Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 24., hétfő 7:41

Realista24 írta:
BBeno írta:a vendegszektor nem a viptol kispadtol jobbra fent a sarokban van? es tegnap messi nem a szemkozti oldalra ment ahhoz kepest? nem emlekszem mar pontosan probalom elfekejteni a meccset meg amugyis egybol elkapcsoltam a gol utan de mintha abba az iranyba futott volna.
Jo helyen volt Messi.
Nem.

Egyrészt a másik felső sarokban voltak vendégek, másrészt a kapu mögött ülőknek mutogatta a mezét többször, és csal a végén a katalánoknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G. V.tinho 2017. április 24., hétfő 7:45-kor.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 7:38

Én tartom,hogy ez csak mézesmadzag.Édesebb lesz mintha most nyertük volna :D

Meglátjuk mi lesz szerdán-szombaton, de szerintem kellett ez a pofon a nagyobb jó érdekében.Kicsit kezdtünk átesni a ló túloldalára ezzel a halhatatlansággal.Tanulni kell ebből,kicsit kiengedünk és máris nem mi ünneplünk az utolsó másodpercekben.

De szerintem ez nem letargiában fog lecsapódni meg lélektelenségben.Dacból,dühből gyalulunk majd :mrgreen:

Ha ettől széthullana az öltöző az fatálisabb edzői hiba lenne mint a szezon összes ZZ varázslata egyben.

De a következő 2 meccsen nagyon ott kell lenni fejben(főleg egy szem Nachoval), a barca ha fog is botlani majd a vége felé, ha látják hogy mi nem akarunk botlani fordulórol fordulóra fog apadni ez a boost amit most kaptak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 24., hétfő 7:28

túl kell lépni, én is olyan ideges voltam legszívesebben belevertem volna valamibe, az asszony ilyenkor már kivan akadva rám.

így lenne slusszpoén, ha megnyernénk a ligát és megmutatnánk ezeknek a MOD , mert már nem tudok rájuk mást mondani, pikéstől buszkéstúl.

messiről megint csak annyit, nélküle a barca visszakerül a helyére, mint a 80as években.
olyan űr lesz utánna, hogy öröm lesz nézni

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 7:24

BBeno írta:a vendegszektor nem a viptol kispadtol jobbra fent a sarokban van? es tegnap messi nem a szemkozti oldalra ment ahhoz kepest? nem emlekszem mar pontosan probalom elfekejteni a meccset meg amugyis egybol elkapcsoltam a gol utan de mintha abba az iranyba futott volna.
Jo helyen volt Messi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 24., hétfő 7:18

a vendegszektor nem a viptol kispadtol jobbra fent a sarokban van? es tegnap messi nem a szemkozti oldalra ment ahhoz kepest? nem emlekszem mar pontosan probalom elfekejteni a meccset meg amugyis egybol elkapcsoltam a gol utan de mintha abba az iranyba futott volna.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 24., hétfő 7:13

Tegnap nem volt gond Messivel. Fent ülnek, hát odament, én is ünnepeltem volna.
Piqué mérhetetlenül aljas megnyilvánulásai annál inkább dühítőek.

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2017. április 24., hétfő 6:03

Jól mondod, mindig ott ülnek a vendégek a sarokban, fent a "kakasülőn", nekik mutatta.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 5:59

BlancoMark írta:
dzsi91 írta:Azért egy virtuális köpést a kis leonak is küldjünk szerintem.Nem baj ha valaki így ünnepli a gólját,csak hát nem ezt tanítják róla a világon.
Na hat igen, ez nekem is nagy csalodas volt.
Azert a madridi kozonseg jol viselte, forditva valoszinuleg szanaszejjel akartak volna verni Ronaldot. Ritka nagy taplosag ez a rivalis stadionjaban.

Nem akarom védeni, de abban a sarokban, felül voltak a Barca drukkerek, ha jol tévedek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 1:40

Nekem nincs bajom ezzel,felállva tapsolok minden calmánál a camp nouban.Csak ugye ha Cr megsimogatja a klub vb címert,akkor hetekig van mocskolva.

Egyszerűen más dimenziókban mozog a 2 klub.Az egyiknek valós értékei vannak,semmi födlöntúli maszlag.A másik meg mint a pedofil papok bmeg :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 24., hétfő 1:34

dzsi91 írta:Azért egy virtuális köpést a kis leonak is küldjünk szerintem.Nem baj ha valaki így ünnepli a gólját,csak hát nem ezt tanítják róla a világon.
Na hat igen, ez nekem is nagy csalodas volt.
Azert a madridi kozonseg jol viselte, forditva valoszinuleg szanaszejjel akartak volna verni Ronaldot. Ritka nagy taplosag ez a rivalis stadionjaban.

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 24., hétfő 1:21

ezen pörgött el végleg az agyam. Ócska alpári tahó bunkó.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 1:16

Azért egy virtuális köpést a kis leonak is küldjünk szerintem.Nem baj ha valaki így ünnepli a gólját,csak hát nem ezt tanítják róla a világon.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 24., hétfő 1:15

Szegeny Pique sajnalom kicsit, nem maradt nekik mas mint bizni abban hogy pontot veszitsunk, sot abban hogy kikapjunk, mig mi megyunk a bajnoksagert es a BLert. Meg jo hogy frusztralt a fiu. :/

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 24., hétfő 1:13

Remek volt ezt látni... Végképp meggyőződtem arról, hogy ennél a "bárszáná" nincs lejjebb. Aljas utolsó csaló unszimpatikus színész brigád..

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 24., hétfő 0:47

___Samy___ írta:“Az a probléma, hogy a Real Madrid hozzászokott, hogy túl engedékenyek velük a játékvezetők, aztán ha egy ítélet nem nekik kedvez, akkor máris rosszfiúknak állítják be őket.”
Na... Pont ezért kellett volna seggből szájba tenni őket!!! Hogy mi vagyunk hozzá szokva, hogy túl engedékenyek velünk a bírók? Pont egy ilyen meccs után? Van pofája és még tovább tolja az alapból kreténségét? Nem kívánok neki rosszat, de remélem egyszer vissza kapja az élettől ezt a sok szart...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 0:39

Mézesmadzag,jobban fog fájni az a Ramos fejes a Celta ellen mintha most leszakadtak volna :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 0:35

“Az a probléma, hogy a Real Madrid hozzászokott, hogy túl engedékenyek velük a játékvezetők, aztán ha egy ítélet nem nekik kedvez, akkor máris rosszfiúknak állítják be őket.”

Ennek a Pikenek amúgy mi baja van? Kedveznek számukra a sporik, de még ilyenkor is velünk foglalkozik. Ráadásul nem tudom milyen rosszfiuzasrol beszél, mikor a klubtól senki nem sporizott.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 23., vasárnap 18:32

Az en tippem 2-1 estere, CR es Benzema golokkal.
Ugy erzem, ma elkapjuk oket.
:goat:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 23., vasárnap 15:59

füst írta:Mindenféle célozgatás nélkül, Higuval a probléma az volt hogy sokszor szorította ki Benzemát. Amit egyébként Benzema magának köszönhet, mert akkoriban csak felvillanásai voltak, simán képes volt hónapokat lehozni formán kívül. Abszolút nem tehetett Higu az őt övező "szeretetről". Nem volt jobb képességű mint az üdvöske, csak neki akkoriban nem volt büdös annyira a munka ezért többször kezdett. Sajnos a pályán is voltak balfasz pillanatai, de erről szerintem egy játékos nem tehet, ő igyekezett a legjobbját nyújtani, ennyire tellett. Én a mai napig kedvelem és úgy vettem észre hogy a fórumon kívül máshol sem annyira rossz a megítélése. Nem tartozik az elithez de azért rendben van.
Hát mondjuk amikor 3x lőtt kapufát a Lyon ellen és amiatt estünk ki... :lol: Fejben gyenge. Elég csak megnézni a fontosabb pillanatokban sosem döntött jól. Napoli bl-ben kihagyott tizi, majd amiatt estek ki. Vb döntőben mellé lőtte a kihagyhatatlant, copa-n is kihagyta a tizipárbajban asszem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 23., vasárnap 15:09

Offból ki, folytatás máshol, ha van rá igény.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: