+1 Carlo alatt is akkor ment a szekér, mikor Bale sérült volt, idén is látjuk a "hasznát". Hamesznak csak az a baja, hogy drága a padra, de nem elég konstansan a kezdőbe.Dupla D írta: Btw hamarabb adnam el Bale-t, mint ot. Mindketto nem fog menni.
James Rodríguez - 16
Re: James Rodríguez - 10
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csabi* írta:én most se voltam vele megelégedve, két gol ide vagy oda. keves nagyon
Milyen meccset neztel Csabi? Vannak komoly hianyossagai, de hasznos volt, es sehol nem volt keves. Ilyen meccs utan belekotni egy kibaszott vicc.Sierra írta:Bizony kevés. Nagyon körülményes, lassú, lomha, dadog nála a labda, komolyabb meccsen -1 ember. Mai napig nem értem miért kellett leigazolni (sportszakmai szempontból).
Btw hamarabb adnam el Bale-t, mint ot. Mindketto nem fog menni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A mai érdemeit azért ne vitassuk el...jó volt...2 hónap múlva már amúgy sem lesz a csapat tagja
Bizony kevés. Nagyon körülményes, lassú, lomha, dadog nála a labda, komolyabb meccsen -1 ember. Mai napig nem értem miért kellett leigazolni (sportszakmai szempontból).
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én most se voltam vele megelégedve, két gol ide vagy oda. keves nagyon
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha nem tévedek akkor a mai is a kislányának szólt.Berti írta: btw valaki tudja, hogy mi volt ez a mai gólöröme?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ma is bebizonyította, hogy mennyire kibszott egylábas Viszont azt is, hogy nem büdös neki a meló és tud hatékonyan játszani. Ha állandóan hoznta volna ezt a szintet, akkor nem zavarná elfele a fórum háromnegyede. Ma ügyes volt, pacsi neki
btw valaki tudja, hogy mi volt ez a mai gólöröme?
btw valaki tudja, hogy mi volt ez a mai gólöröme?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kislányának szólt a gólöröme.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aaaa, pink meg szurke James mezem azota is lobog a szekrenyben
Ezt azert itt hagyom neki
Ezt azert itt hagyom neki
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet szólnak, csak nem hallja meg.Realista24 írta:Igen az ott hiba volt Cétől, és tegnap kettő ilyet csinált. Egyszer még Bale-lel azt hiszem az első félidőben. Mondjuk a tökömért nem szólnak neki, hogy engedd.
CR nagyon sokszor eljátsza ezt. Ez nem csak most kezdődött, már mikor ideigazolt is voltak ezek a dolgok, hogy jobb helyzetben lévő társ elől rúgta el a labdát, vagy feleslegesen zavart. Csak idáig ezek a hibák nem tűntek fel annyira, mert eredményes volt. Bayern ellen is jelen voltak ezek, csak leszartuk, mert belőtte a helyzeteit.
Ezért kényes dolog ez a CR-téma. Egyrészt a múltja miatt, másrészt azért néha most is tud húzóember lenni, de vanak ezek az idiótaságai, amik mindigis megvoltak, csak egyre jobban látni őket, és egyre jobban hátráltatják a csapatot.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen az ott hiba volt Cétől, és tegnap kettő ilyet csinált. Egyszer még Bale-lel azt hiszem az első félidőben. Mondjuk a tökömért nem szólnak neki, hogy engedd.realistahuni írta:KAG írta:Az lett volna kemény, ha rendesen meglövi a második helyzetét is ott a széléről és 3-2 re hozzuk
Cé kellett volna elsőre elengedje neki. Mert amikor Cé lepasszolta méteres lesen volt, bár jobb lett volna azzal nyerni, csíra piké örömére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
KAG írta:Az lett volna kemény, ha rendesen meglövi a második helyzetét is ott a széléről és 3-2 re hozzuk
Cé kellett volna elsőre elengedje neki. Mert amikor Cé lepasszolta méteres lesen volt, bár jobb lett volna azzal nyerni, csíra piké örömére.
- BlancoMark
Jól láttam hogy azt mutogatta hogy maradni akar? Legalábbis én így értelmeztem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az lett volna kemény, ha rendesen meglövi a második helyzetét is ott a széléről és 3-2 re hozzuk
ZIDANE
Kösz a gólt, most legalább nem rajtad múlt.
- L.Miki
Ide senki se ír?
Micsoda csodacsere, csodafegyver.
Ha nem lett volna Messi utolsó gólja, akkor ez lett volna a pont erre a bolond meccsre...
Micsoda csodacsere, csodafegyver.
Ha nem lett volna Messi utolsó gólja, akkor ez lett volna a pont erre a bolond meccsre...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem jovore meglatjukh3x0r írta:[
En eddig azt hittem, hogy a Robben Ribery parost akarjatok potolni. A francia szerintem mar jovore visszavonul, Robben meg tuti nem hoz le még egy ilyen serulesektol mentes szezont. Egy Thiago Vidal kozeppalya nem tudom mennyire birna el egy a vedekezesnek csak a latszatat kelto Jamest.
- h3x0r
En eddig azt hittem, hogy a Robben Ribery parost akarjatok potolni. A francia szerintem mar jovore visszavonul, Robben meg tuti nem hoz le még egy ilyen serulesektol mentes szezont. Egy Thiago Vidal kozeppalya nem tudom mennyire birna el egy a vedekezesnek csak a latszatat kelto Jamest.peto.isti írta:Ez jó kérdés. Egy próbát lehet megérne. Látok is rá esélyt amúgy Carlo miatt. Végül is még a posztja is meglenne, mert 4-2-3-1-ben a klasszikus 10es poszt igazán az övé. Szélre szerintem lassú.Realista24 írta:Te orulnel ha a Bayernnel kötne ki? Vagy inkabb úgy általában, ti.
- L.Miki
Pérezzel nem lehet alkudni. A lealkudott ár annyi lenne, hogy 65 millió helyett 40 milliót adtok + Neuert.peto.isti írta:Hát szerintem ez kizárt. Ha mi lennénk a befutók akkor az csak Carlo miatt lenne, és valami lealkudott áron érkezne.Ladislao írta:Ha ők fizetik a legtöbbet én örülnék neki.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Hát szerintem ez kizárt. Ha mi lennénk a befutók akkor az csak Carlo miatt lenne, és valami lealkudott áron érkezne.Ladislao írta:Ha ők fizetik a legtöbbet én örülnék neki.
Mia san mia