Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem most vasárnap lett elegem a nagy nevekből. Én már eredményt akarok, azt akarom látni, hogy gólokat rúgnak a támadóink, és nem 15 helyzetből megy be valami egy szöglet után.
- h3x0r
Egy nagy nevnek van eselye nem csak a kiesojeloltek ellen bekerulni a kezdobe, mig Iscora es Asensiora Zidane szemmel lathatolag ugy gondol, mint B kategorias arcokra.wZoLee7 írta:Itt van, Asensio és Isco. Minek még egy nagy név aki majd úgy sem játszik a BBC miatt? Azzal még rosszabb lenne a helyzet mint most
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt van, Asensio és Isco. Minek még egy nagy név aki majd úgy sem játszik a BBC miatt? Azzal még rosszabb lenne a helyzet mint most
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco és Asensio nem lájkolja ezt.h3x0r írta:Valoban ez lenne az idealis, de ezeket a valtasokat mi szeretjuk egy kicsit elhuzni, ezert ha iden a James - Morata paros helyere erkezne egy nagy nev, aki a BBC valamelyik tagjat a fontos meccseken is rendszeresen kiszorithatna, akkor mar elegedettek lehetunk.Realista24 írta:Az első lépés Bale es James kigolyozasa. Ket év múlva Karim, ra egy évre Cr vagy fordítva. Máshogy sztem nem lehet es amúgy sem reális a BBC teljes megbontása egy évben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Valoban ez lenne az idealis, de ezeket a valtasokat mi szeretjuk egy kicsit elhuzni, ezert ha iden a James - Morata paros helyere erkezne egy nagy nev, aki a BBC valamelyik tagjat a fontos meccseken is rendszeresen kiszorithatna, akkor mar elegedettek lehetunk.Realista24 írta:Az első lépés Bale es James kigolyozasa. Ket év múlva Karim, ra egy évre Cr vagy fordítva. Máshogy sztem nem lehet es amúgy sem reális a BBC teljes megbontása egy évben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az első lépés Bale es James kigolyozasa. Ket év múlva Karim, ra egy évre Cr vagy fordítva. Máshogy sztem nem lehet es amúgy sem reális a BBC teljes megbontása egy évben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Mar amit...rengeteg ziccert rontott mar o is iden...Remy írta:Ibrat mégis ide akartak hozni joparan, holott az elmúlt 10 éve kb ugyanaz. Kis túlzással áll elől, aztán bevágja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ibrat mégis ide akartak hozni joparan, holott az elmúlt 10 éve kb ugyanaz. Kis túlzással áll elől, aztán bevágja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Csak nem ugyanazon a szinten mozognak a csapataik...Remy írta:Ha egy Ibra megél a mai napig, akkor CR is megfog.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha egy Ibra megél a mai napig, akkor CR is megfog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Engem az utolsó éveiben játszó Van Nistelrooyra kezd sajnos emlékeztetni. Nincs már neki sok.
Messi, ha magára pakol még egy kevéske izmot, akkor még egy Xavi-féle szerepkörben el lehet majd még 30 felett pár évig.
Ronaldo mondjuk még talán egy klasszikus ék-csatár lehet, mert ezeket a szélről rohamozom a kaput már egyre kevésbé fekszik neki.
Messi, ha magára pakol még egy kevéske izmot, akkor még egy Xavi-féle szerepkörben el lehet majd még 30 felett pár évig.
Ronaldo mondjuk még talán egy klasszikus ék-csatár lehet, mert ezeket a szélről rohamozom a kaput már egyre kevésbé fekszik neki.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem most pont Messi volt rafeszulve arra, hogy nagyon reg lott utoljara golt Clasicon. Talan az utolso 6 meccsen nem talalt be. Ronaldo meg azota parat elrakott, koztuk gyoztes golt is tavaly.KAG írta:Nekem kettőjük párharcából az jött le az évek alatt, hogy Ronaldo van jobban ráfeszülve ezekre a párosításokra.
Messi megkapja úton útfélen, hogy Ő #istenfiaviláglegjobbja
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért amellet,hogy Messi tegnap hajlando volt focizni nem a Pepe Ramos kettőssel állt szemben.Ők évek óta kiszedik már.Nacho attól függetlenül,hogy jól teljesít és egyéni hibát nem vét,nincs még úgy összeszokva Ramossal,ez látszott a münchen elleni öngólunkon is.
Ez a Messi Cr párosítás meg már komolytalan,mióta Cé elkezdett öregedni.Meglátjuk a 32-3 éves messi majd hány gólt tesz el a bayern-nek vagy mennyire ficánkol majd.
Ez a Messi Cr párosítás meg már komolytalan,mióta Cé elkezdett öregedni.Meglátjuk a 32-3 éves messi majd hány gólt tesz el a bayern-nek vagy mennyire ficánkol majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Messi nagyot játszott az szent, de szokás szerint akkor ment neki amikor a csapatának is ment. Ha ez nem így van akkor ő fő le rendesen ahogy te mondanád. Utóbbi négy évben a három BL zakójukban is rendesen benne volt a nulla teljesítményével vagy a sétálgatásaival a Ligában, míg Ronaldo akármilyen gyenge bármikor villanhat csapattól függetlenül. Ez hatalmas előnye.KAG írta:Ha már a mezőnyben nulla vagy legalább a kapu előtt ne 5/1 helyzetet tegyél el.
szerk.:
Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Nagyon-nagyon érik az a váltás BBC fronton.
Engem már igazából az se zavarna, ha kuka lenne mindháromnak.
Meg amúgy se hiszem, hogy annyira szomorkodna a BL elődöntőjével és a meccselőnnyel a bajnokságban.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Messi már belefáradt ebbe a Barcába. viszont egy klasszikusra még felszívja magát. Szopatott is rendesen. Két gól, egy pirosat és asszem az összes sárgát róla kaptuk. Lehet itt keresni a hibákat, okokat, de tegnap ő volt a különbség.Galacticos írta:A nagy rivalisa sehol se volt a bl-ben, mig o elrakott otot a bayernnek.
Akkor az meg messit zavarja?
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem kettőjük párharcából az jött le az évek alatt, hogy Ronaldo van jobban ráfeszülve ezekre a párosításokra.
ZIDANE
- Galacticos
A nagy rivalisa sehol se volt a bl-ben, mig o elrakott otot a bayernnek.KAG írta:Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Akkor az meg messit zavarja?
- Süti
KAG írta:Ha már a mezőnyben nulla vagy legalább a kapu előtt ne 5/1 helyzetet tegyél el.
szerk.:
Szar lehet amúgy neki is látni ezt, hogy a riválisa egyedül megveri az egész csapatát, Ő meg már ennyire lefőtt.
Nagyon-nagyon érik az a váltás BBC fronton.
Engem már igazából az se zavarna, ha kuka lenne mindháromnak.
Erre ment leginkább amit írtam.
Egyrészt nem volt 0 mezőnyben szerintem (ez lehet szubjektív, bár annyira nem hiszem...) Másrészt ne írjunk már olyat róla hogy "kuka" lenne neki... Igazán megbecsülhetnénk a legendáinkat.
És tény, hogy ma nem döntötte el a meccset, gólt se lőtt, Asensio passzát is sikerült elk*rnia, de mégis...
Nem ő a jövő, egyetértek, csak egy kis respect szerintem elférne 5 nappal az után hogy gyakorlatilag kiejtette a Bayernt.
És mondom, nekem se volt soha a szívem csücske.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem nem mondtunk ilyet, mondhatom KAG nevében is. Nem is vettük elő. Én csak pusztán vártam a váratlant tőle, mint a Bayern ellen, KAG meg leírta, hogy ha már mezőnyben gyengébb akkor a kapura lövései legyenek erőteljesebbek és jobbak. Szerintem.Süti írta: De baszki, őt elővenni, hogy küldjük el, adjuk el, nem is csinál magának helyzeteket... mikor kedden mesterhármast rakott el Neuernek. Atyaég...