már fellebezés, amit visszautasítottak.Navamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
Tegnap kellett volna beadni az esetet a sportbírósághoz, de azt állítják Neymar esete nem volt közte.
Nagyon csekély esélyt látok arra, hogy a cikkek által megírt 'taktikázás' sikeres legyen. (mármint az, hogy későn adják le - mert ez megtehető, ugyanis 15 napja van a klubnak - a kérvényt, és ezáltal felfüggesztést kérnek, mindaddig, amíg nem kerül sor a döntéshozatalra)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
jól írod, azzal próbáltak trükközni h csak péntek délután, a határidő legvégén nyújtották be a fellebbezést, így elvileg hétfőre csúszott volna át az ügy megtárgyalása, így Neymar játszhatott volna vasárnap, hiszen amíg folyamatban van az ügy, addig nem érvényes az eltiltás, de nem értek el vele semmit, mert ma délben összeült a rendkívüli testület, úgyhogy délutánig megszületik majd a döntésNavamiro írta: Mondjuk ez a hír így nem tudom mennyire igaz, a managing madrid fb-je tette ki, de nem tudom melyik laptól szedték.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem ezt nem nagyon tehetik meg, ha igaz a hír. Bár ha játszik, játsszon. Úgy kell elverni őket, hogy p is a pályán legyen. Sírjon csak kamuból, mint a bl kiesés után.
A transzferbannal is így játszadoztak, amíg a CASnal van a labda, addig felfüggesztik az ítéletet. Úgy tudom. vagy ezt mi is eljátszottuk? Már nem tudom. Mindenesetre ez egy büdös nagy csalás.El Sie7e írta:miért játszhatna? mit gondolnak ezek amíg érvényben van a 3 meccs, addig hiába fellebbeznekNavamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
Mondjuk ez a hír így nem tudom mennyire igaz, a managing madrid fb-je tette ki, de nem tudom melyik laptól szedték.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
miért játszhatna? mit gondolnak ezek amíg érvényben van a 3 meccs, addig hiába fellebbeznekNavamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
- M1Ö
Persze, hogy lehetne jobb is. Mondom, engem is kicsinál már a mozgásával. De egy Carvajal mögé kit rakjanak padra? Ha egy kölyök Castilla-s lenne az, akkor sem lennénk előrébb. Tejeró nekem is tetszene egyébként, de mit csinálna, ha pl neki kéne 1-2 hónapot lenyomnia? Ugyanott lennénk ahol a part szakad. Anyagi szempontból előrébb lennénk, de míg ezt a minimális szintet tudni hozza én többet nem fogom csesztetni, mert pihentetésre alkalmas, többet meg nem várok el tőle.donor írta:Nem értünk egyet, nagyon nem. 19 meccsen játszott 1500 percet és 2 meccset hozott le a csapat kapott gól nélkül. Alapból sok gólt kapunk, de ha Danilo játszik, akkor borítékolható az oldaláról a gól. Mindegy, hogy kiesőjelölt az ellenfél. Egy ideális csere védőnek én azt gondolom, aki gyengébben támad, de a védekezést maradéktalanul lehozza, lásd Nacho. Nyáron is ez mondta a nagy többség, hogy cserének jó, de ha játszik rendre bizonyítja, hogy nem. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha 1, 2 hónapot rendre neki kellene kezdeni, vagy még többet. Baloson még elviselhető, de az is csak Ramos miatt van. Mellé betehetsz egy zsámolyt is, nagy valószínűséggel megoldja úgy is
Nem értünk egyet, nagyon nem. 19 meccsen játszott 1500 percet és 2 meccset hozott le a csapat kapott gól nélkül. Alapból sok gólt kapunk, de ha Danilo játszik, akkor borítékolható az oldaláról a gól. Mindegy, hogy kiesőjelölt az ellenfél. Egy ideális csere védőnek én azt gondolom, aki gyengébben támad, de a védekezést maradéktalanul lehozza, lásd Nacho. Nyáron is ez mondta a nagy többség, hogy cserének jó, de ha játszik rendre bizonyítja, hogy nem. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha 1, 2 hónapot rendre neki kellene kezdeni, vagy még többet. Baloson még elviselhető, de az is csak Ramos miatt van. Mellé betehetsz egy zsámolyt is, nagy valószínűséggel megoldja úgy isM1Ö írta:Dehogynem megy el. Még a baloson is voltak jó meccsei, mostanában a jobboson is. Nem játszik sokat, kis túlzással olyan, mintha nem is lenne, 10 meccsenként játszik egyet... Akkor miért ne menne el ilyen kiesők ellen pl? Én is szarul vagyok, már a mozgásától is, de ha ezt hozza amit az utóbbi időbe, akkor tökéletes csere jobbos/balos lesz. Ott van még Nacho is. Szóval kánaán van.donor írta:Az a baj, hogy Danilo NEM megy el cserének sem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
Ezt ne nagyon hangoztasd... Veri Morata is a gólokat, csereként. Lewa meg vagy 3 éve egy Bayernnek a kulcsjátékosa. Hasonló stílusúak ketten, de azé" ne má'.... Lehet, hogy majd valamikor Morata is olyan kaliber lesz, mint a lengyel, de per pill nem lehet őket egy lapon említeni.Navamiro írta:Nem igazan erdekelnek az utalok. Morata veri a golokat, ennyi. Lewa mennyivel jobb? Osszjatekban semmi.
Dehogynem megy el. Még a baloson is voltak jó meccsei, mostanában a jobboson is. Nem játszik sokat, kis túlzással olyan, mintha nem is lenne, 10 meccsenként játszik egyet... Akkor miért ne menne el ilyen kiesők ellen pl? Én is szarul vagyok, már a mozgásától is, de ha ezt hozza amit az utóbbi időbe, akkor tökéletes csere jobbos/balos lesz. Ott van még Nacho is. Szóval kánaán van.donor írta:Az a baj, hogy Danilo NEM megy el cserének sem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ma villant be Trezeguet gólja 2005-ből...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En úgy írnám hogy a sorozat ket nagy esélyese kiesett de a legnagyobb riválisunk bent van. A Juve. Ahogy Hehe írta masik topicban, közel 20 eve szopatnak minket.Galacticos írta:Nekem meg ebbol a helyzetbol mar mind a ketto kell.Jim írta:a bajnokság a legfontosabb
idén engem nem érdekel a bl, de olyan régen voltunk bajnokok
idén nem szabad a Barcának leadni a ligát...
Bl-ben negy kozott papiron eselyeskent. A ket legnagyobb rivalisunk kiesett.
Bajnoksagba vezetunk, kevesebb meccsunk van es raadasul otthon jatszunk, kell a liga is meg a bl is. Foleg igy a cimvedes kapujaban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema