A Sevilla már eladta Medelt, sztem nem fogják a másik "verőembert" is.BBarni írta:Mindegyikre van esély még!
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
Flamini és Cabaye hozható lenne, viszont Yilmaz és Michu nem. és DM sem.
én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
valami olyat olvastam, hogy ő reális piaci áron akart volna vásárolni. De ezt 2013-ban kb elfelejtheti. Vagy kifizet jókora pénzt azokért akik kellenek, vagy vegyen 18 éveseket a francia bajnokságból.GT37 írta:Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Mata nem megy sehova. sérült volt az elején azért nem játszott. ahogy Rooney sem megy sehova véleményem szerint. főleg nem adnak minőségi játékost a bajnoki címért folytatott harc fő riválisának.legendary írta:Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.