Premier League
Re: Premier League
Átkonvertálom kérdésbe: te személy szerint mit kedvelsz Anelkában, ismerve a pályafutását? Tényleg érdekel ez a nézőpont is.Egy ilyen hsz után, minek válaszoljak?
Őszintén? Tippem sincs. Aktuális forma.És ez esetben hogyan képzelnéd el a Unitedet?
Tegyük fel, hogy Rooney lép, Mata jön. Ebben az esetben a csatár mögötti 3 pozícióba lesz: Mata, Kagawa, Nani, Valencia, Zaha, Young és Welbeck.
Én személy szerint Youngtól megszabadulnék, fizikálisan reménytelen, folyton sérült és egyre kevesebb haszna van. Nani szintén sokat sérült, de ő formában mindenképp hasznos lehet, tipikus match winner-játékos tud lenni. Valencia remélem, hogy visszanyeri a formáját, a tavalyi nulla volt, előtte viszont kiemelkedő. Zahában nagyon sokat látok, rendkívül tehetséges, belőle bármi lehet. Technikás, gyors és erős, viszont beadások és lövés terén fejlődnie kell. Ugyanakkor egy az egyben így is megver bárkit. Welbeck az eddigiek alapján nagyon érzi ezt a visszavont, szabadabb szerepkört, rajta mindig is érződött, hogy klasszis lehet (a Real ellen például nagyon jó két meccset hozott), ha fejlődik a befejezések terén (az tavaly katasztrófa volt, az utolsó mozdulatokat rendre elrontotta).
Mata persze más szint. Szerintem az angol bajnokság legjobb támadó középpályása, ha jönne, biztos, hogy fix helye lenne. Giggs méltó utódja lenne (tééényleg, Giggsy is van még oda, 40 évesen. Durva).
Külön kiemelem még Adnan Januzajt, aki óriási tehetség, szerintem két éven belül kiemelkedő játékos lesz.. 18 évesen is remek már, ha lehetőséget kap, akkor élni fog vele. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe, érdemes szemmel tartani őt.
Fellaini... meglátjuk. Én jobban örülnék Cabaye-nak, de Moyes jól ismeri, ha neki illik az elképzeléseibe, akkor hajrá, majd kiderül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy ilyen hsz után, minek válaszoljak?Abban az emberben mi kedvelhető van?
A futballk*rva tipikus esete, 0 lojalitás, megy a pénz után, önmagából is komplett idiótát csinálva.,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az komoly lenne. És ez esetben hogyan képzelnéd el a Unitedet?legendary írta:Ha a United ügyes lesz, akkor simán belevonják Matát. Ennek személy szerint nagyon örülnék, de ez még abszolút spekuláció.
--Zaha---Kagawa---Mata
------------RvP-----------
?
Fellaini meg jó párost alkotna Carrickkel.
Ebben egy percig sem kételkedtem.Realista24 írta:Mehet akárhova, én vele vagyok.
Ez amúgy gyanús.Arról írnak amúgy, hogy ha Willian őket választja (ne így legyen), akkor Mata távozha
Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.
Ez a Willianes érdeklődés is ezt veti fel, mert egyértelműen elegen vannak oda, de Mou más játékot és ezzel együtt felállást, akar, mint tavaly volt.
Ha a United ügyes lesz, akkor simán belevonják Matát. Ennek személy szerint nagyon örülnék, de ez még abszolút spekuláció.
Fellaini állítólag közben közölte a Martinezzel, hogy a Unitedbe akar menni. Szerintem ő jönni is fog.
Abban az emberben mi kedvelhető van?Mint Anelkával
A futballk*rva tipikus esete, 0 lojalitás, megy a pénz után, önmagából is komplett idiótát csinálva.,
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az Arsenal játékos-vásárlási helyzetét talán ez illusztrálja legjobban:
http://www.whoateallthepies.tv/wp-conte ... arsene.gif
http://www.whoateallthepies.tv/wp-conte ... arsene.gif
- GT37
Jaj, de jó humorod van neked is.BBarni írta:Már be van biztosítva BL, így olyan játékosok is jöhetnek akik ott akarnak játszani!
Ugye a sp?snél ez idén (sem)nem opció!
Na de majd idén meglesz a BL-hely a ti károtokra.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De tényleg.
Jó kis cikk a Swansea-ról: http://www.whoscored.com/Blog/bi7yeln0v ... eason-Form
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mehet akárhova, én vele vagyok. Mint Anelkával.Gondolom, örülnél, ha elmenne.
De amúgy nem fog elmenni, még magasabb fizetésért sem menne, nem ez motiválja. Bár ikgazság szerint jó lenne, ha már valami motiválná
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Még így semmi esély szerintem, esetleg ha Suarez is Madridba menne, de ezt erősen kétlem!Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
Már be van biztosítva BL, így olyan játékosok is jöhetnek akik ott akarnak játszani!Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Ugye a sp?snél ez idén (sem)nem opció!
- GT37
Igen, ezért idegesít különösen a Chelsea érdeklődése Willian iránt, ha nem lenne épkézláb támadójuk, akkor azt mondanám, hogy oké, megértem, de így...Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
Arról írnak amúgy, hogy ha Willian őket választja (ne így legyen), akkor Mata távozhat.
Gondolom, örülnél, ha elmenne.Realista24 írta:Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mindegyikre van esély még!Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!Jeremy Wilson (Telegraph): Az Arsenal 5 játékost célzott meg, körülbelül 80 millió font értékben. Benzema, di María, Cabaye, Flamini és Guaíta leigazolásán dolgozik a klub.
Williant meg a sp?rs elöl viheti el a Chelsea!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
pedig sok helyen azt olvasni, hogy az ügynöke és egyben a testvére.miVida írta:Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)
kár h befejezi így hirtelen, kíváncsi lettem volna mire megy még így ennyi évesen a PL-ben.
Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.BBarni írta:3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)és egy csatár(Yilmaz,Michu)
A.Cole sem fiatal már, Bertrand első BL meccsén meg BL-t nyert!Géci írta:Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiért
de simán elférne ott is. Cole és Coe jó lenne a balosra, Betrand meg mehetne kölcsönbe picit.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 05556.html
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 05556.html
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Mi más céljuk lenne a Chelsea és a City kereteit látv a+ még ott a tavalyi bajnok is...DavieS írta:GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol? viccnek is rossz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Az Arsenal meg még csak most kezdi!
3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)
és egy csatár(Yilmaz,Michu)
Érdekes lesz nah, a Fener ellen mindenesetre nem volt rossz a játék főleg a 2. félidőben! Persze a Fener nem nagy ellenfél de, azért más jobb volt!
3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)
és egy csatár(Yilmaz,Michu)
Érdekes lesz nah, a Fener ellen mindenesetre nem volt rossz a játék főleg a 2. félidőben! Persze a Fener nem nagy ellenfél de, azért más jobb volt!
Nem hiszem hogy igaz... :Dbár a skysports eddig megbízható volt
Sky Sports News @SkySportsNews 49m
Sky Sources: Chelsea in advanced talks to sign Willian from Anzhi #SSN
Sky Sports News @SkySportsNews 49m
Sky Sources: Chelsea in advanced talks to sign Willian from Anzhi #SSN
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol? viccnek is rossz.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Az igaz, hogy a menedzsere a tesója volt?
Azért az öregnek egy kicsit több tiszteletet!legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!