Godin, Juanfran és Carrasco játéka kérdéses.Remy írta:Carrasco mellett Gimenez is sérült, ha minden igaz.
Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Carrasco mellett Gimenez is sérült, ha minden igaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Ez a Zidane taktikailag sehol nincs, nincstaktikánk stb. szöveg elég közhelyes lett, azért a Bayern elleni 2 meccsen egy taktikailag elég faszán felkészített Real volt a pályán. Abszolút ZZ elképzelése valósult meg kb. végig a párbaj során.
szerk.: mondjuk ha visszaolvastam volna kicsit, láttam volna, hogy páran már leírták ugyanezt.
szerk.: mondjuk ha visszaolvastam volna kicsit, láttam volna, hogy páran már leírták ugyanezt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
A Juve pedig...nos, őket nem véletlen nem említetted.wxyz írta:Az a baj a mostani sikerekkel, hogy az is közrejátszik, az ellenfelek nem annyira jók. Carlo sem tett hozzá többet a csapata játékához Zidanenál. A Barcelona kerete gyengül, Enrique megbukott. Atletico gyengébb, mint az elmúlt években. Nem hiszem, hogy hosszabb távon maradni fog ilyen minőségű a mezőny.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen. Zidane motiválásban fantasztikus, a játékosok tényleg akarnak és fejben nagyon ott vannak a fontos meccseken, de taktikára nyomokban emlékeztető elemeket sem lehet felfedezni a játékunkban. Viszont számomra egyre inkább bebizonyosodik, hogy talán így is lehet trófeákat nyerni. Egyszerűen ezek a játékosok annyira jók, hogyha mindenki akar játszani és mindenki extra-motivált akkor bárkit megverhetünk. Én mindig is a komoly szakmai tudással rendelkező edzőket részesítettem előnyben, de nekem idén Zizou bebizonyította, hogy sokszor lókukit nem ér a taktika, elég ha jó játékosaid vannak és ők majd megoldják. Ha látják, hogy van miért hajtani előbb-utóbb valamelyik villani fog. Ezért is van az hogy a nagy rangadókon többnyire jól teljesít a csapat, míg a kicsikkel sokszor meggyűlik a bajunk. Nem örülök neki, hogy ennyire nincs egy játéka a csapatnak, de egyre inkább belátom, hogy így is lehet eredményeket elérni. És ki tudja, talán jövőre fejlődik valamit Zidane is, én mindenképp megtartanám, még ha nem nyerünk semmit akkor is adnék neki még egy évet. (Meg amúgy sincs senki aki alkalmas lenne a posztra...)
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
már a bajernt kiejtettukPipita írta:Európai klasszikus.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem tudnám, hogy Realos vagy, azt hinném Piqué regisztrált.Az a baj a mostani sikerekkel, hogy az is közrejátszik, az ellenfelek nem annyira jók.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj a mostani sikerekkel, hogy az is közrejátszik, az ellenfelek nem annyira jók. Carlo sem tett hozzá többet a csapata játékához Zidanenál. A Barcelona kerete gyengül, Enrique megbukott. Atletico gyengébb, mint az elmúlt években. Nem hiszem, hogy hosszabb távon maradni fog ilyen minőségű a mezőny.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen. Zidane motiválásban fantasztikus, a játékosok tényleg akarnak és fejben nagyon ott vannak a fontos meccseken, de taktikára nyomokban emlékeztető elemeket sem lehet felfedezni a játékunkban. Viszont számomra egyre inkább bebizonyosodik, hogy talán így is lehet trófeákat nyerni. Egyszerűen ezek a játékosok annyira jók, hogyha mindenki akar játszani és mindenki extra-motivált akkor bárkit megverhetünk. Én mindig is a komoly szakmai tudással rendelkező edzőket részesítettem előnyben, de nekem idén Zizou bebizonyította, hogy sokszor lókukit nem ér a taktika, elég ha jó játékosaid vannak és ők majd megoldják. Ha látják, hogy van miért hajtani előbb-utóbb valamelyik villani fog. Ezért is van az hogy a nagy rangadókon többnyire jól teljesít a csapat, míg a kicsikkel sokszor meggyűlik a bajunk. Nem örülök neki, hogy ennyire nincs egy játéka a csapatnak, de egyre inkább belátom, hogy így is lehet eredményeket elérni. És ki tudja, talán jövőre fejlődik valamit Zidane is, én mindenképp megtartanám, még ha nem nyerünk semmit akkor is adnék neki még egy évet. (Meg amúgy sincs senki aki alkalmas lenne a posztra...)
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Európai klasszikus.
A vergődő vesztesekkel vasárnap este foglalkozom utoljára idén.
A vergődő vesztesekkel vasárnap este foglalkozom utoljára idén.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Klasszikus döntő? A Barcelona csak a tv-ben fogja nézni fiatal barátomPipita írta:Ez így eléggé komolytalan, de ha így gondolod, akkor nézd vissza a Bayern München ellen odavágót. Több karaktert erre nem is szeretnék pazarolni mostmár.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen.
Klasszikus döntő kell és majd Morata megint szét fogja csapni az ex-csapatát a BL-ben, ennyi.
Az meg hogy nincs taktikánk...big joke, nagy vicc.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez így eléggé komolytalan, de ha így gondolod, akkor nézd vissza a Bayern München ellen odavágót. Több karaktert erre nem is szeretnék pazarolni mostmár.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen.
Klasszikus döntő kell és majd Morata megint szét fogja csapni az ex-csapatát a BL-ben, ennyi.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A Monacoval továbbra is az a bajom, azért féltem a Juve ellen őket, mert még nem találkoztak olyan csapattal, amelyiknek erőssége lett volna a védekezés. A Juventus ellen egyszerűen ritkán tud megindulni úgy egy csapat, ahogy a Monaco megszokott. Nemrég volt a Psg-Monaco ligakupa döntő..az a Psg, akit lúzer csapatnak gondol mindenki, lefocizta a Monacot, egyszerűen azért, mert nem mentek bele egy "rohanós", középpálya nélküli meccsbe. Röviden: a Monaco ellen idén a Blben, még nem fociztak okosan. A City azért nem, mert -gondolom-Pep azt hitte, hogy erőből be tudják húzni, a Dortmund pedig azért nem, mert nekik is erre épül a játékuk, a labdaszerzés utáni gyors támadásvezetésre. Kíváncsi vagyok arra a párharcra is!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Monacot nem ìrnam le! Jò focit nyomnak ès egy erős csapat ..tény hogy a Juve esèlyesebb ..de az mèg èrdekes pàrharc lehet..ki tudja mikor lesznek a 4 kozott legkozelebb ès ezt ok is tudjak, oda fogjàk rakni magukat az tuti..a mi pàrharcunk ..egy pici mi esèlyesebbek vagyunk .de nagyon kemèny lesz..apro dolgok donthetnek.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg azért valljuk be, a visszavágón vagy kettőt nektek is el kellett volna tenni. Voltak olyan lövéseitek amihez a védelem csak asszisztált.rolandantal írta:Igen, erős a védelem, de egyáltalán nem sérthetetlen.
Az túlzás azért. Ahogy írod, a nagy csapatok ellen azért nem csak az jön le, hogy extra motiváltak és ezért behúzzák. Főleg a Bayern elleni odavágón látszott, hogy az úgy meg volt szervezve, ahogy kell. Az egész csapat együtt mozgott, le voltak zárva a szélek, egyszer ment a presszing, egyszer ment a visszaállás. Az már más, hogy nekem sem tetszik pl, hogy ránk erőltetik, hogy a két szélső támadónk is szélsővédőt játszon, de remélhetőleg jövőre Zidane is tovább fejlődik és kitalál valamit arra, hogy egy Bayern, Barca ellen is mi domináljunk, mert ilyen játékosokkal, simán benne van a csapatban.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Erős a szél játékunk és veszélyes az összes védelem mögé betett labdank is.Sierra írta:Melyikre gondolsz? Amikor 20 helyzetből 1 megy be? Vagy amikor nem tudnak 3 passzt egymás után hiba nélkül lenyomni.El Unico írta:Ami kulonlegesse teszi a futballunkat, az a pontossag, precizitas
Szerintem egyetlen fegyvere van ennek a csapatnak: küzdelem a végsőkig, ezek Zidane óta a halálból is visszajöttek már, ebben bízhatunk szerintem, a többi teljesen lutri. Igaz, most a Bayern ellen nagyon összeszedetten játszottak, régen láttam már ilyen tudatos futballt tőlünk, reméljük átmentik ezt a barca meg az atlético ellen is.
Amúgy meg hiába nem vagyunk hatékonyak, de a Barca ellen elég volt betoromulniuk középen, mert ők csak ezt próbálták. Nekünk hiába az ivelgetes lett a fő fegyverunk, de sokkal több a lehetőség a csapatban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- rolandantal
Igen, erős a védelem, de egyáltalán nem sérthetetlen. Nézzük már meg, hogy a csoportkörben milyen csapatokkal küzdöttek meg.. (Sevilla, Dinamo Zagreb, Lyon)Remy írta: Erősek, masszívak, 2 gólt kaptak eddig összesen a BL-ben. Tény.
Egyik csapat sem futbalozik azon a szinten mint az olasz gárda, még jó, hogy nem kaptak több gólt..
Az meg, hogy minket az odavágón simán vertek, meg a visszavágón sem kaptak gólt nem jelenti azt, hogy kizárólag kínkeservesen vért izzadva lehet nekik gólt rúgni. (nem csak azért nem tudtunk gólt rúgni mert sérthetetlen az a védő sor, hanem azért mert alibi, fantázia nélküli, pocsék játékot produkáltunk)
Simán meglehet őket verni 3-4 góllal is akár, csak a helyzetkihasználásotokon kéne javítani.
Két éve ugyanez a védősor a BL döntőben 3 gólt is benyelt, nem kell tőlük ennyire félni..
-
Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen. Zidane motiválásban fantasztikus, a játékosok tényleg akarnak és fejben nagyon ott vannak a fontos meccseken, de taktikára nyomokban emlékeztető elemeket sem lehet felfedezni a játékunkban. Viszont számomra egyre inkább bebizonyosodik, hogy talán így is lehet trófeákat nyerni. Egyszerűen ezek a játékosok annyira jók, hogyha mindenki akar játszani és mindenki extra-motivált akkor bárkit megverhetünk. Én mindig is a komoly szakmai tudással rendelkező edzőket részesítettem előnyben, de nekem idén Zizou bebizonyította, hogy sokszor lókukit nem ér a taktika, elég ha jó játékosaid vannak és ők majd megoldják. Ha látják, hogy van miért hajtani előbb-utóbb valamelyik villani fog. Ezért is van az hogy a nagy rangadókon többnyire jól teljesít a csapat, míg a kicsikkel sokszor meggyűlik a bajunk. Nem örülök neki, hogy ennyire nincs egy játéka a csapatnak, de egyre inkább belátom, hogy így is lehet eredményeket elérni. És ki tudja, talán jövőre fejlődik valamit Zidane is, én mindenképp megtartanám, még ha nem nyerünk semmit akkor is adnék neki még egy évet. (Meg amúgy sincs senki aki alkalmas lenne a posztra...)Pipita írta:wZoLee7 írta:A mi taktikánk? Remélem nem arra gondolsz, hogy beívelünk, mert a Juve ellen ívelgethetnénk 360 percen keresztül is, komoly ikertornyok vannak ott. A Juve ellen komoly focit kell virítani, a kontra focit is ellehetne felejteni, oda a BBC nettó öngyilkosság. Pedig ha bejutunk Bale biztos nem fog walesben a padon kezdeni. Egy Asensio-Isco páros Marceloval meg Benzemaval nagyon adná.
Az elődöntő egészen más lesz. Idén jobbak vagyunk, csak be kell lőni a helyzeteket. Casemiro kelleni fog az AtMa ellen, egy esetleges döntőben viszont nem akarnám látni ahogy Khediraval összecsapnak.
Remélem nem arra gondolsz hogy pl a Bayern ellen az volt a mi taktikánk, hogy "beívelünk". Elég komoly focit játszottak a srácok, bebzonyították, hogy jöhet idén bárki, simán lesz keresnivalónk. A BBC nem öngyilkosság és szerintem Bale pont hogy rohadtul kelleni fog, csereként meg a fáradt védőkre jöhetnek a fiatalok ha úgy alakul. De ez mind csak feltételezés, előbb matracékat kell kiejteni. Aztán a Juvétól nyilván én is fosnék de ez a csapat bárkit le tud győzni, még a Juventust is végre. Épp ideje lenne visszavágni, szóval remélem klasszikus döntő lesz.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Melyikre gondolsz? Amikor 20 helyzetből 1 megy be? Vagy amikor nem tudnak 3 passzt egymás után hiba nélkül lenyomni.El Unico írta:Ami kulonlegesse teszi a futballunkat, az a pontossag, precizitas
Szerintem egyetlen fegyvere van ennek a csapatnak: küzdelem a végsőkig, ezek Zidane óta a halálból is visszajöttek már, ebben bízhatunk szerintem, a többi teljesen lutri. Igaz, most a Bayern ellen nagyon összeszedetten játszottak, régen láttam már ilyen tudatos futballt tőlünk, reméljük átmentik ezt a barca meg az atlético ellen is.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Menj már a f*****ba, bameg... Ha tényleg ez lesz, megkereslek és levadászlak Kopogd le de gyorsan, mert én nem hiszek abban sem, hogy a volt játékosunk ellenünk lő gólt meg ilyesmi... de te annyit jinxelsz, hogy az már borzasztó....Remy írta:Egy jó Atletico - Juvét azért csak megnéznék.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Fel is mondhatsz, mert ez a mi évünkRemy írta:Lassan le kell adnom a szabikérelmet. Tavaly bevált, hogy kikértem magam a BL döntőre.
- Süti
Remy írta:Lassan le kell adnom a szabikérelmet. Tavaly bevált, hogy kikértem magam a BL döntőre.
BLben nincs bronzmeccs.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.