Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Ja, hat nálam James távozása már egyértelmű, oda sem irom
Morata szerintem meg itt lesz még egy évet.
Morata szerintem meg itt lesz még egy évet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Egy kapust azért még bőven nem ártana cserélni...Szerintem két igazolásra van szükségünk mindenképp Llorente és Vallejo erkezesen kívül. Coentrao és Bale helyére valaki. Ha ezeket meglepjuk, én már elégedett leszek.
A többi már csak a távozók függvénye kell, hogy legyen.
Meg nálam, legalábbis gazdasági szempontból nagy hioba lenne Morata és James nem eladása.
- ___Samy___
Szerintem két igazolásra van szükségünk mindenképp Llorente és Vallejo erkezesen kívül. Coentrao és Bale helyére valaki. Ha ezeket meglepjuk, én már elégedett leszek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mondjuk ahhoz be is kéne cserélnie a kopasznakCsabi írta:moratának kár hogy nagy a pofája, mert tőle jobb cserecsatárt nem nagyon lehet elképzelni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a BBC-t meg kell bontani az fix. viszont ez nem fifa szépen több ütemben kell csinálni. Bale vissza az angolokhoz jó pénzért, Benzema pad, Ronaldo szigorúan be középre. jövőre vagy Ronaldo vagy Benzema aztán a 3ik is mehet. nyáron kell kapus ez biztos, bhv csere Casemiro elé egy ember, Isco-t beépíteni a kezdőbe formáció váltás 4 kp-s ra. lesz dolog bőven csak merjék elkezdeni
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy Ce elol ugy nez ki, hogy csak 442-ben mukodik, 433-ban nem igazan. 442-ben en Dybalat tudnam elkepzelni mellette, de igy, hogy hosszabbitott az argentin nem fog jonni. Meg lehet probalni Mbappet. Viszont igy akkor Asensio megint nem kap akkora szerepet, mint 433-ban kaphatna a balszelen.
Case helyere nekem is kellene valaki, nem tudom Llorente lesz e a megoldas, orulnek, ha bevalna. De Gea vagy Courtois meg alap, hogy jojjon.
Amugy meg, ha valami csoda tortenik es megvalunk Bale-tol, akkor szerintem Perez elkattan es lepakol 100 milla koruli osszeget Hazardert. Mondjuk megneznek egy Asensio-Ce-Hazard harmast elol, boven kapna labdakat Ronaldo, kerdes meddig birna az orlodest a vedok kozott.
Case helyere nekem is kellene valaki, nem tudom Llorente lesz e a megoldas, orulnek, ha bevalna. De Gea vagy Courtois meg alap, hogy jojjon.
Amugy meg, ha valami csoda tortenik es megvalunk Bale-tol, akkor szerintem Perez elkattan es lepakol 100 milla koruli osszeget Hazardert. Mondjuk megneznek egy Asensio-Ce-Hazard harmast elol, boven kapna labdakat Ronaldo, kerdes meddig birna az orlodest a vedok kozott.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
moratának kár hogy nagy a pofája, mert tőle jobb cserecsatárt nem nagyon lehet elképzelni.
a következő meccsre meg nem kellene szarakodni a védelemmel, meg próbálgatni most. az utápótlásból kell berakni nacho mellé a legtehetségesebb KV-t. ha casemiro lesz, vagy más formáció olyan amit eddig még nem próbltunk abból nagyon nagy szopó lesz.
a következő meccsre meg nem kellene szarakodni a védelemmel, meg próbálgatni most. az utápótlásból kell berakni nacho mellé a legtehetségesebb KV-t. ha casemiro lesz, vagy más formáció olyan amit eddig még nem próbltunk abból nagyon nagy szopó lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az lesz a szép, ha Nacho is besárgul még...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Jön vissza Llorente, jó lesz.KAG írta:Én Case helyett is hoznék valakit.
Rangadókra nekem sok ez a hullámzó/veszélyes játék tőle.
Legyen igazad, sokat nem láttam még a srácból.
Bár picit tartok attól, hogy nem elég nagy név hozzá, hogy kivegye Caset miatta.
ZIDANE
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
marianot sajnalnam, de igazbol jovore se kapna tobb lehetoseget, akkor inkabb tenyleg lepjen. valamilyen szinten moratat is sajnalnam, legalabb is a goljait, de kezdo csatar itt o nem lesz soha. kovat en mar jovore felesben jatszatnam modriccal, fontos meccseken meg mindig luka, de neki jol jon a piheno, kovacicnak meg a percek.Realista24 írta:Morata fixen lép, ahogy szerintem Mariano is. Kova marad, egy év és átveheti Modric helyét. Szerintem.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Morata fixen lép, ahogy szerintem Mariano is. Kova marad, egy év és átveheti Modric helyét. Szerintem.hala real írta:kovacic, morata, mariano? ha ismet nem szamolunk veluk, ok lepni fognak, morata biztos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
kovacic, morata, mariano? ha ismet nem szamolunk veluk, ok lepni fognak, morata biztos.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jön vissza Llorente, jó lesz.KAG írta:Én Case helyett is hoznék valakit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én Case helyett is hoznék valakit.
ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Drasztikusabb változást én sem eszközölnék.Realista24 írta:James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.
Engem csak az idegesít, hogy a két utolsó galaktikus igazolásunk ismét bukta. Ezt már nyugodtan ki lehet jelenteni. Ebből is a legirritálóbb, hogy minkettő B terv volt (Neymer, Suarez), és az A tervek a riválishoz kerültek. Pereznek leeshetne már, hogy ha nem sikerül eligazolni a kiszemeltet, nem igazán éri meg túlárazott B tervekbe fektetni, mert az it tmég jól nem sült el soha. Akkor inkább kapjon az adott poszton lehetőséget valamelyik fiatal.
Merci Zizou!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Bár tegnap még bőszen kurvaanyáztam, ezt én is így gondolom. Inkább K-t hagynám meg. Bale az angol piacon simán elpasszolható, itt meg nem tesz hozzá lényegeset.Realista24 írta:Cé nem fog elmenni, induljunk ki ebből. Amit felvázoltál, szerintem ideális. Benzema belép a nyugdíjas klubba, korban is, nem csak teljesítményben, nála jobbat padra nem találunk szerintem. Plusz ő még el is üldögél, válogatott úgysem lesz már. MBappé jöhet, be lehet építeni, amíg Zidane még húzza, egyszerűbb lenne, mint két év múlva.Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Baleből pénzt kell csinálni, kérdés, hogy ki fizetne érte...és nem azért adnám el őt és nem Karimot, mert utóbbi a kedvencem, hanem azért, amit feljebb írtam, plusz Bale-ből szép summa jöhetne, a franciából meg apró.
James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cé nem fog elmenni, induljunk ki ebből. Amit felvázoltál, szerintem ideális. Benzema belép a nyugdíjas klubba, korban is, nem csak teljesítményben, nála jobbat padra nem találunk szerintem. Plusz ő még el is üldögél, válogatott úgysem lesz már. MBappé jöhet, be lehet építeni, amíg Zidane még húzza, egyszerűbb lenne, mint két év múlva.Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Baleből pénzt kell csinálni, kérdés, hogy ki fizetne érte...és nem azért adnám el őt és nem Karimot, mert utóbbi a kedvencem, hanem azért, amit feljebb írtam, plusz Bale-ből szép summa jöhetne, a franciából meg apró.
James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Nem kell szétbaszni a csapatot. Ez a keret nagyon erős. Tegnap elcseszték. Ez van, ettől még a minőség a világ egyik legjobbja.
Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Középpályán Iscót most már elő kell venni, és stabil kezdőnek kell lennie. Az elmúlt meccseken megmutatta, hogy mit tud, és nem riadt meg attól sem, hogy a saját 16-osától kell indulni. Én már Modric helyén játszatnám, és a horvát lenne a cseréje. Az ideiből kiindulva, így is lenne mindkettőnek játékperce bőven. A KP maradhatna Isco - Kroos - Kázmér.
Hátul Marcelo mögé hozni kell az Atléticós gyereket, Pepével meg vagy hosszabbítani, vagy hozni 4. védőt. Én amondó vagyok ha tegnap Pepe játszik nem kapunk ki, ő pont az a rutinos agyafúrt állat, aki tudta volna hogy Messire ki kell lépni a 92. percben. Nyilván tudom, hogy nem azért nem játszott mert Zidane nem akarta betenni, csak mondom. Én nagyon sajnálom, ha elmegy, mert olyan minőséget nem tudunk csak úgy hozni. Ramos szigorúan védő képességeiben soha nem volt olyan jó, mint Pepe. Varane-ra meg úgyse lehet számítani, ő 1 egész szezont soha nem fog végigjátszani a karrierje során.
Elküldeni meg Jamest, Keylort, Coentraót kell tutira, mellette meg Benzemét vagy Balet, ha akarunk valamit.
Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Középpályán Iscót most már elő kell venni, és stabil kezdőnek kell lennie. Az elmúlt meccseken megmutatta, hogy mit tud, és nem riadt meg attól sem, hogy a saját 16-osától kell indulni. Én már Modric helyén játszatnám, és a horvát lenne a cseréje. Az ideiből kiindulva, így is lenne mindkettőnek játékperce bőven. A KP maradhatna Isco - Kroos - Kázmér.
Hátul Marcelo mögé hozni kell az Atléticós gyereket, Pepével meg vagy hosszabbítani, vagy hozni 4. védőt. Én amondó vagyok ha tegnap Pepe játszik nem kapunk ki, ő pont az a rutinos agyafúrt állat, aki tudta volna hogy Messire ki kell lépni a 92. percben. Nyilván tudom, hogy nem azért nem játszott mert Zidane nem akarta betenni, csak mondom. Én nagyon sajnálom, ha elmegy, mert olyan minőséget nem tudunk csak úgy hozni. Ramos szigorúan védő képességeiben soha nem volt olyan jó, mint Pepe. Varane-ra meg úgyse lehet számítani, ő 1 egész szezont soha nem fog végigjátszani a karrierje során.
Elküldeni meg Jamest, Keylort, Coentraót kell tutira, mellette meg Benzemét vagy Balet, ha akarunk valamit.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tádám írta:Mindenki írja amúgy, hogy leáldozott a BBC-nek, amivel részben egyet is értek, de kiket igazolnátok (Mbappén kívül?), figyelembe véve az itteni elvárásokat, és azt, hogy 20 éves gyerekek nem fognak mindent megnyerni 1-2 szezonon belül...
Mbappé elég lenne egyelőre szerintem, az már haladás ha nem Benzema van, többiek játéka is feljavulna, mert Benzemánál olyan érzésem van mikor rávezeti az ellenfelére, mintha Pepe elkezdene cselezni kb.
Lassú, kapu előtt töketlen, jobb már biztos nem lesz, inkább rosszabb. Mennie kell, idén még jó pénzt kaphatunk érte.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A leáldozott annyit jelent, hogy nem kell őket orrba-szájba tolni. Ahogy írtam, csak Balet adnám el, őt is csak azért, mert egy évben kb 2 hónapot van formában különböző okok miatt. Morata, Mariano, LV, Asensio és Isco is mind alternatíva. Idén, mikor bevethető volt a BBC, általában kezdtek is, és általában nem működött jól. Az még a jobbik eset, ha helyzeteket hagynak ki, mert legalább az ellenfél taktikája hozzásegít minket ahhoz, hogy helyzetbe hozzuk őket. De egy Juve ellen nem sok babér teremne nekik, mert kb negyed annyi labda jutna el hozzájuk. Úgy nehéz, hogy csak Benzema hajlandó/képes olyan szintű összjátékra elöl, ami ezen a szinten elfogadható.Tádám írta:Mindenki írja amúgy, hogy leáldozott a BBC-nek, amivel részben egyet is értek, de kiket igazolnátok (Mbappén kívül?), figyelembe véve az itteni elvárásokat, és azt, hogy 20 éves gyerekek nem fognak mindent megnyerni 1-2 szezonon belül...
Merci Zizou!