![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 29., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 25., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 24., hétfő 15:27
Egy nagy nevnek van eselye nem csak a kiesojeloltek ellen bekerulni a kezdobe, mig Iscora es Asensiora Zidane szemmel lathatolag ugy gondol, mint B kategorias arcokra.wZoLee7 írta:Itt van, Asensio és Isco. Minek még egy nagy név aki majd úgy sem játszik a BBC miatt? Azzal még rosszabb lenne a helyzet mint most
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 24., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 14:35
Isco és Asensio nem lájkolja ezt.h3x0r írta:Valoban ez lenne az idealis, de ezeket a valtasokat mi szeretjuk egy kicsit elhuzni, ezert ha iden a James - Morata paros helyere erkezne egy nagy nev, aki a BBC valamelyik tagjat a fontos meccseken is rendszeresen kiszorithatna, akkor mar elegedettek lehetunk.Realista24 írta:Az első lépés Bale es James kigolyozasa. Ket év múlva Karim, ra egy évre Cr vagy fordítva. Máshogy sztem nem lehet es amúgy sem reális a BBC teljes megbontása egy évben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 24., hétfő 14:33
Valoban ez lenne az idealis, de ezeket a valtasokat mi szeretjuk egy kicsit elhuzni, ezert ha iden a James - Morata paros helyere erkezne egy nagy nev, aki a BBC valamelyik tagjat a fontos meccseken is rendszeresen kiszorithatna, akkor mar elegedettek lehetunk.Realista24 írta:Az első lépés Bale es James kigolyozasa. Ket év múlva Karim, ra egy évre Cr vagy fordítva. Máshogy sztem nem lehet es amúgy sem reális a BBC teljes megbontása egy évben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 24., hétfő 14:22
Mar amit...rengeteg ziccert rontott mar o is iden...Remy írta:Ibrat mégis ide akartak hozni joparan, holott az elmúlt 10 éve kb ugyanaz. Kis túlzással áll elől, aztán bevágja.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 24., hétfő 14:19
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 24., hétfő 14:06
Csak nem ugyanazon a szinten mozognak a csapataik...Remy írta:Ha egy Ibra megél a mai napig, akkor CR is megfog.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 24., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: Jester » 2017. április 24., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 24., hétfő 10:38
Szerintem most pont Messi volt rafeszulve arra, hogy nagyon reg lott utoljara golt Clasicon. Talan az utolso 6 meccsen nem talalt be. Ronaldo meg azota parat elrakott, koztuk gyoztes golt is tavaly.KAG írta:Nekem kettőjük párharcából az jött le az évek alatt, hogy Ronaldo van jobban ráfeszülve ezekre a párosításokra.
Messi megkapja úton útfélen, hogy Ő #istenfiaviláglegjobbja
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 24., hétfő 9:55
Messi nagyot játszott az szent, de szokás szerint akkor ment neki amikor a csapatának is ment. Ha ez nem így van akkor ő fő le rendesen ahogy te mondanád. Utóbbi négy évben a három BL zakójukban is rendesen benne volt a nulla teljesítményével vagy a sétálgatásaival a Ligában, míg Ronaldo akármilyen gyenge bármikor villanhat csapattól függetlenül. Ez hatalmas előnye.KAG írta:Ha már a mezőnyben nulla vagy legalább a kapu előtt ne 5/1 helyzetet tegyél el.
szerk.:
Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Nagyon-nagyon érik az a váltás BBC fronton.
Engem már igazából az se zavarna, ha kuka lenne mindháromnak.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 24., hétfő 9:52
Messi már belefáradt ebbe a Barcába. viszont egy klasszikusra még felszívja magát. Szopatott is rendesen. Két gól, egy pirosat és asszem az összes sárgát róla kaptuk. Lehet itt keresni a hibákat, okokat, de tegnap ő volt a különbség.Galacticos írta:A nagy rivalisa sehol se volt a bl-ben, mig o elrakott otot a bayernnek.
Akkor az meg messit zavarja?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 24., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 24., hétfő 9:43
A nagy rivalisa sehol se volt a bl-ben, mig o elrakott otot a bayernnek.KAG írta:Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 24., hétfő 0:15
KAG írta:Ha már a mezőnyben nulla vagy legalább a kapu előtt ne 5/1 helyzetet tegyél el.
szerk.:
Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Nagyon-nagyon érik az a váltás BBC fronton.
Engem már igazából az se zavarna, ha kuka lenne mindháromnak.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 0:09
Szerintem nem mondtunk ilyet, mondhatom KAG nevében is. Nem is vettük elő. Én csak pusztán vártam a váratlant tőle, mint a Bayern ellen, KAG meg leírta, hogy ha már mezőnyben gyengébb akkor a kapura lövései legyenek erőteljesebbek és jobbak. Szerintem.Süti írta: De baszki, őt elővenni, hogy küldjük el, adjuk el, nem is csinál magának helyzeteket... mikor kedden mesterhármast rakott el Neuernek. Atyaég...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem