Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 27., csütörtök 8:35

David Fincher rendezi a World War Z 2-t. Na, ez érdekes lesz :D
Kép

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 26., szerda 18:40

Shyamalan kiírta twitteren: "My new film is the sequel to #Unbreakable AND #Split. It was always my dream to have both films collide in this third film. "
Glass lesz a címe
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 12:08

Hidden Figures, minden sablonossága és/vagy kiszámíthatósága ellenére korrekt kis film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 25., kedd 11:51

Kingsman 2 trailer.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 22., szombat 22:54

Get Out:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az eleje és a közepe nagyon tetszett, bevonzott a film. Tök jól lett felépítve egészen a végéig, ahol szerintem elbaszták az egészet és lett belőle egy ilyen tipik gagyi gyilok horror. Persze, aki szereti ezt a műfajt annak ez is tetszeni fog. Nekem így csalódás lett, de összességében tudom ajánlani a filmet ennek ellenére is.

Ami még szerintem hiba:
-A vége nagyon el lett sietve. Átment rage-be és 5 perc alatt legyilkolt mindenkit aztán csá.
-A többiekkel most mi a fuck lett?

De az mindfuck, hogy nem csak rabszolgát hipnotizáltak maguk köré, hanem igazából egy üres testként használták a fekákat, hogy a gazdagok tovább éljenek..
ZIDANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 22., szombat 22:02

füst írta:
csabi* írta:szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Az a bajom a sorozatokkal hogy addig tart a sztori amíg van benne pénz. Nyújták, ameddig csak lehet, rengeteg üresjárattal, felesleges epizódokkal, stbstb.
Nem tudom pontosan milyen sorozatokat nezel, de az utobbi 4-5 evben rengeteget valtozott a piac. Az orszagos csatornakra meg mindig jellemzo, hogy csak a nezettseget tartjak szem elott es a sokadik bőrt is lehuzzak ugyanarrol, mondjuk ok a minosegi sorozatoktol is baromi messze vannak, de ez egy masik tema. Kabelen viszont sok sorozatrol lehet hallani, hogy jo a nezettseg, siman ellennenek meg evekig, viszont a keszitok inkabb befejezik es kvazi a csucs kozeleben hagyjak abba.
füst írta:Plusz én a minőséggel is vitatkoznék, nem a sorozatszínészek képviselik a szakma csúcsát, meg időarányosan sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik egy sorozat mint egy film.
Annak ellenere, hogy egyre tobb A kategorias szinesz kezdett el sorozatozni, nem hinnem, hogy csak attol lesz minosegi egy sorozat, hogy a legnagyobb nevek jatszanak benne. Ott van a Stranger Things, mindenki szerint a tavalyi ev egyik legjobb ujonca a Westworld mellet, baromi szorakoztato sorozat, pedig tele van gyerekekkel. Rami Malek se a legnagyobb nev a vilagon, de megis zsenialis a Mr Robotban, mint ahogy Aaron Paul a Breaking Badben vagy Benedict Cumberbatch nevet se hiszem, hogy sokan ismertek a Sherlock elott, most viszont megis ott van a legtobb ismerosom kedvencei kozott. A legdragabb filmek koltsegveteset nyilvan nem erik el, habar a The Crown kosztumos film 10 resze valami 130 millio dollarbol keszult, de mar most is van benne annyi penz, hogy latvanyban is eros sorozatokat tudnak csinalni.
füst írta:Vannak jó sorozatok, vannak amiket szeretek nézni, de alapvetően egy film számomra sokkal élvezetesebb. Sokkal.
En is szivesen neznem a jobbnal jobb filmeket, csak ha egyszer sokkal konnyebben osszeszedek a tavalyi evbol 15 brutal eros sorozatot, mint filmet. :mrgreen: Na de nem akarok en egy film vs sorozat vitat elinditani (lehet mar meg is tettem :mrgreen: ), szerintem siman megfer egymas mellett a ket formatum.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 22., szombat 17:16

csabi* írta:
füst írta:Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő. :)
szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Az a bajom a sorozatokkal hogy addig tart a sztori amíg van benne pénz. Nyújták, ameddig csak lehet, rengeteg üresjárattal, felesleges epizódokkal, stbstb.
Plusz én a minőséggel is vitatkoznék, nem a sorozatszínészek képviselik a szakma csúcsát, meg időarányosan sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik egy sorozat mint egy film. Vannak jó sorozatok, vannak amiket szeretek nézni, de alapvetően egy film számomra sokkal élvezetesebb. Sokkal.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 22., szombat 16:45

füst írta:Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő. :)
szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Kép

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 22., szombat 15:48

A 4.resz vegen vannak olyan jelenetek amik a folytatast vetitik elore,szoval ugy vesszuk vam hozza koze,de kihagyhato. Viszont a 3.resznel szerintem boven jobb a 4.resz. Jo kis laza,humoros ,mint az elso resz.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 22., szombat 15:33

a karib tenger kalózai új része mennyire kötődik majd az előzőhöz, tudja valaki? mert elkezdtem őket újranézni, de a 4 az elég shit úgy tudom, azt inkább nem nézném meg ha nem muszáj :D
Kép

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. április 22., szombat 1:18

Get out (Tűnj el)

Most értem haza a mozibol, lehet máskor nem választok egy ilyen filmet késői órákra. Marhára tetszett, elég beteg volt, olyan amit vártam, sőt ennyire jóra nem számítottam. A zenékkel meg néhol egy kis Hannibalos feelingem volt. Akiknek bejönnek az ilyesmik, azoknak mindenképpen ajánlom.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 21., péntek 14:52

Én nem ismerem a karaktereket, de a trailer nem volt rossz. A 10 rész miatt valószínűleg nem lesz tele filler epizódokkal. Ha a drámát nem ilyen CW szinvonalon tálalják, akkor kaphat egy esélyt.
Hogy híjják?
Bill.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 21., péntek 14:44

Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő. :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 21., péntek 14:35

Ez nem film lesz, hanem sorozat és 10 részes. :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 21., péntek 14:31

https://www.youtube.com/watch?v=YZFc3FzK344

Az életben nem hittem volna hogy ezt a képregényt is megfilmesíti a Marvel. Pelyhestökű koromban imádtam a Köpeny és Kard-t, de attól félek hogy gáz lesz a film. Eleve a töménytelen mennyiségű Marvel filmből csak 1 van ami kifejezetten tetszett, van még 1-2 amit újranéznék valamikor, viszont az összes többi max egyszernézős tucatfilm, már ha nem alszik be rajta az ember. A trailer nem hozott lázba, úgy érzem hogy túl mélyen jár már a Marvel a szmötyiben ha ezeket a karaktereket akarja megfilmesíteni, plusz szerintem legjobb esetben is vagy szarul fog kinézni vagy semmi köze nem lesz a képregényhez (trailer alapján inkább mindekttő), így nosztalgikus-aggodalmas vegyes érzéseim vannak, mert azért mégiscsak az egykori kedvenc karaktereim közül kettőnek a sztoriját igyekszenek elcseszni, dehát igazából tökéletesen mindegy, max nem nézem meg. Az elmúlt 10 évből amúgy is nagyjából 3 képregényfilm megnézése után tudtam csettinteni, pedig évente vagy féltucat film jön ki (ugyanarra a kaptafára szabva). Pedig nem állt tőlem távol ez a műfaj, a Watchmen-t a mai napig imádom, a rendezői változat valami egészen zseniális.

szerk: most látom hogy sorozat lesz... hát akkor biztosan felejtős, sorry az offért.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 21:39

Victor írta:Karib Tenger Kalózai - Salazar bosszúja trailer

Nagyon várom :sziv: ott leszek a premieren... remélem :mrgreen:
Az egyik kedvenc filmem igaz, hogy tele vannak amatőr hibákkal, de viszont iszonyatos hangulata van és nekem az első három rész az nagyon bejött. A negyedik rész ami a leggyengébb szerintem, kíváncsian várom ezt is. Bár már a trailerben is voltak furcsaságok... :lol:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. április 19., szerda 21:37

P. Krisz írta:Salazar lebegő haja elég gagyinak tűnik. :lol:
Az haj akart lenni?
Istenem nemtudtam eldonteni mi az a szar a fejen :lol:
Amugy nekem tul sok "trück"benne. 1. Rész volt a legjobb nem volt ennyi gagyi szamitogeppel megoldott felvételek.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 19., szerda 21:34

Salazar lebegő haja elég gagyinak tűnik. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 19., szerda 21:10

Victor írta:Karib Tenger Kalózai - Salazar bosszúja trailer

Pont mostanaban neztem meg mindegyik reszt ujra. Nem tartom olyan huu de nagy klasszikusnak oket,a 3.resz szerintem elegge kozepes is lett,de annyira szorakoztato az egesz,hogy en is nagyon varok minden uj reszt belole.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 19., szerda 21:06

Karib Tenger Kalózai - Salazar bosszúja trailer

Vissza: