Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
nagyon gyönge meccs volt.
és közben meg áll a bál..
ez nem lesz így jó.
és közben meg áll a bál..
ez nem lesz így jó.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
tudom, hogy alakulni fog, DE:
szépen néztek ki az egyérintők, meg a labdajáratás, de átestünk a ló túloldalára. Barca módon toltuk, és kb veszélytelenek voltunk a kapura. A labdabirtoklás nem egyenlő a győzelemmel. Meg kell találni az egyensúlyt, mert nagyon nehéz dolgunk lesz így...
sok volt a hiba. Sőt, rengeteg.
Jesé igazán kaphatott volna egy bő 20 percet
szépen néztek ki az egyérintők, meg a labdajáratás, de átestünk a ló túloldalára. Barca módon toltuk, és kb veszélytelenek voltunk a kapura. A labdabirtoklás nem egyenlő a győzelemmel. Meg kell találni az egyensúlyt, mert nagyon nehéz dolgunk lesz így...
sok volt a hiba. Sőt, rengeteg.
Jesé igazán kaphatott volna egy bő 20 percet
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Körülbelül ennyi a lényeg, és ezzel szerintem Carló is rájött, hogy nem érdemes ennyi támadóval felállni... Egy Modric-Casemiro-Isco tengely sokkal jobb lett volna fent meg DM-Benya-CR... Engem ami idegesit az az, hogy megint Morata ment melegiteni ami totál egyértelmű, hogy azért lett volna, hogy Benyát leszedi... Nem vágom miért nem lehet megnézni élesbe Jesét mint csatár amikor totál veszélyes a kapura!Galacticos írta:3dolgot tudok értékelni:
- 6 megszerezhető pontból van 6 pontunk.
- isco. zseniális, ahogy a második félidőben feljebb lépett, és ahogy kikeveredett a balszélre egyből rengeteget javult a játéka.
- özil. most inkább nem kommentálom.
ja igen és casemiro, nagyon kell oda. sokat stabilizálódott vele a kp-nk, noha majdnem ő hozta össze az egyenlítésüket.
Marcelo hihetetlen pontatlan volt, de különösen nagy levonatkoztatásokat nem lehet mondani, mert az egész csapat gyenge volt és akaratgyenge. Semmi tűz nem volt a játékunkban...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akadozik a szerkezet, de néha igen szép labdajáratások voltak. Kell a pályára Casemiro, aki átveszi a melót Modrictól, nincs mese.
Özil jelenete meg erősíti eddigi véleményem róla, nem túl szimpatikus a viselkedése az utóbbi időben.
szerk: Benzema meg... most gólok mennek, viszont mezőnyben többet hibázik, ez szemmel látható. Mindegy, rajta látszik a munka.
szerk2: Már miért ne lenne tűz? Új taktika van emberek, annyira látszik, hogy még nem megy gördülékenyen, de akarnak a srácok és ez a fontos. A letámadásaink elég jók voltak pl.
Özil jelenete meg erősíti eddigi véleményem róla, nem túl szimpatikus a viselkedése az utóbbi időben.
szerk: Benzema meg... most gólok mennek, viszont mezőnyben többet hibázik, ez szemmel látható. Mindegy, rajta látszik a munka.
szerk2: Már miért ne lenne tűz? Új taktika van emberek, annyira látszik, hogy még nem megy gördülékenyen, de akarnak a srácok és ez a fontos. A letámadásaink elég jók voltak pl.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. augusztus 26., hétfő 23:03-kor.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Özil fejben lehet, hogy már Manchesterben van, mindenesetre a cserénél nagyon csúnya volt, ahogy levonult. Di Maria nagyot játszott az első félidőben, aztán a másodikra eltűnt a komplett csapattal együtt. Amilyen jól ment a zsuga az első 20-25 percben a csapatnak, olyan nézhetetlen lett a második játékrész. CR-nek ma nagyon nem ment:/
MorataMartin: azt meg miből szűrted le? Abból a kb 4*7 mp-ből amíg bevágták és kb ült a padon meg beszélgetett?
MorataMartin: azt meg miből szűrted le? Abból a kb 4*7 mp-ből amíg bevágták és kb ült a padon meg beszélgetett?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rasta 2013. augusztus 26., hétfő 23:01-kor.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Az megint csak kiderült,hogy Arbeloa a támadásokba egyáltalán nem tud besegíteni.Kevés ő nagyon!
De sajnos csak 1-2 játékos volt ma,akiknek elfogadható a teljesítménye.
Jó,igaz hogy 2 meccs,6 pont,de ez nagyon kevés lesz egy Barca vagy az Atletico Madrid ellen,hogy csak a legnehezebbeket említsem...De ezeken kívül is meg fogunk még szenvedni pár csapat ellen szerintem...
Persze addig még van idő jobban összeszokni,meg hát hamarosan jön BALE!
De sajnos csak 1-2 játékos volt ma,akiknek elfogadható a teljesítménye.
Jó,igaz hogy 2 meccs,6 pont,de ez nagyon kevés lesz egy Barca vagy az Atletico Madrid ellen,hogy csak a legnehezebbeket említsem...De ezeken kívül is meg fogunk még szenvedni pár csapat ellen szerintem...
Persze addig még van idő jobban összeszokni,meg hát hamarosan jön BALE!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Számomra az alábbiak voltak meglepőek:
- Modric elszürkülése a 2. félidőre, bár összehozott egy tizit. (csak nem adták meg)
- Ancelotti cseréi...
- önzőség, töketlenkedés elöl!!!!
- Modric elszürkülése a 2. félidőre, bár összehozott egy tizit. (csak nem adták meg)
- Ancelotti cseréi...
- önzőség, töketlenkedés elöl!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pavel 2013. augusztus 26., hétfő 22:58-kor.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Csak nekem tűnt úgy, mintha Casillas folyamatosan Diego Lopezt kritizálta a többi cserejátékosnak?
Szerencsére Pepe és Ramos ma biztos lábakon állt és nem kaptunk gólt. Amúgy rajtuk kívül még kiemelhető DM és Benzema. CR és Özil meg neki állhatnának végre focizni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
3dolgot tudok értékelni:
- isco. zseniális, ahogy a második félidőben feljebb lépett, és ahogy kikeveredett a balszélre egyből rengeteget javult a játéka.
ja igen és casemiro, nagyon kell oda. sokat stabilizálódott vele a kp-nk, noha majdnem ő hozta össze az egyenlítésüket.
most megyek és törlöm magam valamiért a 90éveskről durrant be az agyhalál..............
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Raúl meg a tiszteletbeli legjobb játékosunk. Én legalább is azt mondanám rá, mint 19. században született többségünk. :D
Valóban,tegnap Raul valóban hozta a "raul szintet",de hát valszinü ő is tudja,hogy végét járja a kartierje....a maiakkal nem tudná felvenni már a versenyt,bármennyire is kedvekem,ezt be kell látni...de szépen búcsúzott a bernabeu közönségétől,azért mondom ezt,mert egyhamar nem hiszem hogy láthatjuk itt...
Akiről kevesebb szó esett,Jesé,mert bár ez sör meccs volt ugyan,de nagyon jól játszott tegnap,én megadnám Carlo mester helyébe a lehetőséget,mondjuk a Granada ellen,addig amig nem jön Bale...hogy élesbe milyen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
ferni írta:az ugye meg van mindenkinek, hogy most XXI. század van és, hogy az 19-cel kezdődő évek voltak a XX. század és a 18cal meg a XIX. század
Akinek nem az sürgősen törölje magát.
csak az iróniát nem érezted át. de fórumon nehézkes is.ferni írta: vagy én értek itt valamit félre vagy nem tudom, de hogy itt valami gubanc van az tuti...
elég offba vagyunk
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
az ugye meg van mindenkinek, hogy most XXI. század van és, hogy az 19-cel kezdődő évek voltak a XX. század és a 18cal meg a XIX. század?kelemen.istvan írta:ferni írta:vannak itt 113 éves emberkék, vagy csak én nem értem ezt?
Ne fiatalíts..kérlek.
lehet,hogy még a XVIII. ban születtem
vagy én értek itt valamit félre vagy nem tudom, de hogy itt valami gubanc van az tuti...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
ferni írta:vannak itt 113 éves emberkék, vagy csak én nem értem ezt?
Ne fiatalíts..kérlek.
lehet,hogy még a XVIII. ban születtem
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
höh?Kerlon írta:
Raúl meg a tiszteletbeli legjobb játékosunk. Én legalább is azt mondanám rá, mint 19. században született többségünk.
mi van?
vannak itt 113 éves emberkék, vagy csak én nem értem ezt?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért az öreg góljánál szépen ki tett magáért az a tömeg, rég hallottam ekkora ovációt a Bernabeuban, de hát Raúl még mindig RaúlBBeno írta:komolyan hánynom kell a spanyol szurkolóseregtől.
Én komolyan gondolok mindent te SZEMÉT!!!!!!!Realista24 írta:Sorry.
Amennyi baromságot olvasok tegnap este óta, nem lehet eldönteni ki az aki komolyan is gondolja.
Raúl meg a tiszteletbeli legjobb játékosunk. Én legalább is azt mondanám rá, mint 19. században született többségünk.
K
K
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Pont most szerettem volna kerdezni,ugyanez a szitu nalam isKecskezs írta:A tegnapi meccs elérhető valahol teljes egésszében ? Rapidgator és Uploaded.to-s linkeket találtam roja-n, de az egyik szolgáltatót megfogja a helyi hálózat, a másik pedig 5óra alatt sem végezne, olyan lassú.
Koszi Realista
most nézem a tegnapi meccset.
lópez elindult melegíteni. erre elkezdenek fütyülni. nem akartam elhinni úgyhogy nézem tovább erre most meg skandálják hogy IKER IKER... hát komolyan hánynom kell a spanyol szurkolóseregtől. komolyan. lópez aki itt nevelkedett. ezt kapja. mintha tehetne róla hogy parádésan véd míg iker elkényelmesedett és kitette José fél évre. ezt Lópezen verik le. szánalom.
lópez elindult melegíteni. erre elkezdenek fütyülni. nem akartam elhinni úgyhogy nézem tovább erre most meg skandálják hogy IKER IKER... hát komolyan hánynom kell a spanyol szurkolóseregtől. komolyan. lópez aki itt nevelkedett. ezt kapja. mintha tehetne róla hogy parádésan véd míg iker elkényelmesedett és kitette José fél évre. ezt Lópezen verik le. szánalom.