Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

legendary

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 23., péntek 13:38

Egy ilyen hsz után, minek válaszoljak?
Átkonvertálom kérdésbe: te személy szerint mit kedvelsz Anelkában, ismerve a pályafutását? Tényleg érdekel ez a nézőpont is.
És ez esetben hogyan képzelnéd el a Unitedet?
Őszintén? Tippem sincs. Aktuális forma.

Tegyük fel, hogy Rooney lép, Mata jön. Ebben az esetben a csatár mögötti 3 pozícióba lesz: Mata, Kagawa, Nani, Valencia, Zaha, Young és Welbeck.

Én személy szerint Youngtól megszabadulnék, fizikálisan reménytelen, folyton sérült és egyre kevesebb haszna van. Nani szintén sokat sérült, de ő formában mindenképp hasznos lehet, tipikus match winner-játékos tud lenni. Valencia remélem, hogy visszanyeri a formáját, a tavalyi nulla volt, előtte viszont kiemelkedő. Zahában nagyon sokat látok, rendkívül tehetséges, belőle bármi lehet. Technikás, gyors és erős, viszont beadások és lövés terén fejlődnie kell. Ugyanakkor egy az egyben így is megver bárkit. Welbeck az eddigiek alapján nagyon érzi ezt a visszavont, szabadabb szerepkört, rajta mindig is érződött, hogy klasszis lehet (a Real ellen például nagyon jó két meccset hozott), ha fejlődik a befejezések terén (az tavaly katasztrófa volt, az utolsó mozdulatokat rendre elrontotta).

Mata persze más szint. Szerintem az angol bajnokság legjobb támadó középpályása, ha jönne, biztos, hogy fix helye lenne. Giggs méltó utódja lenne (tééényleg, Giggsy is van még oda, 40 évesen. Durva).

Külön kiemelem még Adnan Januzajt, aki óriási tehetség, szerintem két éven belül kiemelkedő játékos lesz.. 18 évesen is remek már, ha lehetőséget kap, akkor élni fog vele. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe, érdemes szemmel tartani őt.

Fellaini... meglátjuk. Én jobban örülnék Cabaye-nak, de Moyes jól ismeri, ha neki illik az elképzeléseibe, akkor hajrá, majd kiderül.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 12:43

Abban az emberben mi kedvelhető van? :|

A futballk*rva tipikus esete, 0 lojalitás, megy a pénz után, önmagából is komplett idiótát csinálva.,
Egy ilyen hsz után, minek válaszoljak? :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 12:36

legendary írta:Ha a United ügyes lesz, akkor simán belevonják Matát. Ennek személy szerint nagyon örülnék, de ez még abszolút spekuláció.
Az komoly lenne. És ez esetben hogyan képzelnéd el a Unitedet?
--Zaha---Kagawa---Mata
------------RvP-----------
?

Fellaini meg jó párost alkotna Carrickkel.
Realista24 írta:Mehet akárhova, én vele vagyok.
Ebben egy percig sem kételkedtem. :)

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 23., péntek 12:29

Arról írnak amúgy, hogy ha Willian őket választja (ne így legyen), akkor Mata távozha
Ez amúgy gyanús.

Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.

Ez a Willianes érdeklődés is ezt veti fel, mert egyértelműen elegen vannak oda, de Mou más játékot és ezzel együtt felállást, akar, mint tavaly volt.

Ha a United ügyes lesz, akkor simán belevonják Matát. Ennek személy szerint nagyon örülnék, de ez még abszolút spekuláció.

Fellaini állítólag közben közölte a Martinezzel, hogy a Unitedbe akar menni. Szerintem ő jönni is fog.
Mint Anelkával
Abban az emberben mi kedvelhető van? :|

A futballk*rva tipikus esete, 0 lojalitás, megy a pénz után, önmagából is komplett idiótát csinálva.,

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. augusztus 23., péntek 12:29

Az Arsenal játékos-vásárlási helyzetét talán ez illusztrálja legjobban:

http://www.whoateallthepies.tv/wp-conte ... arsene.gif

:sly:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 12:28

BBarni írta:Már be van biztosítva BL, így olyan játékosok is jöhetnek akik ott akarnak játszani!
Ugye a sp?snél ez idén (sem)nem opció! :mrgreen:
Jaj, de jó humorod van neked is. :mrgreen: :mrgreen:
Na de majd idén meglesz a BL-hely a ti károtokra. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De tényleg.

Jó kis cikk a Swansea-ról: http://www.whoscored.com/Blog/bi7yeln0v ... eason-Form

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 12:25

Gondolom, örülnél, ha elmenne. :mrgreen:
Mehet akárhova, én vele vagyok. Mint Anelkával. :)
De amúgy nem fog elmenni, még magasabb fizetésért sem menne, nem ez motiválja. Bár ikgazság szerint jó lenne, ha már valami motiválná :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 23., péntek 12:24

Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
Még így semmi esély szerintem, esetleg ha Suarez is Madridba menne, de ezt erősen kétlem!
Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Már be van biztosítva BL, így olyan játékosok is jöhetnek akik ott akarnak játszani!
Ugye a sp?snél ez idén (sem)nem opció! :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 12:19

Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
Igen, ezért idegesít különösen a Chelsea érdeklődése Willian iránt, ha nem lenne épkézláb támadójuk, akkor azt mondanám, hogy oké, megértem, de így...
Arról írnak amúgy, hogy ha Willian őket választja (ne így legyen), akkor Mata távozhat. :lol:
Realista24 írta:Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
Gondolom, örülnél, ha elmenne. :mrgreen:

Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 12:17

Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 12:15

Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!
Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 23., péntek 12:12

Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.
Mindegyikre van esély még! :)
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
Jeremy Wilson (Telegraph): Az Arsenal 5 játékost célzott meg, körülbelül 80 millió font értékben. Benzema, di María, Cabaye, Flamini és Guaíta leigazolásán dolgozik a klub.
Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!

Williant meg a sp?rs elöl viheti el a Chelsea!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 23., péntek 0:18

miVida írta:Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)
pedig sok helyen azt olvasni, hogy az ügynöke és egyben a testvére.
kár h befejezi így hirtelen, kíváncsi lettem volna mire megy még így ennyi évesen a PL-ben.
BBarni írta:3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)és egy csatár(Yilmaz,Michu)
Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.
Géci írta:Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiért
A.Cole sem fiatal már, Bertrand első BL meccsén meg BL-t nyert! :D
de simán elférne ott is. Cole és Coe jó lenne a balosra, Betrand meg mehetne kölcsönbe picit.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:56

Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)

http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 05556.html
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:52

DavieS írta:
GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.

Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol? :lol: viccnek is rossz.
Mi más céljuk lenne a Chelsea és a City kereteit látv a+ még ott a tavalyi bajnok is... :roll:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:32

Az Arsenal meg még csak most kezdi! :mrgreen:
3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)
és egy csatár(Yilmaz,Michu)
Érdekes lesz nah, a Fener ellen mindenesetre nem volt rossz a játék főleg a 2. félidőben! Persze a Fener nem nagy ellenfél de, azért más jobb volt! :)

szbence

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:16

Nem hiszem hogy igaz... :Dbár a skysports eddig megbízható volt :D
Sky Sports News ‏@SkySportsNews 49m
Sky Sources: Chelsea in advanced talks to sign Willian from Anzhi #SSN

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 22., csütörtök 19:23

GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.

Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol? :lol: viccnek is rossz.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:52

Remy írta:Anelka visszavonulhat

a sajtó szerint családi tragédia miatt hozhatta meg döntését. :(
Az igaz, hogy a menedzsere a tesója volt? :(

legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!
Azért az öregnek egy kicsit több tiszteletet! :ike:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:33

Legyen már hivatalos Willian és Lamela! :D

Ha összejön a dolog, brutál erős csapatunk lesz, és AVB-nek fel lesz adva a lecke, hogy a sok új játékost az együttesbe beillesztve olyan gárdát alakítson ki, amelyik odaérhet minimum a negyedik helyre.
DavieS írta:mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal
Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.

Vissza: