Szerintem is ez a szitu.Realista24 írta: Egyszerű sztem.
Telekom megvette azt a részt, vagyis oda a jegyeket. Es mehetnek ügyfelek, dolgozok, családok, stb. Sztem ingyen mennek.
Bundesliga
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bundesliga
Mia san mia
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyszerű sztem.BBeno írta:hát de ez az hogy ki kerülhet oda? nem csak sapkát kapnak de egy fehér esőköpenyszerűséget is.
most ha én teljes áron vennék oda egy jegyet biztos nem engedném hogy ingyen beöltöztessenek. azért kérdeztem hogy cserébe olcsóbbak oda a jegyek vagy eleve egy fix bérletes körből vannak ott emberkék mindig?
Telekom megvette azt a részt, vagyis oda a jegyeket. Es mehetnek ügyfelek, dolgozok, családok, stb. Sztem ingyen mennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
2-2-nél nem kaptunk meg ugyan egy jogos büntetőt, de legalább a Mainz góljai teljesen szabályosak voltak.
Mia san mia
hát de ez az hogy ki kerülhet oda? nem csak sapkát kapnak de egy fehér esőköpenyszerűséget is.
most ha én teljes áron vennék oda egy jegyet biztos nem engedném hogy ingyen beöltöztessenek. azért kérdeztem hogy cserébe olcsóbbak oda a jegyek vagy eleve egy fix bérletes körből vannak ott emberkék mindig?
Deutsche Telekomnak vannak elvileg oda bérelt helyei, és fehér sapkát adnak az éppen kint lévő embereikre. Kurvanagy reklám.
Nem is tudtam, hogy Kassai a Bundesligában bíróskodik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lelkileg össze vannak törve, hogy ellett csalva a meccs és ezért nem tudtak nyerni...gaborz1 írta:ez már bennem is felmerült.BBeno írta:bayereseket kérdezném: már ha maradt még valami belőlük itt
akik az allianz arénában a fehér T betűt ábrázolva ülnek azoknak olcsóbb a jegy vagy mindig fix emberek közül kerülnek oda emberek vagy hogy van az? tényleg érdekel
ja amúgy ma is a sporin múlott a meccs a Mainz ellen?
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
ez már bennem is felmerült.BBeno írta:bayereseket kérdezném: már ha maradt még valami belőlük itt
akik az allianz arénában a fehér T betűt ábrázolva ülnek azoknak olcsóbb a jegy vagy mindig fix emberek közül kerülnek oda emberek vagy hogy van az? tényleg érdekel
ja amúgy ma is a sporin múlott a meccs a Mainz ellen?
bayereseket kérdezném: már ha maradt még valami belőlük itt
- BlancoMark
Mindenki mondta, hogy a 10 emberrel levo Bayernt konnyu igy benyomni es ennyi helyzetet kialakitani, ahhoz kepest nekik fele annyira se megy egy rossz Leverkusen ellen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy...ziro4vr írta:Neked is rajtuk megy el a mixed jelenleg?Remy írta:Hogy lehet ennyire gyenge a Hertha idegenben? 1 félidő és nincs kapuralövésük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neked is rajtuk megy el a mixed jelenleg?Remy írta:Hogy lehet ennyire gyenge a Hertha idegenben? 1 félidő és nincs kapuralövésük.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hogy lehet ennyire gyenge a Hertha idegenben? 1 félidő és nincs kapuralövésük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szalai dupla, idén már hét gólos, remélem 10 fölé ér. Egész korrektül osszrkapta magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Hát persze, hogy komolyan veszitek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, remélem fiaink is így futnak majd ki, aztán lesz pislogás.Kerlon írta:Kezdik feladni
Nem illik.
Ez nem az a fajta csapat.Kerlon írta:Kezdik feladni
Kezdik feladni
K
K
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Boateng is megsérült, holnap nem játszik, de keddre már bevethető lesz elméletileg
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker