Megy a meccs!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Bale szetfutja oket, ha nem, akkor jon Isco. HALA MADRID, VAMOOOOS
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Én végig néztem, nagyon vicces Éppen azt elemezték, hogy a barca javára hogyan tévedett a bíró, és hogyan támogatták a realt elmaradt kiállításokkal. Azt hiszem elkezdődött a szokásos meccs előtti média butítássonic írta:Odakapcsoltam a sport TV-re de Puhl Sanyi pont azt magyarazta (megint) hogy hogyan tevedtek a javunkra a birok. At is kapsoltam gyorsan.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Odakapcsoltam a sport TV-re de Puhl Sanyi pont azt magyarazta (megint) hogy hogyan tevedtek a javunkra a birok. At is kapsoltam gyorsan.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Bela minek kezd te jo eg...serult forman kivul, edzes nelkul, nulla kondival.. ez igen, Isco meg pad.
Ja ez nem vitás. Mondjuk nem fog játszani remélemhetoleg. Asensio, Kova hozhat lendületet, Isco meg egy kis varázslatot.Mickey írta:Harmat gyenge mostanában, nekem nem hiányzik. Eddig is a lelkesedés vitte.
Ennyi erővel James is kimaradhatott volna, inkább mint a spanyol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://www.twitch.tv/sidebyside33
720p HD minőségű angol nyelvű stream-et (kellően idegesítő műsorvezetóvel) cserélnék élvezheő minőségű magyar sport 1 stream-re. Ha valaki a birtokában van, kérem jelezze!
720p HD minőségű angol nyelvű stream-et (kellően idegesítő műsorvezetóvel) cserélnék élvezheő minőségű magyar sport 1 stream-re. Ha valaki a birtokában van, kérem jelezze!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Harmat gyenge mostanában, nekem nem hiányzik. Eddig is a lelkesedés vitte.
Ennyi erővel James is kimaradhatott volna, inkább mint a spanyol.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Amúgy a sport1 még mindig úgy beszél, mint ha nem lenne hivatalos kezdő, pedig már vagy fél órája tudjuk
Köszi Kerlon!
Köszi Kerlon!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mivel adná magát, hogy ebben a szezonban, annak is ezen szakaszán jól megverjük a Barcat, így szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem így lesz.
Mármint nem fogjuk őket kitömni.
Egy szoros, egy gólos győzelem tökéletes lenne.
De szerintem 2-3 gól tuti nem lesz közte.
Az x is elképzelhető, simán.
Mármint nem fogjuk őket kitömni.
Egy szoros, egy gólos győzelem tökéletes lenne.
De szerintem 2-3 gól tuti nem lesz közte.
Az x is elképzelhető, simán.
Igen, Lucasra reagáltam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Lucas?
Bale kezdetése annyiból jó, hogy nem egyoldalas lesz a csapat. De amúgy Isconak kellene ott lennie helyette a kezdőben.
Bale kezdetése annyiból jó, hogy nem egyoldalas lesz a csapat. De amúgy Isconak kellene ott lennie helyette a kezdőben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Harmat gyenge mostanában, nekem nem hiányzik. Eddig is a lelkesedés vitte.kapor_89 írta:Lucas megsérült vagy mi történt vele?
Bale Óriási Remélem rásérül 3 perc alatt a sérülésére, és megnézhetjük magunkat err a másfél hónapra
Mindegy mi lesz, de próbáljuk meg Remy nélkül.
K
K
-
Lucas megsérült vagy mi történt vele?
Bale Óriási Remélem rásérül 3 perc alatt a sérülésére, és megnézhetjük magunkat err a másfél hónapra
Védekezés lesz ebbű, kontrak miatt kellett Bale. Ha mi rugjuk az első gólt viszonylag korán lehet egy nagy veres, amire évek ota várunk, de alapbol nem ez lesz a celunk. Zidane biztonságra ment.
Kockázatos így, játszani kéne ellenük a focit, nem védekezni probalni ami idén amugy sem megy.
Kockázatos így, játszani kéne ellenük a focit, nem védekezni probalni ami idén amugy sem megy.
Balenek koze nem lesz a meccshez... Szenvedni, bambaskodni fog egesz meccsen, figyeljetek meg. Azert rakta be megint hatha fejel egy golt, meg h gurizzen a jobb oldalt, amivel nem is lenne baj, ha nem csak ennyire lehetne hasznalni.
Iniestat, Messit meg Suarezt kell levenni,aztán jó napot.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt mondd Isconak.h.csabi írta: Másrészt meg van kihez nyúlni ha ég a ház...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem jól döntött ZZ. Egyrészt Bale akármennyire is alibizik, nem büdös neki a meló, és azért van akkora kaliber, hogy bármikor gondot okozhat a Barszának. Másrészt meg van kihez nyúlni ha ég a ház...