én nem tudom, de összeszedhetné magát a sorozat az utolsó 4 részre, mert eddig nem dobtam hátast az utolsó évadtól... jó lenne ha mostantól nagyon pörögne..Mythos90 írta:De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szó )Senki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
Én már jól megszívtam, van is így értelme nézni a sorozatot.
Sorozatok, TV műsorok
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
De honnan tudná a végét? Az ilyen helyzetekben ez nem hétpecsétes titok? Vagy az imdb-n a részek casting-ja alapján összepuzzleözte? (szép szó )Senki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
Nya, hajnalban be is fejeztem. Az évadzáró vége oltári, főleg ha szereti a néző az alapul szolgáló filmeket.
Összeségében baromira tetszett az egész, bár nehezen indult be, nem véletlenül hagytam abba anno. Az elején elég ingadozó a színvonal, de a közepe felé abszolút berántott, és nem eresztett. Néha nehéz volt követnem, hogy ki kicsoda, de azért hamar letisztázódott minden.
Pár dolog/észrevétel/kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-
Hannibal pszcihiátere tudja, mi Hannibal valójában? Az utolsó párbeszédből nekem az jött le, hogy ismeri a hobbiját, és az étkezési szokásait is...
- Szerintem Abigail nem halt meg. Nem véletlenül nem mutatták a holttestét, csak a fülét (ami hogy a vérbe került Will gyomrába? Később fog robbanni ez a bomba...
- Zseniálisan nyitvahagyták a sztorit a második évadra, nagyon várom.
A hangulat elég ütős, a zene néhol irritáló, a fényképezés és a világítás csodaszép, a Kubrick utalások ügyesek, szóval minőségi cucc, nagyon tetszett. Ha pontozni kellene, egy jó erős nyolcast dobnék az egész évadra.
Valószínűleg elkezdem a Lars von Trier-féle Birodalmat, meg a House of Cards-ot is be kéne fejezni, aztán visszatérek a filmek világába.
Összeségében baromira tetszett az egész, bár nehezen indult be, nem véletlenül hagytam abba anno. Az elején elég ingadozó a színvonal, de a közepe felé abszolút berántott, és nem eresztett. Néha nehéz volt követnem, hogy ki kicsoda, de azért hamar letisztázódott minden.
Pár dolog/észrevétel/kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-
Hannibal pszcihiátere tudja, mi Hannibal valójában? Az utolsó párbeszédből nekem az jött le, hogy ismeri a hobbiját, és az étkezési szokásait is...
- Szerintem Abigail nem halt meg. Nem véletlenül nem mutatták a holttestét, csak a fülét (ami hogy a vérbe került Will gyomrába? Később fog robbanni ez a bomba...
- Zseniálisan nyitvahagyták a sztorit a második évadra, nagyon várom.
A hangulat elég ütős, a zene néhol irritáló, a fényképezés és a világítás csodaszép, a Kubrick utalások ügyesek, szóval minőségi cucc, nagyon tetszett. Ha pontozni kellene, egy jó erős nyolcast dobnék az egész évadra.
Valószínűleg elkezdem a Lars von Trier-féle Birodalmat, meg a House of Cards-ot is be kéne fejezni, aztán visszatérek a filmek világába.
Nagyon megéri befejezni lepörgetve ütős lesz a vége szerintem neked is tetszeni fog ahhoz képest, hogy nem annyira bírod a sorozatokat.Faust írta:Hosszabb szünet után ma unalmamban folytattam a Hannibalt a 4. résznél, és már a 9-nél tartok. Egyre jobb a sztori, egyre morbidabb az egész, Mikkelsen végre sokat szerepel, és Dancy is levetkőzte a ripacsságát, ami jellemezte az első részekben. Lehet ma nem alszok.
Senki ne menjen fel a dexter kibeszélőhöz sorozatjunkien, mert valami troll az epizódinfókból bespoilerezte a végét.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
Hosszabb szünet után ma unalmamban folytattam a Hannibalt a 4. résznél, és már a 9-nél tartok. Egyre jobb a sztori, egyre morbidabb az egész, Mikkelsen végre sokat szerepel, és Dancy is levetkőzte a ripacsságát, ami jellemezte az első részekben. Lehet ma nem alszok.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legnagyobb karakter Én magyarul néztem meg vagy 10-szer az egész sorozatot, nagyon eltalálták a szinkronokat, de lehet elkezdem angolul, így nyújt majd egy kis újdonságot.nmate írta:HB, Matthew Perry!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Egyre jobb lesz, abba ne hagyd. Ez a mostani rész is..huh de jó volt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a Breaking Bad egész jó, kár, hogy eddig kimaradt az életemből, kezdem is a második évadot.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A témája engem is nagyon érdekel. Van egy olyan dok.film sorozat is, hogy mi lesz a földdel, ha kihal az emberiség. Szeretem az ilyen: "Mi lenne, ha..." sorozatokat.
A régi trió újra együtt forgat!
A régi trió újra együtt forgat!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
nincs vele különösebb baj, engem például annyira azért leköt, hogy a TV-ben nézzem, ugye dupla részekkel adják, de kétlem, hogy ha nem menne a TVben nézném....Anis írta:Revolution sorozatról vélemények? Megéri megnézni? egy rossz véleményt hallottam már róla.
jó a téma sztem és annyit bőven megér, hogy belenézz az első részekbe.
hazudnék, ha azt mondanám, hogy örök kedvenc, de mint írtam érdemes megnézni pár részt.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Revolution sorozatról vélemények? Megéri megnézni? egy rossz véleményt hallottam már róla.
Dragon Ball fanoknak kötelező darab lenne, ha lehetne kapni.
És a sok DB-fannak a reakciója kb ilyen vagy ilyen lenne!
Meglepetésre, manapság egyre gyorsabban kapcsolnak a magyar adók is a külföldön futó jobb sorozatokra. Ill a korábbiakhoz képest gyorsabban adnak le itthon is valami. Revolution is ilyen, illetve a Beauty and the Beast (aki nem látta ajánlom, nyomozós féle sorozat), most pedig jön a Vikings sorozat is magyarul (igaz már láttam feliratosan, de lehet belenézek, és odaadom másnak is aki csak szinkronosan néz mindent).
Magyar premier - VIASAT3: 09.13 Vikingek (Vikings) 1. évad
Dragon Ball fanoknak kötelező darab lenne, ha lehetne kapni.
És a sok DB-fannak a reakciója kb ilyen vagy ilyen lenne!
Meglepetésre, manapság egyre gyorsabban kapcsolnak a magyar adók is a külföldön futó jobb sorozatokra. Ill a korábbiakhoz képest gyorsabban adnak le itthon is valami. Revolution is ilyen, illetve a Beauty and the Beast (aki nem látta ajánlom, nyomozós féle sorozat), most pedig jön a Vikings sorozat is magyarul (igaz már láttam feliratosan, de lehet belenézek, és odaadom másnak is aki csak szinkronosan néz mindent).
Magyar premier - VIASAT3: 09.13 Vikingek (Vikings) 1. évad
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha mar Breaking bad...
Breaking bad Simpsons modra
Breaking bad Simpsons modra
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát nem tudom, hogy nézte e valaki a Fiesztát, de az a riport amit Farkas Norbert csinált Teodoro Nietoval az nagyon tetszett és sajnálom, hogy a mi kis országunkban nincs egy hozzá hasonló valaki aki nem azt nézi, hogy csak legyen meg havonta az X gázsija...
Amúgy annyira toppon nem voltak a srácok felkészülve szerintem, mert ami engem bizony nagyon is zavart az edzőkérdésnél ki sem téretek arra, hogy Zizu másodedző lett! Meg úgy konkrétan sok mindent kihagytak, de gondolom bele kell férni mindennek a műsorba olyan szinten, hogy az mindenkinek jó legyen... Annak ellenére, hogy nem mindig tetszik ez most kivételesen nagyon is jó adás volt, de nálam főleg ez a 20 perces riport vittá a primet!
Amúgy annyira toppon nem voltak a srácok felkészülve szerintem, mert ami engem bizony nagyon is zavart az edzőkérdésnél ki sem téretek arra, hogy Zizu másodedző lett! Meg úgy konkrétan sok mindent kihagytak, de gondolom bele kell férni mindennek a műsorba olyan szinten, hogy az mindenkinek jó legyen... Annak ellenére, hogy nem mindig tetszik ez most kivételesen nagyon is jó adás volt, de nálam főleg ez a 20 perces riport vittá a primet!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Elkezdődött a Fiesta Extra akit érdekel most pont reklám van... Ottó kicsit butus egyemmeg, de egész jó témák lesznek még bojgatva ....
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Azért az meseszerű, hogy ma este vár rám még a Breaking Bad és a Dexter legújabb része is...
Remélem nem csalódom...
Remélem nem csalódom...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Én is most kezdtem a 4. évadot, ami eddig nagyon jó! A 3. évad tényleg nem volt egy nagy eresztés, annak idején kb. az évad felét megnéztem majd jó pár hónap szünet után csak fojtattam. Összességében eddig nagyon jó sorozat, mondjuk a spartacust és a 24-et azért jobbnak tartom. A 24 mind a 8 évadát kb. 6 hét alatt ledaráltam. Szidott is az asszony, de egyszerűen nem tudtam abbahagynipheco írta:Egyik szemem sír, mert itt vannak a spoilerek Dexter 8. évadról és nagyon érdekel mi történik, viszont még csak most kezdem a 4. évadot, ami azért annyira nem rossz, legalább még van 5 évadom hátra Viszont remélem a 4. évad jobb lesz, mint a 3., mert annak a közepén majdnem kaszáltam a sorozatot, annyira leült, utána persze évad végére beindult, ahogy kell.
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyik szemem sír, mert itt vannak a spoilerek Dexter 8. évadról és nagyon érdekel mi történik, viszont még csak most kezdem a 4. évadot, ami azért annyira nem rossz, legalább még van 5 évadom hátra Viszont remélem a 4. évad jobb lesz, mint a 3., mert annak a közepén majdnem kaszáltam a sorozatot, annyira leült, utána persze évad végére beindult, ahogy kell.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
tegnap ünnepnap volt, visszatért a sorozatok királya
breaking bad 509
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott folytatták ahol abbahagyták, nagyon ütött, a nyitó és a zárójelenetek voltak a legerősebbek, jól keretezték az egész részt. ez a maradék 7 rész waltról és hankről fog szólni, jesse valszeg kicsit háttérbe szorul, én attól tartok, hogy walt kötelező halála mellett emiatt a nagy lelkifurka miatt ő sem fog élni már a végén.
nem vagyok star trek fan, sose néztem meg 1 részt se, de badger sztoriján szakadtam, kár hogy nem fejezte be
durva, hogy az 1. évad 1,5M nézővel kezdett, ez folyamatosan nőtt minden évaddal, az 5. évad már 2,9M volt, ezt a részt 5,9M-an nézték.
dexter 807
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem még nem irtam ide a dexternek erről az évadáról. sajnos nincs meg az a minőség, az a fajta izgalom, amit én, amit legtöbben vártunk. dexter a szomszéddal mutyizik, ezt a kurvára unszipmatikus gyereket mentorálja, masuka cuki meg minden a gyerekével(?), de nem miatta nézem a sorozatot, batista teljesen érdektelen, eddig quinn is az volt, de most rajta egyre jobban kezdem azt érezni, hogy ő fogja dex végzetét okozni.
vogel is amennyire ígéretesnek tűnt, most már csak kb annyi a funkciója, hogy deb és dex vkinek elmondhassák a gondolatait.
hannahért se vagyok annyira oda (ellentétben yvonne strahovskivel ), örültem mikor megláttam bierkót (24 fanok előnyben) az oldalán, azt hittem pár részig/az évad végéig ő lesz a nemezis, de hát csúnyán vértócsába torkollott ez a reményem
remélem azért a lezárást jól megoldják, muszáj lesz azzal megmenteni az évadot.
low winter sun 101
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a breaking bad utódjának szánja az amc, kb mint ahogy a showtime a ray donovan és a dexter esetében.
jó kis rész volt, erős volt a felütés, a karakterek jól felépítettnek tűnnek, lehet őket majd kibontani bőven a jövőben. a rész folyása kicsit lassú volt, nem sok minden történt, de engem megvettek ezzel a párbeszéd-orientált résszel, bármennyire is szerencsétlen döntés egy sorozatot ilyen jellegű résszel kezdeni
breaking bad 509
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott folytatták ahol abbahagyták, nagyon ütött, a nyitó és a zárójelenetek voltak a legerősebbek, jól keretezték az egész részt. ez a maradék 7 rész waltról és hankről fog szólni, jesse valszeg kicsit háttérbe szorul, én attól tartok, hogy walt kötelező halála mellett emiatt a nagy lelkifurka miatt ő sem fog élni már a végén.
nem vagyok star trek fan, sose néztem meg 1 részt se, de badger sztoriján szakadtam, kár hogy nem fejezte be
durva, hogy az 1. évad 1,5M nézővel kezdett, ez folyamatosan nőtt minden évaddal, az 5. évad már 2,9M volt, ezt a részt 5,9M-an nézték.
dexter 807
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem még nem irtam ide a dexternek erről az évadáról. sajnos nincs meg az a minőség, az a fajta izgalom, amit én, amit legtöbben vártunk. dexter a szomszéddal mutyizik, ezt a kurvára unszipmatikus gyereket mentorálja, masuka cuki meg minden a gyerekével(?), de nem miatta nézem a sorozatot, batista teljesen érdektelen, eddig quinn is az volt, de most rajta egyre jobban kezdem azt érezni, hogy ő fogja dex végzetét okozni.
vogel is amennyire ígéretesnek tűnt, most már csak kb annyi a funkciója, hogy deb és dex vkinek elmondhassák a gondolatait.
hannahért se vagyok annyira oda (ellentétben yvonne strahovskivel ), örültem mikor megláttam bierkót (24 fanok előnyben) az oldalán, azt hittem pár részig/az évad végéig ő lesz a nemezis, de hát csúnyán vértócsába torkollott ez a reményem
remélem azért a lezárást jól megoldják, muszáj lesz azzal megmenteni az évadot.
low winter sun 101
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a breaking bad utódjának szánja az amc, kb mint ahogy a showtime a ray donovan és a dexter esetében.
jó kis rész volt, erős volt a felütés, a karakterek jól felépítettnek tűnnek, lehet őket majd kibontani bőven a jövőben. a rész folyása kicsit lassú volt, nem sok minden történt, de engem megvettek ezzel a párbeszéd-orientált résszel, bármennyire is szerencsétlen döntés egy sorozatot ilyen jellegű résszel kezdeni